Amal Clooney viste frem gravidmagen på prisutdeling

Fredag kveld ble George Clooney tildelt en pris under César Award i Paris. I anledning den franske filmprisutdelingen hadde den populære skuespilleren med seg konen Amal Clooney på den røde løperen. 

Jeg skal være helt ærlig: Jeg digger Amal Clooney. Og vet du hva noe av det beste er? Hun er så vakker, kul og smart at hun setter selv George Clooney i skyggen. Hun er nemlig ikke en vanlig trophy wife. I tillegg til å ha kapret det som har vært en av verdens mest omtalte ungkarer, er hun dedikert i jobben sin som menneskerettsadvokat og foreleser ved University of Columbia. 

Clooney-paret ga hverandre sitt ja under en spektakulær bryllupsfeiring i Venezia i 2014 - og nå i 2017 fikk vi nyheten om at de venter tvillinger. 

Så tilbake til prisutdelingen i Paris: Her fikk vi nemlig endelig se Amal Clooney posere på den røde løperen, sammen med ektemannen og en nydelig gravidmage. 

Kjolen Amal Clooney hadde på seg var kroppsnær og stroppløs. Den hvite kjolen viste godt frem den voksende magen, som selvfølgelig fikk stor oppmerksomhet fra motenpressen. Det nederste partiet av kjolen var av fjær i hvitt, grått og sort ombre. Kjolen er signert Aterlier Versace. 

Se så fin! 
 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits