camillachristensens - Camilla Christensen

Nattens vakresteEr du interessert i film, mote og glamour er Oscar-utdelingen intet annet enn et kinderegg for deg. I flere dager har jeg satt å sett på tilbakeblikk fra tidligere rød løper-øyeblikk og i går natt satt jeg som en unge på julaften mens jeg ventet spent på å se årets fineste kjoler. I tillegg til å vente på årets fineste moteøyeblikk hadde jeg et ekstra stort håp om at filmen The Danish Girl, skulle dra med seg flest mulig Oscar-statuetter hjem. Det er en av de fineste filmene jeg har sett, som jeg virkelig vil anbefale alle å se! Den svenske skuespillerinnen Alicia Vikander, vant Oscaren for Actress in a supporting role. Hun var både nydelig på innsiden og utsiden i denne filmen, så jeg er veldig glad for at det var akkurat hun som stakk av med den prisen. 

På den røde løperen fikk vi som vanlig se mye glitter og glamour. Alt fra dramatiske kjoler med høye splitter, til fjær, pels og glitter. I år var det skuespillerinnen Cate Blachett, som fanget blikket mitt. Hun gikk for en mintfarget kjole fra Armani Privé og smykker fra Tiffany & Co. Cate så ut som om hun var tatt rett ut fra et romantisk maleri! 

 

 

 

 • Purse affair  Jeg satt sammen en logo-clutch fra Saint Laurent og et blomstret silkesjal på Gucci og resultatet ble en fantastisk skulderveske jeg ikke kan ta øynene mine fra. Jeg synes det er skikkelig spennende å mikse ulike mønstre og farger og resultatet av dette er jeg utrolig fornøyd med. Vesken skiller seg ut og gjør utrolig mye med et helt enkelt antrekk. Silkesjalet er dekket av alle slags vakre blomster, men jeg liker spesielt godt at det er en del blått i det som går igjen med clutchen. Blomstene og fargene i sjalet og på clutchen gir meg en skikkelig vårfølelse. Nå gleder jeg meg til å bruke denne kombinert med et helt hvitt antrekk i sommer! Ohh la la!!    

 • THE DRAMA AT GUCCI  Nerdens hevn inntar igjen catwalken hos Gucci, men denne gangen fikk vi også se litt mer grock, glitter og glam. Eleganse og rock gikk perfekt sammen i form av store pelsjakker og vesker med spraymaling. På moteuken i Milano viste Guccis sjefsdesigner og kreative leder, Alessandro Michele, igjen en dramatisk og elegant kolleksjon, som denne gangen traff meg midt i hjertet! 


   


   

   

 • Back to the 90s  Jeg husker fortsatt første gang jeg fikk min første choker, den store tilbehørstrenden på 90-tallet. Jeg var på vei til hytten med familien, når jeg fikk den av pappa på veien. Lykken var stor. Dette var noe av det kuleste jeg kunne gå med, syntes jeg der og da. Da choker-trenden kom tilbake i 2015, prøvde jeg heller å overse det. Dette var en trend som hørte til 90-tallet og som jeg helst ikke ville ta med meg videre.

  I forrige uke var jeg ute med en venninne som jobber hos Acne og hun fortalte meg at de hadde fått inn en metall-choker i gull, svart og sølv. Meningene mine endret seg ganske fort, og jeg fikk plutselig et stort behov for å ta en titt på dette tilbehøret. Smykker er dessuten noe jeg ikke er veldig flink til å unne meg, så iblant synes jeg det er gøy å kunne kjøpe noe som skiller seg litt ut. Kult tilbehør kan gjøre så veldig mye med et enkelt antrekk, så det er et absolutt must i garderoben. Chokeren fra Acne er litt tykkere enn andre og gir et kult 90-talls uttrykk. Det er håndlaget i Italia og med matt gull.    

 • MOTE MØTER KUNST  Et av mine favorittmerker er det svenske motemerket, Acne. Jeg synes det er fascinerende hvordan de får hvert plagg til å se så kunstnerist ut. Nå er vår- og sommerkolleksjonen kommet i butikken, og jeg kan virkelig ikke slutte å tenke på disse skoene. Jeg ser for meg hvordan jeg skal style disse i sommer, så nå venter jeg bare på at hjerte, hjerne og lommebok skal spille på samme lag!

                

   

 • LOVE  Jeg trodde jeg skulle få noen rolige dager etter Oslo Runway, men der tok jeg virkelig feil. Selv om det som er norges svar på fashion week var over, var det fortsatt flere visninger igjen. Jeg har blant annet vært på Fineart Galleri på Tjuvholmen, hvor Fam Irvoll hadde sin første visning på to år. Visningen var i typisk Fam-stil, med god musikk, spreke farger, topp stemning og mange kjente fjes som modeller. Etter mingling og et par glass champagne på Fineart dro vi videre på etterfesten som ble holdt på Angst bar. Mye dans, bobler, musikk og et nydelig selskap gjorde kvelden helt fantastisk, noe jeg virkelig fikk kjenne dagen derpå. Så var det klart for Fashion week party med Motei som virkelig var en bra avslutning på moteuken. En del av jobben min er å gå ut for å treffe folk, og på eventer som dette treffer jeg virkelig mange interessante mennesker. I går kveld var jeg med noen venner på en bar for å høre opera. Det var noe helt annet enn hva jeg pleier å være med på, så det var veldig veldig stas. Ikke minst så var det helt nydelig. Godt selskap, nydelige stemmer og rødvin. Da har jeg det godt! 

  Det er stas å få oppleve så mye nytt, men også utrolig slitsomt. I dag gikk jeg med sneakers og en "dott" i håret på jobb. Hjemme er det laundry day og jeg sitter nå i strikkegenseren og får unnagjort litt arbeid. Bladhyllen hos Narvesen var full av nyheter i dag, så jeg dro med meg LOVE og Vogue hjem fra jobb i dag. Jeg elsker å kunne sitte inne å suge til meg inspirasjon fra fine magasiner.  xx
   

 • Think french • BOOST MY LIFE  Denne uken har til nå vært veldig hektisk og det ser ikke ut til å bli noe roligere med det første. Alt for lite søvn, stress og alkohol har gjort at jeg ikke bare er kjempetrøtt, men jeg merker det også veldig godt på huden min. Stress resulterer fort i kviser i ansiktet mitt, porene mine blir mer synlige og jeg føler meg ukomfortabel i egen hud. Når dagene mine går til jobb, moteshow og etter fester er det klar jeg blir sliten, men heldigvis fikk jeg en gave med nye produkter fra Clarins i går. Clarins lanserer denne våren noen nye booster produkter som skal hjelpe huden i tøffe tider. Den grønne flasken som heter Detox bruker jeg tre-fem dråper av på kvelden når jeg kommer hjem. Den skal hjelpe mot festing, røyking, overspising og dårlige luftforhold. Den oransje flasken som heter Energy bruker jeg når jeg står opp på morgenen. Da har jeg som oftest fått alt for lite søvn, og denne skal hjelpe blant annet hjelpe mot sene kvelder, en hektisk livsstil og jet lag. Dette er altså produkter jeg virkelig hadde behov for på baderomshyllen min nå! I tillegg til gode hudpleieprodukter prøver jeg å få godt i meg vitaminer når jeg kan. I dag byttet jeg ut kaffen med en detox te til frokost, en ingefær shot og en grapefrukt som er en perfekt start på dagen, om du vil ha en stor dose med vitaminer. 

   

    • THAT'S IT  Så var Oslo Runway over for denne gang. Det har vært to fantastiske dager på Operaen, med noen av de beste designerne landet har å by på. På catwalken fikk vi se høst- og vinterkolleksjonene som består av alt fra transparente kjoler, strikk, dress og feminine stoffer. 

    • OSLO RUNWAY  I dag startet det som er norges svar på fashion wekk, Oslo Runway, her i Oslo. Alle visningene ble holdt på Operaen, som er helt nydelig. Sammen med min fine venninne Charlotte har jeg vært på visning til Moods of Norway, Veronica B Vallenes, Johnnylove og by TiMo. Til Moods of Norway visningen slo jeg til litt ekstra med dette tyllskjørtet fra Cathrine Hammel. For at det ikke skulle bli for sukkersøtt tok jeg en høyhalset ullgenser fra FWSS, et skinnbelte fra Cala&Jade og boots fra ACNE. Mellom slagene var vi backstage hos Redken og Loreal i tillegg til at vi fikk små pauser til å skifte hjemme. 
  Det har vært en helt fantastisk dag, så nå gleder vi oss til i morgen! xx

 • STATEMENT KJOLEN  Det beste med denne mandagen var at det hele tiden føltes som en fredag. Jeg har hatt et intervju med designeren John Vinnem som står bak klesmerket Johnnylove, Charlotte har kommet til Oslo og vi har vært på shopping, hatt Sex and the City-maraton og spist middag og drukket vin i leiligheten vi leier på Aker Brygge. 

  Jeg har hatt på meg denne kjolen fra Ganni med en Samsøe & Samsøe topp til og boots fra ACNE. En fin kjole kan fort gjøre en grå mandag mye bedre. 

  Nå skal vi lade opp for Oslo Runway som begynner i morgen. Sleep tight!! • LET'S START OVER  Jeg tenker... Jeg må ha blitt det vi på godt norsk kaller for en skikkelig kontorrotte. Strengt tatt er jeg egentlig alt for rastløs til å kunne sitte flere timer ved den samme pulten og som den bergenseren jeg er, synes jeg det er vanskelig å måtte sitte inne mens solen skinner utenfor. 

  Uken som var gikk for det meste til jobb, forutenom et veldig koselig helgebesøk hos familien min her på Østlandet. Jeg har vært så sliten at jeg har gått med sneakers hver dag, på kalenderen min kunne jeg endelig bytte til et nytt nydelig bilde tatt av Tim Walker, jeg har kjøpt et nytt silkesjal og en veske hos Gucci, jeg har vært på flere kunstutstillinger og jeg har tenkt at det ikke koster noe å være snill, så throw kindness around like confetti!! 

  Jeg legger meg med god samvittighet, et smil på munnen og en blanding av nervøs og spent følelse i kroppen. Uken som kommer blir travel, men sikkert en av de beste jeg har hatt. I morgen kommer Charlotte tilbake til Tigerstaden og jeg gleder meg så mye!! 

  c • Les mer i arkivet Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  Nattens vakreste Purse affair THE DRAMA AT GUCCI Back to the 90s MOTE MØTER KUNST LOVE Think french BOOST MY LIFE THAT'S IT OSLO RUNWAY

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits