Den kuleste jeansen fikser du selv

Chop-chop-riv - og vipps: så er den kuleste jeansen din! 

I fjor vår fikk vi for alvor innført trenden med tilfeldig rivd opp jeansben i ulike lengder. Og trenden vi så gjerne omfanget tar vi selvfølgelig med oss videre. 
Om du så sliter med at buksebena dine alltid er for lange (denne kategorien faller jeg inn under) eller at du rett og slett bare vil ha en fresh og kul jeans (jeg sier meg skyldig her og), så er det ikke verre enn å finne frem kjøkkensaksen og rive!

Det eneste du trenger for å få et par kule jeans med et effortless preg er et par jeans, alt fra de mest kjente merkene til kjede- og vintagebutikker har mange fine du kan velge mellom, en saks og en tusj (eller i mitt tilfelle en kajal)

Ready, set, klipp og riv! 

Jeg starter med å ta på meg buksen jeg skal klippe opp for å se hvor mye jeg skal ta av. 

Så setter jeg et merke der for at jeg skal se hvor jeg skal klippe. Jeg lager bare et lite merke, for det er ikke veldig nøye for meg at det blir helt rett. Hele poenget er jo at det skal se nettopp tilfeldig ut. Som du ser var det en del jeg måtte klippe av. Jeansen min er fra Filippa K. Så begynner jeg med å klippe en viten bit av buksen...Som jeg videre river opp. Dersom dette er ønskelig resultat for deg så stopper du her. Det du også kan gjøre er å rive litt i buksebenet for at du skal få noen hvite tråder frem. Jeg for min del gir meg ikke enda; Jeg vil nemlig ha den litt kortere fremme enn på baksiden. Så da klipper jeg opp en liten del fremme... Før jeg igjen river av den biten.Voilà!!

Jeans står så sterkt i dagens motebildet at denne kan du bruke om du så bare skal en liten tur på kafé med venninner, på date, skole, jobb eller om du skal ut på fest og byn.
Have fun og lykke til! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits