camillachristensens - Camilla Christensen

Feriedagbok dag 5 - Biking in BarcelonaI Barcelona er det vakre omgivelser så langt øyet kan se - så til tross for at taxi er veldig billig, får vi mye mer ut av å gå eller ...SYKLE!! 
Jeg fikk leie drømmesykkelen min til dagens omgang med sightseeing: en lysrosa sykkel med hemp til blomster bak og en liten kurv foran. En slik sykkel har jeg alltid ønsket meg, så jeg var sååå glad da jeg fikk sykle rund i den, sammen med kjæresten min (som på sin side valgte å leie en litt raskere og svart sykkelmodell...) Litt som knoll og tott - men det gikk veldig bra! Med meg hjem fra en veldig lang, tung, svett, men vakker og fin sykkeltur - fikk jeg blomster og hvitvin! 
Mums!!! Fin fredagskveld!! xx 

 

 • I feel like wearing nothing  Sommerens beste feel good-låt kommer fra en av mine favorittartister, Dagny! 
  Prøv å ikke danse rundt mens du hører på denne da! 

  xx

   

   

 • A night to remember  Jeg må fortelle dere om den nydelige kvelden vi har hatt her i Barcelona! 

  På tirsdag besøkte jeg og Morten en butikk som selger eksklusive designerplagg og malerier fra en spansk kunstner. Hun ene kvinnen som jobbet her var så hyggelig og imøtekommende, så hun inviterte oss til et event. Både jeg og kjæresten min er veldig interessert i mote, kunst og musikk - så vi ble kjempeglade! Arrangementet vi ble invitert til var en pianokonsert med en utrolig dyktig pianist som heter Julijet Demidova. 
  Konserten ble holdt i galleriet, vi ble servert cava og den unge skjønnheten imponerte oss med en nydelig stemme og vakker pianospilling. Slikt syns jeg er så fint at jeg blir helt rørt ♥

   

   

   

 • Feriedagbok dag 4  Matforgiftningen min gikk over etter et døgn, så i dag da vi våknet var det rett til stranden: og det var F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! 
  For stranden i seg selv var like vakker som jeg hadde sett på bilder, det var god plass, vannet akkurat passe temperatur til at jeg ble kjølt ned, gradestokken viste 30 varmegrader, men vinden gjorde at det hele ble en veldig behagelig affære. 


  Nok en kjærlighetshistorie av en dag her i Barcelona. Nå skal vi videre til en pianokonsert i en mote- og kunstbutikk. 

  xx


   

 • Look du jour - hot pink  Det som egentlig skulle bli feriedagbok dag 3, må jeg nesten bare skippe. Det burde derimot bli en kjærlighetserklæring til kjæresten min, som gjennom et helt døgn hvor jeg var matforgiftet, passet på meg og fikk meg til å føle meg så bra som kan være mulig, når du ligger i et fremmed land med smerter herfra til helvete. 

  Så mitt beste ferietips til dere: Pass på hva dere spiser og ha med dere medisiner, dersom dere skulle være uheldig!! 

  Nok kliss og nok matforgiftning: Her er noen kjappe bilder fra et antrekk jeg hadde på meg da vi var ute å gikk her om dagen. Buksen i hot pink har blitt min siste kjærlighet og kommer til å bli flittig brukt gjennom hele sommeren! Stråvesken står mitt hjerte så nært og den rommet plass til alt jeg trenger med meg! 

   

 • Feriedagbok dag 2  La meg intodusere dere for den fineste parken jeg har besøkt: Park de la Ciutadella. I hjertet av Barcelona og bare en kort spasertur fra leiligheten vi bor i, ble vi møtt av en nydelig inngang til en park styrtrik på vakre blomster, busker og palmer. 
  Kort sagt: You had me at hello! 

  Her hadde vi med oss hvitvin og lunch - som vi kunne kose oss med i flere timer. Og det i 29 varmegrader! Jeg er litt rød, veldig varm, men skikkelig glad! 
  xx


   

 • In the amount of love stories  Mens vi gikk gatelangs i Barcelona, kom jeg over denne lille bokhandelen som oppfyller alt av mine våte-bokdrømmer. Det var først boken om Frida Kahlo og flere bøker fra fotografene Mario Testino og Peter Lindbergh, som fanget oppmerksomheten min. På innsiden av den sjarmerende bokhandelen som har navnet Llibreria sant jordan, fant vi flere reiseguider over Barcelona og flere bøker som viser de vakre flisene som er å finne flere steder her i byen. Det var mengder av mote-, musikk- og kunstbøker, om sterke kvinner, litteratur, de fineste romanene og vakreste kjærlighetshistoriene. 
  Butikken hadde et gammelt preg, veggene, hyllene og flere plasser på gulvet var dekket i bøker, på en rotete og tilfeldig, men nydelig måte. De to mennene som jobbet der virket litt lei av turister, men svarte fint på alt jeg spurte om og var virkelig flink i jobben sin!    

 • Who are you  First of all: Hva holder du på med, Ellen? 
  Hvordan vi kvinner bruker leppestiften vår kan variere så veldig - og akkurat dette har Stacy Greene dokumentert. 
  Mens jeg selv tror jeg ligner mest på Linda, minner Simona meg om mammas oppbrukte leppestifer jeg fant i vesken hennes da jeg var liten, og Maradee får meg til å tenke på MAC-leppestiftene til lillesøsteren min. 

  Så, hvem er du?    

 • Barcelona: Feriedagbok dag 1  Byen som renner over av turister, fungerer som en av Eurpoas viktigste havnebyer og har en kulturarv rikere enn de fleste - vi snakker selvfølgelig om den katalanske hovedstaden, Barcelona! 

  Denne byen er en av verdens mest attraktive storbydestinasjoner - og det har jeg ingen problemer med å se grunnen til. 
  For Barcelona er altså er en storby, med alt av shopping, uteliv og kultur, som du kan ønske deg. Men ikke nok med det: Annet enn et godt utvalg av barer og alt fra luksusbutikker til de største kleskjedene, finner du stranden. Ja, midt oppi storbylivet finner du flere kilometer med nydelig strand og blått hav. 

  Er det i dette tilfellet vi kan si at vi får det beste fra to verdener? Jeg mener Ja! 

  Jeg og kjæresten min, Morten, er på vår første kjærestetur her sammen. I dag er dag én av syv, og jeg er allerede hodestups forelsket. Rundt hvert hjørne er det en ny bygning vi vil stoppe opp for å se på, en koselig restaurent med god mat og sangria eller sjarmerende butikker. 

  Dagens gradestokk viser i skrivende øyeblikk 27 varmegrader, så vi svetter bort, men er like glad! 
  Her er noen kjappe bilder fra feriens første dag. Følg med videre da!

  xx

      

 • Things I like: A killer combo  Jeg vil introduserer dere for den eneste (?) og desidert beste isbaren som ligger i Norges mest sjarmerende by, Bergen. 

  For som om ikke hjemmelaget kuleis i spennende smaker som skillingsbolle og Baileys, samtidig som klassikerne som sjokolade, vanilje og jordbær - kan denne isbaren også by på gode drinker, også på kveldstid! 

  For ja, kan du komme på en bedre kombinasjon enn drinker og iskrem? Og det i en av Bergens mest urbane gater? Det kan ikke jeg. Så gleden var stor da jeg kunne sitte meg ned med en kule sjokolade- og en kule mangois på Hallaisen i Skostredet. 
  Prisene på isen er hakket dyrere enn vanlig kuleis, men smaken og de fine omgivelsene gjør opp for det uten problem! 

   

 • Vårens poesi  Ute er bakkene fulle av de vakreste markblomster, som jeg ikke har tenkt at skal få gå til spille. Favorittene mine i flere farger plukker jeg med meg hjem og legger til press i en bok. Dette kan enten bli sesongens fineste bokmerke, men de kan også bli med videre til høsten og rammes inn til pynt. 
   

 • Casual cool  Casual cool. En litt mer moteriktig sammensetning av ord for at antrekk som ser kult ut, men som er enkelt og minst like behagelig. 
  Sneakersene behandler føttene mine godt, på samme måte som den hvite buksen fra FWSS (som jeg, bare for å nevne det, har hatt i sikkert fire år nå). Og til det brukte jeg en singlett og skjorte, som gjorde at jeg kunne føle meg fin mens jeg og en venninne drakk drinker i byen, men at jeg også satt veldig komfortabelt på kinoen etterpå. 

  xx

   


   

   

 • Love songs  Jeg har forelsket meg i albumet, Ten Love Songs, signert den norske Susanne Sundfør. 

  Her snakker vi om kvalitet og kjærlighetssanger blottet for kleine kjærlighetsfraser vi druker i hos de typiske pop sangene. 
  Albumet består av ti sanger hvor en og hver av dem passer humøret mitt så godt, uansett om jeg står og danser i dusjen, gjør yoga, går tur eller sitter inne og jobber. 

  Alt er love. 

   


   

 • Søndagsantrekket  Lave sko, denne gangen fra Adidas Stan Smith, check! 
  Et basis maxi-skjørt som jeg kjøpte fra Acne Studios for 3(!) år siden, check!
  Norges favorittstrikkegenser fra Line Langmo med en grå t-skjorte fra Filippa K under, check-check! 
  Og sist men ikke minst, et lett nett som er perfekt å ta med til grønnsakshandleren eller bære rundt på andre ting (som du vel og merke ikke er flau for å vise frem, eller som lett kan falle ut av hullene), check! 

  Det er enkelt, komfortabelt og oser av vibber fra norsk sommer. 

  Sommeren i Oslo har vist seg fra en litt våtere side den siste uken, og selv om jeg syns det er drøyt irriterende at håret mitt blir fullt av floker fra den fuktige luften og at den nye vårsveisen min enda ikke har fått vise seg fra sin beste side - må jeg si at det er veldig deilig med den typisk norske sommeren som består av overskyet himmel, regn, sol og regnbue på repeat. 

  Jeg digger strikkegensere og denne fra Line Langmo har vært en klar favoritt i to år nå. Den er litt kort, luftig og i freshe farger som passer perfekt til vår og sommer. Dessuten er det et lett alternativ om det skulle være litt kjølig ute på dagtid eller på fine sommerkvelder - men den er også veldig kul å ha knyttet rundt livet. 

  God søndag! x    

 • I've got love on my brain  Det jeg ikke sier høyt: Jeg har ikke vært fan av Rihanna på mange år. 

  Jeg føler det nærmest er litt tabu å si, på lik linje som å si at du ikke mener Beyonce er helt rå, eller at du kan komme med kritikk til sangtekstene fra hele Norges favorittduo Karpe Diem. 

  Men etter det siste albumet fra pop-prinsessen Rihanna, må jeg ta av meg hatten. Endelig kommer hun med noe som jeg kan høre på uten at jeg nødvendigvis står og danser på bordet. Det siste albumet kan jeg nemlig høre på også mens jeg er i dusjen eller når jeg jobber. Noe som faktisk kan gi meg litt mer. 
  Og spesielt den ene sangen gir meg kjærlighet på hjernen. 

  God torsdag! xx 


   

 • Outfit of the day: Just because  For bare tenk på hvor mange flere hverdager vi har i løpet av uken, måneden, året og livet - enn hva vi har helger og fester.

  Det trenger ikke være noe negativt da. For bare tenk hvor lite som skal til for å gjøre hver dag til en fest? Hva med å kunne unne seg et glass vin på en tirsdagskveld, invitere venninne på besøk, dra ut for å spise - eller hva med å rett og slett bare bytte ut sneakersene med et par lekre hæler? 

  Det er ikke mye som skal til - så hvorfor ikke?    

   

 • A kind of poetry  Jeg vil gjerne dele noe med dere. Noe av det vakreste jeg har sett, som fortjener at alle tar en liten pause fra en ellers ganske travel hverdag - og heller bare ser på dette. Ta et minutt til å nyte det og bare glemme alt annet. 

  Det er high-end mote, couture, noe av det mest eksklusive du finner på markedet. Det er timer med hardt arbeid, mange detaljer og ekte kjærlighet. Det ledende motehuset Balmain, med den unge sjefdesigneren Olivier Rousteing, i føringen, har introdusert couture for ballett for The Paris Opéra. 

  Plaggene er designet for koreograf av stykket Renaissance, Sébastien Bertaud, og består av de mest vidunderlige draktene av perler og glitter. 

  Resultatet ble poesi. 

   
   


   
 • Midweek mood  Halvveis i denne deilige uken, ser Oslo mer ut som Bergen på en dårlig høstdag (okei, gjerne ikke så dårlig), men utsikten fra vinduene er dekket av tåke og alt er vått.
  På slike dager syns jeg det er ekstra hyggeligå bruke tid på arbeid inne og jeg koser meg skikkelig når jeg kan sette håret opp i en tilfeldig dott, drikke kaffe og bli inspirert av favorittmagasinene og -bøkene mine. 

  Først en kopp kaffe og siste utgaven av Vogue - så skal jeg slite meg over dørstokkmila og ned på Sats! 

  God onsdag! 


      

 • Look du jour  Stråvesken gjør et knallsterkt comeback i motebildet denne sesongen - og kan brukes til langt mer enn på stranden eller til sommerkjolen med volanger i Spania. 
  Vesken er et frisk pust og et lett og romslig alternativ å bære rundt på. Her har jeg fått plass til alt av de små nødvendige tingene som nøkler, mobil og lommebok - til siste utgaven av Vogue og blomster vi plukket på turen. 

  Stråvesken kan by på en skikkelig kjærlighetsaffære denne sommeren! 


   


   

 • Tuesday music mood  Deilig, norsk musikk som et friskt pust på tirsdagen! 
   
  xx
   
   


   

 • Simple as that!  Varme dager gir muligheten til lette og freshe antrekk - som til tross for at det inneholder færre plagg enn om høsten, ikke trenger å se kjedelig ut. 
  Jeg elsker at sneakersen har fått en så solid plass i motebildet. Det betyr at vi med god samvittighet og selvtillit kan hive på oss favorittparene våre og strutte rundt i gatene mye lettere - enn vi gjør iført hæler. 

  Sommerkjoler, alt fra lange, korte, med blomster og volanger er superhot denne våren og sommeren - så her er det bare til å være leken og kreativ. Med et belte rundt midjen får du mer form på kjolen og dette har vi også sett mye av i motebildet! 

   

   

 • Undertøysmerket du må få med deg!  For kvinner i alle fasonger som elsker undertøy i lekre materialer og farger. 

  Undertøysmerket Lonely Lingerie designer som de selv sier  for women who wear lingerie as a love letter to themselves. 

  Hos dette herlige merket som har bade- og undertøy i de fineste blondene og lekreste fargene - er nemlig ingen kropper for stor eller små. Ingen strekkmerker for tydlige og ingen kvinner for gammel. 

  Få med deg undertøysmerket som oser av girl power på Instagram her: 

   


   
 • Saturday mood  Weekend mode on! 

  Have a good one. xx   

 • Boyfriend shirt   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  I klesskapet mitt kan du finner skjorter i alle varianter og farger. Den hvite skjorten står mitt hjertet nærmest og jeg bruker den stort sett til alt. Jeg har den varianten jeg bruker sammen med en truse, mens jeg går inne i leiligheten, flere typer jeg bruker til jeans, en mer inntilsittende jeg bruker under en genser eller de jeg bruker til skjørt og under kjoler. 
  Kombinasjonene og stylingmulighetene er uendelige - og det digger jeg! 

  Men noe som også er veldig stas er når jeg bruker skjorten til kjæresten min. Den mer maskuline skjorten knepper jeg opp på armene og bruker halveis utenfor buksen. 

  Kombinert med jeans og ballerinasko blir den kjempekul og jeg følte meg fresh og komfortabel på onsdagens skulpturbinnale på Vigeland-museet! 


   

 • A love so deep  Drømmetorsdag. 

  Don Quixote. Ballett på Operaen. 

  Noe av det vakreste jeg har sett. 

  Jimmy Choo pumps.

  Tyllkjole med broderier.

  Hvitvin.

  Sol.

  Vintage Dior-veske. 

  Kjærester. 

  Drømmetorsdag. 
   

 • The last day of May  Bildene mine som har inspirert meg denne måneden. 

  Jeg er opptatt av å fange og sette pris på de små øyeblikkene; Som å ligge ved siden av kjæresten min å lese favorittbøkene mine, nyte de vakre omgivelsene hos frisørsalongen jeg går til, suge til meg kreative tekster i motemagasiner og utforske nye kunstutstillinger. 

  Små detaljer kan gi så stor glede. 


      

 • Things I like
   

  We might not have snow...   but... 


   

  The ground is covered in flower leaves!


   

 • Den kuleste jeansen fikser du selv  Chop-chop-riv - og vipps: så er den kuleste jeansen din! 

  I fjor vår fikk vi for alvor innført trenden med tilfeldig rivd opp jeansben i ulike lengder. Og trenden vi så gjerne omfanget tar vi selvfølgelig med oss videre. 
  Om du så sliter med at buksebena dine alltid er for lange (denne kategorien faller jeg inn under) eller at du rett og slett bare vil ha en fresh og kul jeans (jeg sier meg skyldig her og), så er det ikke verre enn å finne frem kjøkkensaksen og rive!

  Det eneste du trenger for å få et par kule jeans med et effortless preg er et par jeans, alt fra de mest kjente merkene til kjede- og vintagebutikker har mange fine du kan velge mellom, en saks og en tusj (eller i mitt tilfelle en kajal)

  Ready, set, klipp og riv! 

  Jeg starter med å ta på meg buksen jeg skal klippe opp for å se hvor mye jeg skal ta av. 

  Så setter jeg et merke der for at jeg skal se hvor jeg skal klippe. Jeg lager bare et lite merke, for det er ikke veldig nøye for meg at det blir helt rett. Hele poenget er jo at det skal se nettopp tilfeldig ut.   Som du ser var det en del jeg måtte klippe av. Jeansen min er fra Filippa K.   Så begynner jeg med å klippe en viten bit av buksen...  Som jeg videre river opp.   Dersom dette er ønskelig resultat for deg så stopper du her. Det du også kan gjøre er å rive litt i buksebenet for at du skal få noen hvite tråder frem. Jeg for min del gir meg ikke enda; Jeg vil nemlig ha den litt kortere fremme enn på baksiden. Så da klipper jeg opp en liten del fremme...   Før jeg igjen river av den biten.  Voilà!!

  Jeans står så sterkt i dagens motebildet at denne kan du bruke om du så bare skal en liten tur på kafé med venninner, på date, skole, jobb eller om du skal ut på fest og byn.
  Have fun og lykke til! 

 • Play dress up!  De neste ukene sitter jeg med øynene langt inn i Macbooken min, dokumentarer og bøker. Bacheloroppgaven i journalistikk skal snart leveres, og selv om jeg i skrivende øyeblikk har god kontroll - er det utrolig mye som skal gjøres. Kaffekoppen er en trofast venn gjennom hele dagen, og på kvelden kan den i helgene bli byttet ut med ett eller to glass rødvin. Dagene er travle, søvnen litt dårligere, men snart er det over - og det kommer så sykt til å være verdt alle våken netter og stressende øyeblikk. 
  Men for å gjøre det litt mer stas å sitte med Macbooken hjemme, liker jeg å kunne pynte meg litt ekstra. Jeg er helt sikker på at vi alle har noe kjempebra i oss, og vi er nok ofte mye flinkere enn vi selv tror. Likevel tror jeg ikke litt sminke skader, og kler vi oss i noe vi føler oss bra vi: Så tror jeg faktisk det finnes beviser på at vi også presterer mye bedre. 

  På dager hvor solen skinner og himmelen er blå, er det litt kjedelig å sitte inne, men jeg har funnet ut at et metalliskt plisséskjørt gjør saken mye bedre!    

 • Dior blomstrer opp i Japan  For å feire at motehuset Dior åpner sin største butikk i Japan, holdt de i dag sin haute couture SS17 visning Tokyo. Visningen var en reshowing av kolleksjonen som ble presentert under haute couture-uken i Paris i januar. Men i tillegg til å vise tidligere plagg, hadde Dior-sjefdesigner Maria Grazia Chiuri, kommet med åtte nye couture-antrekk, inspirert av den japanske kulturen. De nye lookene oste av japanske vibber med kirsebærblomster på de mest eksklusive kjolene, jakkene og hodeplagg som slør og blomsterkranser. 

  Maria Grazia Chiuri har imponert stort etter hun overtok sjefsstolen hos Dior i fjor. Som hennes tidligere kolleksjoner for motehuset, kommer også disse couture-plaggene kommer til å bli en hit på den røde løperen og hos gatemotestjernene. 

  Se den romantiske og vårfriske kolleksjonen her: 


   

 • Les mer i arkivet Juni 2017 Mai 2017 April 2017

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015

  Siste innlegg


  Feriedagbok dag 5 - Biking in Barcelona

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits