Play dress up!

De neste ukene sitter jeg med øynene langt inn i Macbooken min, dokumentarer og bøker. Bacheloroppgaven i journalistikk skal snart leveres, og selv om jeg i skrivende øyeblikk har god kontroll - er det utrolig mye som skal gjøres. Kaffekoppen er en trofast venn gjennom hele dagen, og på kvelden kan den i helgene bli byttet ut med ett eller to glass rødvin. Dagene er travle, søvnen litt dårligere, men snart er det over - og det kommer så sykt til å være verdt alle våken netter og stressende øyeblikk. 
Men for å gjøre det litt mer stas å sitte med Macbooken hjemme, liker jeg å kunne pynte meg litt ekstra. Jeg er helt sikker på at vi alle har noe kjempebra i oss, og vi er nok ofte mye flinkere enn vi selv tror. Likevel tror jeg ikke litt sminke skader, og kler vi oss i noe vi føler oss bra vi: Så tror jeg faktisk det finnes beviser på at vi også presterer mye bedre. 

På dager hvor solen skinner og himmelen er blå, er det litt kjedelig å sitte inne, men jeg har funnet ut at et metalliskt plisséskjørt gjør saken mye bedre!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits