camillachristensens - Camilla Christensen

Go greenSelv om det er vinter ute, er det ikke noe problem at vi tjuvstarter våren inne. Noen grønne planter lyser opp i leiligheten og gir et friskt uttrykk. Jeg gleder meg til disse plantene vokser seg enda større! 
God søndag! 


 


  

 • Kjærlighet i ensomhetens tid  Fredagskvelden brukte jeg i godt selskap på Munchmuseet for å se den nye utstillingen Emma & Edvard, Kjærlighet i ensomhetens tid. En nydelig utstilling som fikk meg til å plassere ekte kjærlighet øverst på ønskelisten her i livet, for jeg tror at om du ikke har det bra i forholdet du er i, så er det ingen situasjoner som blir skikkelig fine. 

  Kvelden avsluttet vi med live musikk og rødvin. Freddan' si! 
   

 • Drømmekjoler  Jeg kan ikke annet enn å elske couture-uken som for fullt er i gang i motemetropolen, Paris. I går var det endelig Valentino sin tur å sende modellene nedover catwalken og forventningene mine til det italienske motehuset var skyhøye. Sjefdesigner Pierpaolo Piccioli skuffet som vanlig ikke! 
  På catwalken sendte han modeller i feminine og flatterende kjoler, i duse toner og med plissé, blomster, rysjer, tyll, nakne skuldre og dype utringninger. 

  Valentino red 

   

 • Out of the woods  Jeg trosser gjerne kulden for å ta en tur innom Ekebergparken, som har den fineste utsikten jeg vet om i Oslo, vakre naturomgivelser og lekre skulpturer. Godt pakket inn i en ullponcho fra norgesfavoritten Holzweiler fikk jeg en formiddag som gjør godt for kropp og sinn. 
  Skulpturen Marilyn av Richard Hudson er min favoritt. Se så fin!   It's a wrap!


   

 • Mirror mirror on the Chanel show  Karl Lagerfeld og Chanel leverer alltid moteshow som umulig kan unngås å snakke om, og selv når du tror du har sett alt, så overrasker han igjen. 
  Tirsdag 24.januar var det duket for Chanel haute couture visning i Paris, hvor motehuset inviterte gjestene til Grand Palais. Gulvene og søylene var dekket av speil, som ifølge Vogue var inspirert av glasstrappene Coco Chanel hadde i atelieret sitt på 31 Rue Cambon. 

  Og vakkert var det... Ut på glassgulvet kom modellene nedover i de flotteste og mest eksklusive antrekkene. Midjen var spesielt i fokus og nesten alle antrekkene, om det så var lekre kjoler eller skjort og jakker, hadde et bredt belte rundt livet. Chanel er kjent for sine delikate perlesmykker, men denne gangen var perlene tatt bort fra halsen og heller festet rundt ankelen. 
  Vi fikk se elegante kåper, mye duse farger, paljetter og fjær. For å avslutte visningen sendte Karl Lagerfeld, Lily-Rose Depp, ut på gulvet i en stor rosa kjole. Siden kom han ut med henne hånd i hånd. 

  Midjen i fokus
   
   Den lille sorte    

  Drømmekjoler   Finalen 
   

 • Comfy cool  Når jeg bare vil slappe av hjemme, eller som i dag når jeg er syk, er det viktig for meg at klærene jeg har på meg er behagelige: Men helst uten at det skal gå på bekonstning av at antrekket seg fint ut. 
  For flere år siden kastet jeg joggebuksen ut av garderoben min og den kommer aldri til å få en plass hos meg igjen. Heldigvis finnes det mange andre gode plagg, som kan være minst like komfortabel som den uflatterende joggebuksen. 
  Gode basisplagg er viktig for meg og gull verdt om du vil ha deilige plagg som holder seg lenge, er snill mot kroppen og som ser bra ut. 
  I dag er det viktig at antrekket mitt er mykt og snilt mot kroppen min, så jeg har på meg en deilig bukse fra norske byTiMo, som er vide på leggen. Strikkesokkene er de fineste jeg har og strikket av farmor. T-skjorten er kanskje det mest komfortable plagget jeg eier. Det er en t-skjorte fra det skandinaviske merket Julie Josephine, som er perfekt i passformen og av deilig, italiensk bomull. Under den hvite t-skjorten har jeg en lekker blondeBH, som kanskje ikke er like behagelig, men som ser fin ut under den hvite overdelen. 

   

 • J'adore  Elske er et sterkt ord, som skal brukes, men i riktige sammenhenger. For selv om det er et sterkt ord og kanskje et ord som mange er litt redd for å bruke, så er det verdens fineste ord. For hva er vel finere enn å elske? Om du elsker familien din, vennene dine, kjæresten din eller noen andre som står ditt hjerte nært: Si det! 

  Er det et sted jeg elsker eller J'adore, blir flittig brukt så er det i Frankrike, nærmere bestemt hos det legendarinske motehuset Dior. 
  J'adore Dior har vært på manges lepper i flere tiår, men i 2016 kunne vi for første gang si det til et Dior-hus med en kvinne i sjefsstolen. 
  Italienske Maria Grazia Chiuri, som fra tidligere har hatt stor suksess hos Valentino, ble i juli utnevnt til det franske motehusets første kvinnelige sjefsdesigner. Hennes første kolleksjon viste hun i september i Paris, til stor hyllest fra motebransjen. 

  Mandag, 23.januar, var det klart for at Chiuri skulle vise enda en kolleksjon for Dior, men denne gangen haute couture. Dette er det fineste og mest eksklusive innenfor mote, hvor plaggene er håndlagd og spesielt tilpasset kunden som skal bruke det. 
  For anledningen inviterte Chiuri og Dior til en drømmehage i Musée Rodin i Paris. 

  Gjestene fikk sitte på benker som så ut til å være dekket av gress og blader, mens modellene gikk gjennom en gressplen. Visningen begynte med helt svarte antrekk av lange skjørt, blazere og jakker med vide ermer. Videre kom det mer hvitt, farger og kjoler som så ut til å være dratt ut av et eventyr, med blomsterprint, trær og sommerfugler. 
  Store smykker, hårpynt, stjerner i øyekroken på modellene, noen metalliske stoffer og materialer som blonder, fløyel og tyll, var med på å gjøre Chiuris haute couture-fantasi til virkelighet. 

                     Bravo, Maria Grazia Chiuri!    

 • It's a wrap!  En hvit skjorte og et svart blyantskjørt kan fort se kjedelig ut, eller i verste fall se ut som at du kommer rett fra jobb på et kontor eller restaurant.
  Det er faktisk ikke mange ukene siden jeg ble stoppet på en restaurant av en mann som spurte meg om jeg kunne ta imot matbestillingen hans. Da hadde jeg på meg en sigarettbukse og en hvit skjorte (som er et av favorittplaggene mine), men som jeg alltid pleier å bruke på en litt leken måte. Jeg ble gjerne litt fornærmet, eller kanskje mer satt ut av hendelsen, men jeg trøstet meg med at det var en mann som ikke visste bedre. he-he...

  Jeg liker den hvite skjorten så godt fordi det er et stilrent plagg som jeg kan leke meg mye med når det kommer til styling, i tillegg til at det er et plagg jeg kan bruke til alle anledninger.
  I julen brukte jeg den under en pyntet kjole, på fest har jeg en ekstra knapp åpen og av og til har jeg halve skjorten nedi buksen eller skjørtet, mens andre halvdelen henger utenfor. Det gir et avslappet og kult uttrykk som jeg er veldig glad i. 

  En annen regel jeg har når jeg bruker hvite skjorter, er at jeg alltid har en svart BH under. Det har jeg lært av franske kvinner og synes det får antrekket til å se mye mer sexy, chic og moderne ut. 

  Skjorte med vide ermer fra Filippa K. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

      

 • Sundaze  Let's stay in bed! 
  Den ene dagen i uken hvor det er helt lov til å rusle rundt i koseklær, lese magasiner i sengen og sitte fremfor tv-en med seriemaraton, er endelig her igjen; Og det skal nytes! 
  Søndagsturen er vel overstått, så så gjenstår Unge Lovende og sushi!
  God søndag! 

  Zzzzzz...   

 • My favorite statement earrings  Det er få som slår Anton Heunis når det kommer til statement smykker. Smykkene som er håndlaget i Madrid, har et unikt preg som setter prikken over i-en på ethvert antrekk. Alle smykkene har sitt unike uttrykk, og disse øredobbene med steiner i noen nydelige farger er mine nye favoritter. Når jeg bruker de tar jeg håret i en dott i nakken og holder sminken nøytral, slik at øredobbene får mest mulig oppmerksomhet. ...akkurat som de fortjener!   Let's make a statement! 


   


   


   

 • Morgenstund  Morgenkaffen smaker mye bedre i godt frokostselskap hos en god venninne. Jeg er så heldig at jeg har en av mine beste venninner i Oslo boende rett borte i gaten fra leiligheten min, så når muligheten først byr seg er det ingenting som er koseligere enn en god frokost og masse snakk om alt og ingenting. 

  Ja takk til flere dager som starter som denne! 

   

 • Moss the boss  En dronning har bursdag! 

  16.januar 2017 fyller supermodellen Kate Moss 43 år. Her er noen av moteikonets beste stiløyeblikk gjennom tidene.   Dette bildet skal det godt gjøres å ikke ha fått med seg. Kate Moss sammen med supermodell Naomi Campbell på Hilton Hotel i London 1993. Anledningen var en fest med Elite Models. Den gjennomsiktige stroppekjolen Kate Moss har på seg har vært klistret på hjernen til de fleste moteinteresserte mennesker i 23 år, og ser ikke ut til å bli glemt i nærmeste fremtid.   På en Vogue fest i London 1998, iført noen lekre pumps og en blå fløyelskåpe.  Se det korte håret! Pumps med fryser og en dyp utringning på kjolen i anledning en boklansering for stjernefotografen Mario Testino i

  2001.

   
  I mai 2003 fotograferte Nick Knight, supermodellen i originale antrekk fra garderoben til David Bowie, for en moteserie i Vogue.   Kate Moss + hot pants = sant. Moss har blitt et ikon for den korte og frekke shortsen. Her sammen med Pete Doherty i 2005.   Fotografert av Mario Testino i 2008 for Hope and Glory.  1.juli 2011 giftet supermodellen seg iført en bohemsk kjole designet av John Galliano. 

   


   

   

 • Midjen i fokus  Gi midjen oppmerksomhet denne vinteren ved å bruke et belte over vinterjakken. 

   

 • We should all be feminists  Teksten We should all be feminists ​hadde Dior-designeren Maria Grazia Chiuri printer på t-skjorter da hun viste sin første kolleksjon for det franske motehuset i september 2016. Chiuri er det legendariske motehusets første kvinnelige sjefsdesigner. 

  En annen designer som ble inspirert av blant annet feminisme i kolleksjonen sin, var den norske designeren Admir Batlak. Han ble igjen hyllet av den norske motebransjen og et av plaggene som fikk spesielt stor oppmerksomhet var en t-skjorte med teksten I can do him! 

  Jeg synes det er gøy at store designere tar opp noe så viktig som feminisme i sine kolleksjoner, så denne t-skjorten fra Admir Batlak er jeg stolt over å ha på meg. 

      

 • Vårens fineste motekampanjer  Selv om gradestokken i kalde Norge viser minusgrader og bakken til tider er dekket av snø, betyr ikke det at vi ikke kan tillate oss selv å se frem imot varmere tider. 

  Tvert imot.

  De store motehusene er som vanlig ute i god tid og begynner nå å by på lekre kampanjer for våren. Så nå er det bare til suge til seg inspirasjon og glede seg til sol, varme og lekre antrekk! 

  Loewe 


   


   

  Isabel Marant 

  Dolce&Gabbana 
   


  Dior 


  Alexander McQueen 


   

 • Noe ekte
   

 • With Love
  Godt nytt år! 


   

 • Les mer i arkivet Januar 2017 Desember 2016 November 2016
  hits