camillachristensens - Camilla Christensen

BAK KULISSENEI jobben min som journalist er ingen dager like og jeg får være med på veldig mye gøy. I dag besøkte jeg showroomet til Line of Oslo, for et intervju med Line som kommer ut i IN magasinet sin vårutgave. Line og resten av jentene som jobber der er noen av de mest herlige og sprudlende menneskene jeg har møtt, så intervjuet var en fryd å gjøre. Showroomet er gjennomført til hver minste detalj og gjenspeiler personligheten til Line og merket perfekt. Med så fine omgivelser er det også gøy å ta litt bilder for å ta dere med bakom kulissene. 

Jeg tok en titt på vår- og sommerkolleksjonen og for å si det enkelt: her er det mye å glede seg til! 

Peace & Love! 

  

 

 • HAIR AFFAIR  Nå har jeg bodd alene i Oslo i nesten tre uker og jeg må ærlig innrømme at det til tider har vært veldig slitsomt. Med min retningssans og hjemlengsel kan enkelte situasjoner til tider bli enda vanskeligere og som alene i ny by og med ny jobb er det mange inntrykk å ta innover seg.

  For å lette litt på trykket i hodet mitt ville jeg i går skjemme meg selv bort litt med alt fra hodebunnsmassasje og hårkur til klipp og oppsett hos frisøren. Frisørsalaongen Gevir er er syn for seg selv, så jeg kunne ikke dy meg i å ta noen snapshots. 
 • EN TYLLDRØM  Dette tyllskjørtet fra den norske designeren Cathrine Hammel, har jeg drømt om lenge. Jeg har sett på det flere ganger tidligere, men som ofteste har det blitt revet bort fra butikkhyllen før jeg har tenkt meg skikkelig om. For noen dager siden kom jeg over det på Steen & Strøm og siden det skjer så mye gøy nå når jeg bor i Oslo, fant jeg ut at dette var det perfekte tidspunket for å dra frem Visa-kortet. Da jeg prøvde det kunne jeg ikke la være å smile fra øre til øre, mens jeg svingte meg rundt i prøverommet. 

  Skjørtet i seg selv er veldig søtt og med mitt lange blonde hår kan det fort bli alt for rosa og klissete. Derfor vil jeg style det med noen litt tøffe sko (på bildet har jeg på meg pumps fra Lanvin), en casual overdel og dramatisk øyesminke. På den måten unngår jeg å se ut som at jeg skal rett på skoleball!

   

 • Terry O'Neill - Icons  Karrieren til den engelske fotografen Terry O'Neill startet allerede da han bare var 22 år. På den tiden jobbet han som frilansfotograf for Vogue, Paris Match og Rolling Stone Magazine.

  Den 77 år gamle fotografen har i løpet av sitt 55 år lange livsverk har O'Neill fotografert ikoner som blant annet Kate Moss, Audrey Hepburn, David Bowie, The Beatles, Faye Dunaway og Elvis.

  På torsdag skal jeg på utstilling for å se noen av O'Neills Icons bilder, noe jeg gleder meg stort til!


  Faye Dunaway fotografert av Terry O'Neill etter å ha vunnet en Oscar. 


  Supermodellen Kate Moss fotografert av Terry O'Neill.


  Vakre Audrey Hepburn fotografert av Terry O'Neill.


  David Bowie ble også fotografert flere ganger av Terry O'Neill. 

   

 • Vixen blog awards 2016  Først av alt: Hei! 

  De siste månedene har gått så fort at jeg ikke engang har hatt tid til å tenke på at jeg egentlig skal oppdatere bloggen. Faktisk så har jeg hatt så knapt med tid at jeg ikke engang har nevnt her at jeg har flyttet til Oslo. Jeg er i Oslo for en periode nå for å jobbe som journalist i IN magasinet. Jeg har ikke vært her i mer enn en uke og trives kjempegodt. Men det er selvfølgelig også veldig ensomt å være så og si helt alene i en helt ny by. I helgen fikk jeg heldigvis besøk av min fine venninne, Charlotte. Etter å ha gått opp og ned Karl Johans gate flere ganger i to dager, var det utrolig godt å kunne sitte i sengen å skravle med en venninne igjen.

  Vi møttes først på hotellet hvor vi drakk kaffe og pratet om alt og ingenting, før vi tokpå oss finstasen og dro ut for å spise. Rett ved siden av hotellet lå Mathallen, hvor de har utrolig mye forskjellig mat. Vi endte opp med hvert vårt glass champagne og asiatisk tapas. Vi fikk alt fra vårruller til kamskjell og scampi, og det smakte helt fantastisk. Etter middagen ble vi hentet i taxi også dro vi på Baroque for etterfesten til Vixen blog awards. Der traff vi utrolig mange fine mennesker, drakk gode drinker og danset natten lang. 

  Charlotte reiste dessverre hjem igjen til Bergen dagen etterpå, men jeg er igjen i Oslo. Jeg prøver fortsatt å venne meg til forandringene, men med min retningssans og behov for nærhet av familie, kjærester og venner, kan det kanskje ta litt tid. Men det kommer seg mer og mer for hver dag. 

   

   

   

 • LANVIN  På femelle.no kan dere lese en sak jeg har skrevet om hvordan man gjør de beste kjøpene på det store januarsalget. Disse skoene fra det franske motehuset Lanvin, er absolutt et av mine beste salgskupp.     • Derfor bør du gå for en hårparfyme  Lillesøsteren min sliter med parfymeallergi som gjør at hun begynner å klø forferdelig på kroppen, hver gang hun tar parfyme på seg eller bruker klær det har vært sprayet på tidligere. Til jul kjøpte jeg derfor en hårparfyme til henne. På parfymeriet hvor jeg kjøper mine egne parfymer har de et godt sortiment fra det svenske parfymemerket Byredo. Alle parfymene de har finnes også i hårparfymer. Jeg liker disse parfymene kjempegodt og bruker selv Gypsy Water til vanlig. Til søsteren min kjøpte jeg hårparfymen som heter Blanche, den lukter veldig friskt og rent. Jeg var veldig i tvil om hun ville tåle en hårparfyme, men det har faktisk fungert utrolig bra. Ved å bare spraye på håret holder lukten seg utrolig godt, uten at resten av kroppen reagerer på det. 

  Parfymeallergi eller ikke. Etter en hårvask forsvinner lukten relativt fort, så en hårparfyme kan være en god idé for alle. Vanlige parfymer inneholder masse alkohol, noe som absolutt ikke er bra for håret. Derfor er det viktig å ikke spraye en vanlig parfyme i håret. Hårparfyme inneholder ikke alkhol, men olje som gjør at lukten fester seg godt i håret. På denne måten kan du gå rundt dagen lang med en frisk lukt i håret.  • MORE IS MORE  Vanligvis vil jeg si meg enig i at less is more, men til nyttår legger jeg den holdningen til side og kaster meg over alt av glitter og diamanter. Til nyttårsaften gikk jeg for en kjole jeg har brukt flere ganger før og kjøpte heller en ny strømpebukse for å fornye antrekket. Strømpebuksen er fra Wolford's 2015 kolleksjon og har elementer med Swarovski-krystaller. 

  Håper dere hadde en fin kveld i går. Godt nytt år!!  • Les mer i arkivet Januar 2016 Desember 2015 November 2015

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  BAK KULISSENE HAIR AFFAIR EN TYLLDRØM Terry O'Neill - Icons Vixen blog awards 2016 LANVIN Derfor bør du gå for en hårparfyme MORE IS MORE HINT OF BLUE Deilig førjulstid

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits