Ferdig på jobb? Dette kan du gjøre!

Jeg er veldig glad i kultur, jeg er veldig sosial som person og jeg elsker å finne på nye ting med vennene mine. Jeg synes en date (for det meste den første daten) kan bli skikkelig klein om vi ikke gjør noe gøy og ett av mine verste mareritt er å ende opp med en type jeg må runde Netflix med. Jeg orker rett og slett ikke enda en type jeg må se Family Guy med - for nei, jeg synes ikke det er noe gøy. Spesielt ikke på en fredag- eller lørdagskveld. 

Derfor ser jeg hele tiden etter nye ting jeg vil gjøre og når jeg finner noe jeg har skikkelig lyst til å gjøre - da gjenstår det bare å mase hull i hodet på venninnene mine så de blir med. Det blir som oftest en suksess, så jeg vil tipse dere om litt gøyale ting dere kan gjøre på fritiden. Hva pleier du å gjøre når du er ferdig på jobb? Her er mine favoritting som du burde mase hull i hodet på vennene eller kjæresten din for at de skal bli med på. Dere vil ikke angre! 

Vinsmaking: 

Jeg og vennene mine er veldig glad i vin, men det betyr ikke nødvendigvis at jeg vet så mye om det jeg drikker. På polet surrer jeg stadig rundt som en forvirret vegglus mens jeg ser etter en vin - og da helst rødvin, som vil falle i smak. Vinkvelder hjemme er koselig, men hva med å dra ut på en vinsmaking også? Det er sosial, dere får drikke vin og dere lærer mer om vinen vi er så glad i. Mange restauranter og barer tilbyr vinsmakinger med ulike temaer, så her er det bare til å holde øynene åpen eller gå innom for å spørre om det er noe de tilbyr. 


 

Konserter:

I dag hører mange av oss på musikk stort sett gjennom hele døgnet. Vi har den musikken vi hører på tidlig på morgenkvisten, den du bruker når du går (løper) til bussen eller for å rekke jobb, den du setter på mens du lager middag, den du hører på mens du studerer, den du setter på om du er på en hot date og den du hører på når du har allsang i dusjen. Også har vi selvfølgelig de som hører på TIX gjennom hele døgnet (...skriver jeg mens jeg smiler for meg selv og tenker på en god venninne av meg). 
Uansett, vi hører mye på musikk. Så hvorfor ikke nyte muligheten til å høre favorittartistene live, eller hva med å bli kjent med ny musikk? Alt fra store til små konserter holdes støtt og stadig, så få på dere danseskoene og kom dere på konsert!  

Museum: 

Jeg er sikker i min sak om at et museumsbesøk er bra for huden og humøret vårt. En dose kultur er viktig og de aller fleste byer har flotte museumer som er godt verdt et besøk. Bli kjent med berømte kunstnere, eller besøk mindre gallerier som viser frem nye kunstnere og kreative bilder. Her er mulighetene uendelige!  

Spillkveld: 

En kveld hjemme med gode venner er noe av det beste jeg vet. I tillegg til det er jeg en skikkelig brettspillnerd, så når muligheten byr jeg inviterer jeg gjerne til spillkveld. Her blir det alltid god stemning, gjerne så god stemning at jeg også glemme å knipse bilder. 
By på vin og enkle, men morsomme brettspill. En favoritt hos oss er Ryktet går (18+) og Politisk ukorrekt. Hehe, veldig enkle spill - men det er ofte det som er morsomt! Yatzy, sjakk og Trival Trivial Pursuit er selvfølgelig også noen favoritter, men kanskje heller på en søndag enn en fredag og lørdag. 

Teater: 

En av de fineste kulturopplevelsene jeg vet om er å gå på teater. Jeg hadde gjort det mye oftere om byen hadde flere forestillinger å by på, men når det først kommer noe nytt - er ikke jeg vondt å be! Gjør litt ekstra stas ved å kle deg litt finere, ta et glass vin i fine omgivelser i pausen og nyt de flotte følelsene og engasjementet fra de dyktige skuespillerne!  

Én kommentar

mallows

03.04.2017 kl.21:29

gode tips:)

Skriv en ny kommentar

hits