Paris Fashion Week

Den franske motemetropolen Paris har bydd på en helg med solid mote. Fredag fikk vi blant annet se Lowew og Christian Dior og på lørdag var det endelig Haider Ackermann, svenske Acne Studios, gallakjolefavoritten Elie Saab og Vivienne Westwood sin tur. 
Paris Fashion Week fortsetter og bare søndag viste store motehus som Balenciaga, Celine og Valentino sine AW17 kolleksjoner. 

Balenciaga AW17
Hos Balenciaga fikk vi i søndag se at det er fullt mulig å kle seg kult, men samtidig varmt i høst og vinter. Ytterjakken var i fokus, men denne gangen med en ny tvist. Ruter, dyremønster og ensfarget, fikk vi se den lange kåpen festet sammen over den ene skulderen. En ny og spennende stylingmåte som jeg gleder meg til å se mer av til høsten! Celine 

Når det kommer til Celine gjentar jeg meg selv igjen og igjen. Celine er et svar på kvinners motebønn. Det er anvendelig, komfortabelt, sexy og feminint. Løse dressbukser, oversize frakker, skjorter, store vesker og feminine kjoler. JA-JA-JAAAA! Dette er en kolleksjon som tar vare på kvinner og som passer perfekt for hun som alltid er på farten. 

Valentino

Drømmer blir virkelig hver gang Valentino og sjefdesigner Pierpaolo Piccioli sender modeller i nye kjoler nedover catwalken. Det er drømmekjoler vi ikke ser lignende til hos noen andre motehus. Kjoler vi enkelt kjenner igjen på den røde løperen og som vi aldri får nok av. I høst- og vinterkolleksjonen fra Valentino 2017 står kjolene fortsatt sterkt i fokus. Vi fikk se lange og moderne kjoler, i ulike mønster og farger. Denne gangen viste Valentino at kjolene er kunst og ikke minst hvor moderne de er. Mer Valentino-kjoler, takk! Jeg får aldri nok. 
 

Nå er det bare to dager igjen av den franske moteuken. Mandag kan vi nyte morgenkaffen til Stella McCartney-visningen (Det skal iallfall jeg!). Utover mandagen kan vi glede oss til blant annet Giambattista Valli, Hermés, APC og Alexander McQueen og på tirsdag får vi endelig se Chanel, Miu Miu og Louis Vuitton, pluss selvfølgelig mange mange flere. Her er det bare til å nyte noe av det beste fransk mote har å by på! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits