Sexy og komfortabel

Er du noen gang i tvil om hvordan du kan kle deg sexy og feminint, samtidig som det er komfortabelt? 

Det skjer meg titt og ofte. Det er ingenting jeg misliker mer enn å kle meg i klær som ikke sitter godt på kroppen og som får meg til å føle meg skikkelig ukomfortabel. Da presterer jeg ikke like bra som jeg ønsker, jeg blir i litt dårligere humør og jeg har det ikke like gøy som jeg normalt ville hatt det. Jeg tror ikke jeg er alene om å føle det sånn. 

I slike situasjoner er det én ting jeg sverger til. Jeg vender blikket til franske kvinner og suger til meg alt av inspirasjon, tips og triks. Parisiennene er nemlig eksperter når det kommer til en effortless, chic, komfortabel og sexy stil. 

En fransk designer som er selve definisjonen på den franske kvinnens stil er Isabel Marant. Kjent for feminine og bohemske bluser, korte skjørt og kjoler med rysjer, lin og snøringer, skinny jeans og kåper med en uanstrengt og oversize silhuett. 

Og vårens beste motenyhet i Norge: Favorittdesigneren Isabel Marant åpner butikk i Oslo!

Torsdag holdt Marant sin AW17-visning under Paris Fashion Week. Igjen fikk vi se skinny jeans med lavt liv, lårhøye støvletter, gode jakker, metalliske elementer og mange nye bohemske kjoler! 

Vi fikk også se modellene, som blant annet Gigi Hadid, kledd i sandaler med sokker oppi. Det er en av mine favorittstylinger - så jeg er så glad for å se at den får leve videre på en fransk og chic måte! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits