camillachristensens - Camilla Christensen

Sesongens fineste solbriller Om det er snø på bakken, solskinn eller overskyet, finner jeg alltid en grunn til å bruke solbriller. Jeg trives veldig godt bak et par store mørke briller, rett og slett fordi jeg slapper mer av i hodet når jeg får dempet det sterke lyset som er ute. Jeg er også ganske dårlig med øyesminke, så det er aldri en dum idé å gjemme seg bak et par kule designerbriller. Jeg skulle gjerne variert brillene mine med alt fra farger og mønstre til ulike fasonger, men på grunn av at jeg har så stort hode synes jeg ikke at alle brillemodeller kler meg så godt. Cat eye-solbrillen er en modell som kler de aller fleste ansikt, så jeg sverger til mine solbriller fra Céline i modellen Audrey. De er store, mørke og med et hint av cay eye. Disse brillene har jeg brukt flere ganger i uken i et helt år nå og jeg er enda ikke lei de. Likevel ønsker jeg meg hvert fall et nytt par i år, så jeg kan variere litt mer. Solbriller er mitt favorittilbehør, så jeg synes det er gøy å kunne  bytte litt på. 

I år har det svenske motemerket Acne kommet med en helt egen solbrillekolleksjon. Kolleksjonen består av solbriller i alle slags farger og fasonger, så her er det noe for en hver smak og et hvert ansikt. Min favorittbrille fra kolleksjonen er modellen som heter Library. Den er stor, så jeg kan gjemme dårlig øyesminke bak de. Modellen kommer i tre ulike farger og i år tror jeg faktisk at jeg vil gå for den helt lyse.  

Library fra Acne Studios, kommer i tre farger.Charge fra Acne Studios, kommer i fire farger.  

Winston fra Acne Studios, kommer i tre farger. 

  

Mustang fra Acne Studios, kommer i tre farger. 

  

Mask Junior fra Acne Studios, kommer i tre farger. 

 

Se alle modellene og fargene på acnestuidos.com. Alle foto: produsenten. 

 • LOOK DU JOUR  Avklipte jeans har blitt en stor favoritt hos meg for tiden. Jeg synes det gir antrekket et røffere uttrykk, og jeg bruker de like gjerne til sneakers som til ankel boots. Jeg har blitt veldig glad i tynne strømper som jeg liker å bruke i pumps eller som kan vises mellom skoen og buksen. Jakken er en vintageskatt fra Givenchy, som jeg synes får et nytt og fresht uttrykk sammen med jeans. Ankel bootsene er fra Lanvin og shopping-toten fra Mulberry, som jeg har freshet opp med et silkesjal fra Holzweiler. 

  Håper dere har en helt fantastisk påske! 

   

   

 • Bypåske  Som liten har alle mine beste påskeminner vært fra hytten, hvor vi gikk på lange skiturer, solte oss ved hytteveggen, spiste god mat og fikk alt for mye godteri. Med årene har påsken min derimot endret seg veldig. Jeg er fortsatt veldig glad i å reise på fjellet, men helst bare for en dag eller to. Nå liker jeg å utnytte fritiden til å nyte det beste byen har å by på. Dessverre har jeg klart å brygge på meg en stygg forkjølelse, men det skal ikke stoppe meg fra å sitte på uteservering, gå på museum, drikke vin og treffe venninner. Påskekrimen er i år byttet ut med Vogue, neglene er lakket gule og Line Langmo-strikkegenseren er på. 1-2-3 la påsken begynne!! 

   

   

   

 • Vårnyhet fra YSL  Vi er allerede kommet godt ut i mars måned og vårtegnene er ikke lengre til å overse. Temperaturen er litt høyere, himmelen litt blåere, fuglene kvitrer, butikkene er fulle og fargerike blomster og ikke minst: de fineste sminkemerkene kommer ut med egne vår- og sommerkolleksjoner. Mens jeg var i Oslo fikk jeg tatt av titt på den nye sminkekolleksjonen til YSL. Vi fikk se alt fra rouge og øyenskygger i de fineste innpakningene, søte neglelakker, helt nye lipglosser i spreke farger og best av alt: mascara i fargene Hippie Green og Bohemian Pink. Selv om hele sminkekolleksjonen traff meg i hjertet, gjorde den grønne mascaraen et ekstra godt inntrykk, så den måtte jeg bare ha med meg hjem. Jeg er veldig glad i å bruke farger og selv om jeg alltid har brukt en helt svart mascara, tenker jeg det kan være gøy med noe nytt nå. For at det ikke skal bli en for drastisk forskjell bruker jeg nå en svart mascara på de øverste vippene og den grønne nede. Denne kommer uten tvil til å være en favoritt fremover! 


      

 • Vintageskatter  Tidligere denne uken var jeg et døgn i Oslo, hvor jeg fikk oppleve noe av det beste hovedstaden har å by på av vintageshopping. Jeg må si jeg virkelig ble positivt overrasket. På sjamerende Grünerløkka fant jeg alt fra skinnjakker med frynser, t-skjorter fra med logo fra ulike rockeband, Chanel- og Louis Vuitton-vesker og klesplagg fra noen av de største motehusene. Når du er på skattejakt i vintagebutikker må du ta deg god tid og være tålmodig, så mellom butikkene tok jeg meg en pause med en fersk kaffe på Olaf Ryes plass, for å friske opp hodet. Det må jeg si altså, Oslo har virkelig tatt hjertet mitt med storm. Jeg flytter faktisk tilbake allerede i sommer, noe jeg gleder meg veldig til. 
  Denne gangen fikk jeg med meg to skatter hjem. En jakke fra Givenchy Life og en blazer fra Max Mara. Jakken er i navy blå, med skulderputer og gullknapper som virkelig tar seg bra ut. Det kommer uten tvil til å være en stor favoritt i garderoben min denne våren. Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte blazeren. Det er et plagg du kan bruke til alt fra feminine kjoler til jeans. Jeg er svak for Max Mara, så når jeg fant denne i materialene ull og silke, kunne jeg ikke holde meg! Begge plaggene er i perfekt stand, gode materialer og jeg fikk de til en rimlig pris. 
  Neste gang du er i Oslo bør du sette av noen timer til å se hva byen har av vintagebutikker. Er du usikker på hvor du skal begynne bør du lese denne vintage- og second hand-guiden fra MinMote. 

   


      

 • GIRL CRUSH  Strike a pose

  Lourdes Leon, datter av pop-dronningen Madonna, er et av ansiktene som fronter den nye parfymen fra Stella McCartney, POP. 19-åringen er for tiden travelt opptatt som modell, designer og student. Med sitt vakre utseende og sterke personlighet, er det ikke rart at Lola, som venninnene kaller henne, holder seg opptatt. For designeren Stella McCartney var det et enkelt valg å ha Lola med i parfymekampanjen. McCartney har vært en del av hele livet til den vakre jenten og skriver på sin Instagram profil at Lola er en inspirerende, selvstendig og free-spirited ung kvinne, som til tross for å ha vokst opp i rampelyset, alltid har holdt beina godt plantet på jorda. Tanken bak parfymekampanjen var å vise frem unge kvinner som ikke er redd for å være seg selv. På denne måten ønsker Stella å vise unge kvinner ulike typer skjønnhet, ved å se kvinner på en annen måte og la alle være slik de selv ønsker. 
  Med sitt lilla hår og naturlige skjønnhet er jeg ikke i tvil om at vi kommer til å se mye mer til Lola i tiden fremover. 
  Photo credit: Instagram / @stellamccartney


     
   

   

 • EFFORTLESS  Ingen sminke og tilfeldig rufsete hår. Jeg føler meg både fin og komfortabel med en avslappet stil, så iblant er det litt deilig å gi helt faen. I dag har jeg hatt på meg en stripete t-skjorte fra Samsøe & Samsøe med en singlet utenpå. Dette er en stil jeg har stor tro på og som jeg tror vi kommer til å se mye til fremover. I tillegg gir singletten vibber som minner om nattkjole-trenden vi ser mye av til våren. 
   

 • TIME OUT             

  Mens jeg bodde i Oslo hadde Galleri Fineart en egen utstilling med bilder tatt av den verdensberømte fotografen Terry O'Neill. O'Neill har fotografert alt fra Dronning Elisabeth til David Bowie og James Bond-skuespillere. Utstillingen som gikk under navnet Icons, vekket følelser i meg som jeg ikke har kjent på lenge. Flere av bildene fascinerte meg virkelig og ga meg en utrolig fredelig følelse i kroppen. Det var gjerne grunnen til at jeg besøkte galleriet syv ganger, bare for å se disse bildene. Ett av favorittbildene mine er dette av skuespillerinnen Audrey Hepburn. Bildet er tatt av Terry O'Neill på St. Tropez i 1967. 

  Det jeg liker best med bildet er hvor avslappet Audrey ser ut. Jeg føler hele tiden at livet mitt er utrolig hektisk og jeg prøver alltid å få tid til mye mer enn hva jeg egentlig har mulighet til. Samtidig som jeg prøver å være et best mulig familiemedlem og den beste venninnen du kan tenke deg, tar jeg på meg veldig mye jobb. I det siste har jeg hatt så mye å jobbe med, at mat og søvn er blitt en desidert sisteprioritering. De gangene jeg har sett på dette bildet har hodet mitt ofte vært fult av en million andre tanker som jeg prøver å ta en pause fra. Jeg tenker tilbake på de gangene jeg har vært på ferie og bare lagt på en solstol, uten en eneste bekymring i verden. Hvor digg hadde ikke det vært nå? Dessverre opplever jeg den følelsen alt for sjeldent. 

  Frem til i dag har jeg skrevet så blekket spruter, men nå er heldigvis alt levert inn og jeg kan ta en mini-ferie. Et par dager uten noe spesielt på agendaen var absolutt helt nødvendig. Været tillater ikke helt at jeg legger meg ut på en solstol, så det nest beste får bli en solseng hos Brun og blid. Varme og D-vitaminer er virkelig viktig i dette været. Mest av alt gleder jeg meg til å få masse til sammen med venninner nå! 

  Husk at selv i travle perioder er det lov å ta seg et Audrey Hepburn på solsengen-øyeblikk! 

  xx

   

 • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  hits