Fin og Fjong

En portal perfekt for fashionistaen som også er interessert i bærekraftig mote, er det nye konseptet Fjong.
Bak Fjong står en gjeng norske, dyktige jenter som nå gjør det lettere å kunne svinge seg ute i lekre kjoler og designervesker. Poenget bak konseptet er nemlig at privatpersoner, designere og butikker skal kunne leie ut eller leie antrekk over en viss periode. Det passer altså utmerket om du har fine klær i garderoben som du ikke får brukt nok, eller om du vil leie et helt spesielt plagg til en stor anledning. Perfekt til bryllup og julebord, tenker jeg! 

Og du? Til nå samarbeider Fjong med blant annet de norske favorittmerkene byTiMo, Holzweiler og FWSS. Jeg begynner allerede nå å drømme om byTiMos vakre sommerkjoler. Kjolene koster noen tusenlapper, men når vi nå har muligheten til å leie de blir det mulig å variere litt også! 

Jeg og en venninne dro på innflytningsfest hos Fjong sitt nye kontor i går og da fikk vi en liten titt på noen av plaggene de har. Vakre kjoler hang på veggen og i et glasskap fikk vi se lekre vintagevesker fra blant annet Chanel og Louis Vuitton. Nå er det altså mulig å bruke en lekker designerveske uten å legge en hel månedslønn i det. Gir meg vibber fra Sex and the City, hvor Carries assistent leier vesker fra Bag Borrow or Steal. 

 

4 kommentarer

Iselin Renée

03.02.2017 kl.12:08

God helg :)

Anette

03.02.2017 kl.13:52

Du er så fin og fjong du cammi

Thea Stavoll

04.02.2017 kl.12:34

https://www.youtube.com/watch?v=AZ6GlxaoNIs

FLAUT... Du har mye å lære, lille venn

Camilla Christensen

04.02.2017 kl.17:15

Thea Stavoll: Takk for lenke. Jeg vet ikke helt hva du mener jeg har å lære, men jeg tror du har misforstått. Jeg vet veldig godt hva Bea gjør på Youtube, så jeg skjønte med en gang hva dette handlet om: Derfor svarte jeg som jeg gjorde. Rett etter jeg sendte den snappen, skrev jeg flere kyss og alt til henne, for at hun skulle skjønne at jeg visste hva hun gjorde. Måten hun fremstiller meg og utleverer meg er ulovelig, så akkurat der er det nok hun som har litt å lære.
Jeg har bare truffet Bea en gang, jeg synes hun er veldig dyktig, søt og snill, men akkurat her blir jeg fremstilt feil.

Skriv en ny kommentar

hits