LOVE

Er det ikke bare helt skjønt hvor mye solen kan påvirke hvordan vi føler oss? Som bergenser tror jeg nok at jeg er enda flinkere til å sette pris på fine solskinnsdager og etter fem dager i England hvor været ikke var noe å skryte av, var det ekstra deilig å våkne opp til blå himmel i Oslo. 

...Og det på selveste valentinsdagen da.
Som inspirasjon til en tekst jeg jobber med, ville jeg utnytte den fine romantikken som var i luften til min fordel. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er veldig romantisk som person, men jeg ville besøke det mest romantiske stedet jeg vet om i Oslo: Som er Munchmuseet. Det er så fint og får meg alltid i godt humør. Jeg er veldig glad i å drømme meg bort i bilder og kaféen med de store vinduene som solen skinner inn gjennom, er perfekt å sitte ved for en kopp dobbel cappuccino. 
Jeg synes det er fint å gjøre sånne små ting som får en selv i godt humør. Noen stikkord for Valentinsdagen er røde roser, hjertesjokolade og rett og slett litt kliss-klass romantikk. Ikke noe jeg er veldig glad i, men jeg er veldig glad i kjærlighet og jeg synes det fineste vi mennesker er i stand til er å elske. Derfor er jeg veldig glad for at vi har en egen dag som er til for kjærligheten og jeg synes det er like viktig at vi er i stand til å elske oss selv og at vi kan trives i vårt eget selskap. 


Valentinsdagen kommer med et utrolig stort press uansett om du er singel eller i et forhold og selv om jeg hadde en utrolig fin dag i går hvor jeg virkelig var glad for at jeg er i stand til å heie på meg selv, skal jeg ikke late som at jeg ikke begynte å savne en mann å ligge i kroken til på kvelden. Heldigvis varte ikke den tanken lenge og jeg fikk avslutte kvelden med flere timer jentesnakk og rødvin sammen med to venninner. 

Heia kjærligheten og heia oss! 

Én kommentar

Dazzy

15.02.2017 kl.17:47

Godt skrevet!

Skriv en ny kommentar

hits