Kjolebonanza på Oscars 2017

Den største og mest eksklusive prisutdelingen gikk av stabelen natt til mandag norsk tid - og som vanlig var gjestelisten stappfull av Hollywoods største stjerner og ikke minst: De mest eksklusive og flotteste antrekkene! 

Når det kommer til Oscar-utdelingen står de største motehusene i kø for å kle opp stjernene i det beste designet de har å by på. I forkant av den prestisjetunge prisutdelingen kom det ut at den legendariske klesdesigneren Karl Lagerfeld, hadde kommet ut for en bitter krangel med skuespiller Meryl Streep. Lagerfeld, som er sjefdesigner for både Chanel og Fendi, i tillegg til at han designer under eget navn, skal ha blitt irritert over at Streep leverte tilbake en Chanel-kjole som ble designet for at hun skulle bruke under Oscar-utdelingen. Kjolen skal ifølge Harpers Bazaar hatt en prislapp på svimlende 100.000 dollar, men skuespilleren skal ha levert kjolen tilbake fordi hun ikke fikk betalt for å bruke den. 
Dette skal ha fått Lagerfeld til å se rødt - og siden gått ut og sagt at de designer kjolene, gir de i gave, men de betaler ikke for at kjendisene skal bruke de. Lagerfeld skal også ha avsluttet med å si at Streep er gjerrig - som han i etterkant har beklaget. 

Streep på sin side svarer på det hele med å si at Lagerfeld er en utmerket designer, men hun godtar ikke noen unnskyldning etter han kalte henne gjerrig. Hun ser heller på det hele som en ærekrenkelse - både for seg selv, men også for designeren hun valgte å bruke kjole fra under nattens prisutdeling. 

Det kan altså også bli litt drama mellom alt glitter og glamour under Oscar-utdelingen. 

Kjolen Meryl Streep valgte å bruke på den røde løperen er signert Elie Saab, som er kjent for sine eksklusive gallakjoler. Men fra kjole-drama til dype utringninger, høye splitter, glitter, fjær og haute couture. Stjernene strålte om kapp på den røde løperen og her er noen av de beste antrekkene. 


Denne kjolen er jeg så glad vi fikk se på den røde løperen. Den er fra Chanel og vi så den først under Haute Couture-uken i Paris tidligere i år. Her blir den brukt av Sofia Boutella. 


Emma Robert kom på den røde løperen i en vintagekjole fra Armani. 


Karlie Kloss hadde på seg en hvit kjole fra Stella McCartney. Den blå sløyfen var det flere stjerner som valgte å bruke på den røde løperen. Den skal være et stikk mot Donald Trump. Den blå sløyfen skal støtte borgerrettighetene som grunnloven garanterer alle i USA. 


Jessica Biel i kjole fra KaufmanFranco. 


Alicia Vikander kom i kjole fra favorittmerket Louis Vuitton. 


Dakota Johnson i kjole fra Gucci. 


Kveldens mest spektakulære kjole er fra Elie Saab og ble sett på vakre Janelle Monae. 


Ruth Negga i en nydelig kjole fra Valentino. 


Se så fin! La La Land-aktuelle Emma Stone strålte i en kjole fra Givenchy. 

Ryan Gosling hadde fått seg en ny smoking signert Gucci. 


Taraji P Henson i en fløyelskjole fra Alberta Ferretti. 


Chrissy Teigen og John Legend. Teigen hadde på seg kjole fra Zuhair Murad. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits