LOVE (camillachristensens)

LOVEEr det ikke bare helt skjønt hvor mye solen kan påvirke hvordan vi føler oss? Som bergenser tror jeg nok at jeg er enda flinkere til å sette pris på fine solskinnsdager og etter fem dager i England hvor været ikke var noe å skryte av, var det ekstra deilig å våkne opp til blå himmel i Oslo. 

...Og det på selveste valentinsdagen da.
Som inspirasjon til en tekst jeg jobber med, ville jeg utnytte den fine romantikken som var i luften til min fordel. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er veldig romantisk som person, men jeg ville besøke det mest romantiske stedet jeg vet om i Oslo: Som er Munchmuseet. Det er så fint og får meg alltid i godt humør. Jeg er veldig glad i å drømme meg bort i bilder og kaféen med de store vinduene som solen skinner inn gjennom, er perfekt å sitte ved for en kopp dobbel cappuccino. 
Jeg synes det er fint å gjøre sånne små ting som får en selv i godt humør. Noen stikkord for Valentinsdagen er røde roser, hjertesjokolade og rett og slett litt kliss-klass romantikk. Ikke noe jeg er veldig glad i, men jeg er veldig glad i kjærlighet og jeg synes det fineste vi mennesker er i stand til er å elske. Derfor er jeg veldig glad for at vi har en egen dag som er til for kjærligheten og jeg synes det er like viktig at vi er i stand til å elske oss selv og at vi kan trives i vårt eget selskap. 


Valentinsdagen kommer med et utrolig stort press uansett om du er singel eller i et forhold og selv om jeg hadde en utrolig fin dag i går hvor jeg virkelig var glad for at jeg er i stand til å heie på meg selv, skal jeg ikke late som at jeg ikke begynte å savne en mann å ligge i kroken til på kvelden. Heldigvis varte ikke den tanken lenge og jeg fikk avslutte kvelden med flere timer jentesnakk og rødvin sammen med to venninner. 

Heia kjærligheten og heia oss! 

  • Én kommentar


    Dazzy15.02.2017 kl.17:47

    Godt skrevet!

    Skriv en ny kommentar

    hits