Få best resultat på intimbarberingen

Får du røde prikker, nupper det eller blir fiffien litt irritert i det du begynner med barberhøvelen nedentil? 
Intimbarbering er noe vi tenker mye på, bruker en del tid på - men noe som ikke alltid er like gøy å prate om. Jeg og venninnene mine prater en del om det og vi kommer stadig over mye tips og trisk for hvordan vi kan få det perfekte resultatet. 

På en Facebook-side som heter Hønehjørnet leste jeg et innlegg fra en jente som sliter med røde prikket etter at hun har shavet seg. I kommentarfeltet var det mange som delte sine beste kjerringtips, men det var ett råd som gikk hyppig igjen: Bruk vibratorrens på fiffien etter du har shavet deg. Mange valgte også å tørrbarbere seg, altså at de ikke brukte noe vann, gelé osv. før de dro barberhøvelen over. 

Jeg personlig er ikke noen barberingsekspert, men i løpet av mine 21 år har jeg hørt, lest og opplevd en del. De to rådene over ville jeg derfor styrt langt unna. 

For å få det beste resultatet tror jeg heller på å høre på ekspertene og styre langt unna kjerringråd. Det er nok det tryggeste og absolutt letteste valget. 

Jeg har blitt introdusert for boken Gleden med skjeden, som er en gave for alle som vil bli bedre kjent med det kvinnelige underlivet og som lurer på ting som ikke alltid er like gøy å spørre om. Boken er skrevet av legestudentene Ellen Støkken Dahl og Nina Brochmann, som gir deg svar på alt du kan lure på om underlivet - om ikke mer. 

Og tilbake til intimbarberingen: Dette er tipsene fra boken som har gjort det hele litt enklere for meg og flere venninner. Og du? Sist men ikke minst: pass på såpebruken du bruker der nede da. Vi skal vaske oss, men bruk varmt vann og en såpe med en ph-verdi som er egnet for underlivet. Vi vil vel helst unngå unødvendig irritasjon og i verste fall en soppinfeksjon! 

 

God søndag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits