Victoria and Albert museum

Jeg mikset mine to favoritting i dag, jeg: Mote og kunst.
Sammen med familie i London, så det blir gjerne tre favoritting ♥

I dag besøkte vi Victoria and Albert museum her i London, som er et stort, flott museum med alle typer utstilliger, et bibliotek og en nydelig hage. Vi var innom motedelen hvor vi først fikk se en utstilling over undertøy gjennom tidene. Den var virkelig interessant. Vi fikk se alt fra voldsomme korsetter og lange nattkjoler, til fargerike truser og statement BH-er. 
Etter det fikk vi se flere vakre og gamle kjoler, som traff meg rett i hjertet. Mange var fra store motehus som Balenciaga og Christian Dior på midten av 90-tallet. Kjolen som falt best i smak hos meg var fra 1960, designet av Yves Saint Laurent da han jobbet for motehuset Christian Dior. Jeg forelsket meg også helt i noen lyseblå blondesko fra Manolo Blahnik med kitten heel. 

Etter moteutstillingen gikk vi videre til en fotoutstilling, hvor det blant annet var fotografier tatt av en av mine favoritter Helmut Newton. 

Aaah. London altså! 


Kjole designet av Yves Saint Laurent da han var sjefdesigner for det legendariske motehuset Christian Dior. Kjolen er fra 1960. Helmut Newton, Sie Kommen Dressed and Undressed 


 

Én kommentar

Iselin Renée

09.02.2017 kl.11:23

Flotte bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits