Kulturkvoten

Jeg er veldig glad i kultur - sånn skikkelig glad i kultur. Kunne jeg gått på museum eller teater hver dag så hadde jeg gjort det - og det er kanskje ikke så langt ifra at jeg faktisk gjør det.
Kan jeg gjøre det sammen med gode venninner er det en kjempestor bonus, og kan jeg gjøre det med en drink før og kanskje etter - ja, da er hele opplevelsen så bra at jeg nesten faller av stolen. 

Denne uken var mandagen ingen vanlig mandag, og iallefall ingen blåmandag. Mandagskvelden fikk jeg nemlig bruke sammen med en god venninne. Vi fikk etter alt for lang tid fra hverandre snikk-snakket skikkelig, drukket drinker (legg merke til Pushwagner bildet i baren, som jeg tilfeldig satt meg fremfor) og etter drinkene dro vi på teater for å se Hamlet. 

Jeg var klar for at Hamlet skulle bli en veldig fin teateropplevelse, men det jeg opplevde var så mye bedre.
Den tragiske fortellingen om Hamlet av William Shakespeare, ble perfekt fortalt på Den Nasjonale Scene. Ikke bare fikk vi med oss fortellingen, men det hele ble gjort på en engasjerende og ung måte. 

Jeg tror kulturopplevelser er viktig for alle - og siden jeg liker det så godt er jeg sikker på at det er godt for både kropp, sinn og huden. Jeg er helt sikker på at det gir en litt ekstra glød. Hehe. 

 
 

Én kommentar

puslebiter

01.03.2017 kl.08:00

Helt enig! Samfunnet hadde vært avfallet uten kulturlivet. Noe av det viktigste og beste jeg vet å bruke tiden på 💖

Godt du hadde en koselig dag 💖

Skriv en ny kommentar

hits