Feriedagbok dag 6 - Stengte luksusbutikker

Herregud, dagene i Barcelona går så alt for fort. Det er hele tiden noe nytt jeg vil se eller oppleve, så det er umulig å få med seg alt på en uke. 
Vi har vært på stranden, fine spisesteder, en vakker takterrasse på kvelden og fått med oss mye kultur og arkitektur. I dag var det med andre ord tid for shopping og jeg hadde tenk godt gjennom hva jeg burde og ikke burde kjøpe. 
Vi startet med tidenes beste lunch og så tok vi Taxi videre til en handlegate med butikker som Chanel, Gucci og Louis Vuitton. Taxien stoppet rett utenfor Chanel-butikken med den lekreste utstillingen, men gitteret var stengt rundt hele butikken? 
Jaja, de har vel bare en siesta, tenkte jeg. Men altså, ALT var stengt. Selv i skrivende øyeblikk føler jeg meg som et spørsmålstegn mens jeg tenker på det. For noen siesta var det ikke. Her i Barcelona er det en liten ferie nå, så i dag og i morgen holder de fleste butikkene stengt. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, men Visa-kortet mitt puster lettet ut som at det ikke ble noen luksuskjøp på denne ferien. Men... you can run, but you can't hide. 

Lunchen vår spiste vi hvert fall på en utrolig kul restaurant som heter Federal. Her snakker vi tre etasjer og en takterrasse med moderne og minimalistisk interiør og en meny som kan gi vann i munnen på en hver person. Alt fra müsli, avokado-toast, egg og grønne juicer, til mimosa, andre gode drinker og digge kaker - takk! 

Ja, og for ikke å glemme en utrolig god kaffe-meny, nye aviser og flere mote- og musikkmagasiner. Det var en fin start på dagen det!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits