camillachristensens - Camilla Christensen

Budsjettfavoritter: SminkeJeg er veldig flink til å velge fra øverste hylle når det kommer til sminke, men som student er det ikke alltid lommeboken rekker helt til. Da er det bra at det finnes billigere produkter, som også fungerer veldig bra. 

Maybelline great lash mascara er en av verdens mestselgende skjønnhetsprodukter. Mascaraen ble lansert 1971, og er forsatt en stor favoritt blant mange kvinner. Faktisk så sies det at denne det selger 30 tuber av denne i minuttet. Det sier seg selv at det må være god da! Prisen ligger ikke på mer enn 79kr og den gir virkelig vippene det lille ekstra for en langt mindre pris enn andre mascaraer. Jeg liker at børsten på denne er så liten, det gjør det veldig lett å få vippene som man vil. 

L'oréal true match foundation er left å påføre og gir et naturlig resultat. Den er ikke like tykk som mange andre, så jeg liker godt å bruke denne til hverdags, når jeg ikke vil se for sminket ut. Huden får en naturlig glød. Jeg er også veldig lys i huden, så ofte sliter jeg med å finne en foundation som er lys nok for meg. Denne er heldvis helt perfekt, så jeg slipper å være urolig for at ansiktet mitt er tre nyanser mørkere enn resten av kroppen. haha! Prisen på denne ligger rundt 179kr. 

L'orèal brow plumper artist. Helt siden jeg oppdaget børsten til brynene har jeg lagt øyenbrynspennen på hyllen, og sverget til børsten. Jeg ble først introdusert for en fra Maybelline av skjønnhetsredaktøren i Det Nye. Nå har L'orèal kommet med en ny en, og den er helt fantastisk. Den gir brynene en fin og naturlig look. Man kan også lettere gjøre brynene litt mer bustete og store, noe som er veldig trendy nå. Prisen er 129kr. 

Har dere noen gode budsjettfavoritter? Jeg tar med stor glede imot tips! 
 • En jentes boksamling  ♥ De bøkene jeg faktisk har lest

  ♥ De bøkene jeg later som jeg har lest, men aldri egentlig kommet helt gjennom

  ♥ De bøkene jeg virkelig elsker, og ofte finner frem for inspirasjon 

  ♥ Den boken som får meg til å smile og le

  ♥ De bøkene mamma hadde da hun var ung

  ♥ Pensumbøker, lovsamling og bibel - bøker jeg ha, men som blir plassert i en bokhylle utenfor rommet mitt

  ♥ Coffee table books som blir brukt til pynt, men som også er perfekt for inspirasjon 

  ♥ Den boken jeg har lest så mange ganger at jeg kan begynnelsen utenat

  ♥ De bøkene jeg har kjøpt fordi de ser fine ut på coveret 

  ♥ De to store bunkene med magasiner jeg leser mye oftere enn bøker 


  Bøkene jeg elsker 

   

 • Show off your shoulders  En av vårens store trender er skulder toppen. Jeg synes den er skikkelig sexy, og fant en som var helt perfekt fra Designer Remix i går. Den har lange armer, en løs rundt livet og med strikk rundt skuldrene. Denne gleder jeg meg til å bruke mye fremover, og jeg har alt satt opp den samme i hvit på ønskelisten. 

  Jeg skal på innflytningsfest til en god venninne nå, så det ble ikke tid til mer enn en liten sneak peek, dessverre. Jeg viser mer i morgen, og da viser jeg også hvordan jeg ser ut når jeg dropper mascaraen.Nå er det trendy å gå uten mascara, og jeg elsker det. Det er kjempe fint og ikke minst deilig. 

  Ha en fin kveld! xx

   

 • Perfekte blåmandag  I dag finnes det ingen grunn til å klage på at det er en blåmandag. Det enste som er blått med denne dagen er den helt skyfrie himmelen, den sykt gode yoghurten jeg spiste til frokost og den blå treningstightsen min. Nå er jeg akkurat kommet hjem fra trening, og jeg føler meg skikkelig fresh og full av energi. Tommel opp for fine vårdager!! 

   

 • Den beste treningsmotivasjonen  Hei-hopp solstråler ♥ 

  Hvor deilig er det ikke ute i dag? Solen stråler, så jeg prøver å nyte fridagen min til det meste. Dessverre kan jeg ikke ta helt "fri" i dag heller. Som journaliststudent finnes det hele tiden noe nytt å gjøre, så i dag skal jeg sitte ute med eksamen og reportasjeforberedelser. Til tross for det så er det likevel digg å sitte ute i solen mens jeg jobber. Mye av reportasjeforberedelsene går uansett for min del ut på å lese motemagasiner - så jeg kan vel ikke klage?! 

  I går kjøpte jeg en ny treningstights fra Nike, i den friskeste fagen du kan tenke deg, så etter litt jobb nå satser jeg på en treningsøkt. Ingenting motiverer meg mer enn nytt treningstøy, sol og friske frukter. Derfor blir det vannmelon til lunch. Har dere forresten prøvd vannmelon med mandler og limekesam? Det er så digg!!

   

 • Money can't buy happiness, but...  It can buy fabulous shoes. 
  And that's kind of the same thing, right?  


  En ny rød boks har flyttet inn hos meg, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg kan endelig krysse av drømmeskoene fra ønskelisten mot våren. Disse gleder jeg meg til å bruke! Jeg dro til byen i dag tidlig like etter butikkene var åpnet for å sikre meg et par pudderrosa Valentino rockstud, før jeg selv måtte på jobb. Jeg var skikkelig heldig, og fikk det siste paret de hadde igjen i min størrelse. *Puster lettet ut*. Og ikke bare det - Høyer åpnet butikken igjen i dag og hadde derfor 10% på hele butikken, og på grunn av at jeg er med å i kundeklubben fikk jeg 20%. Hvor utrolig heldig var jeg ikke der? 20% vil si at jeg sparte over 1000kr på de. 
 • Todays: low bun & purse with fringe  God lørdag, fine dere ♥ 

  Jeg våknet allerede klokken 8 i dag, med solen som skinte inn vinduet ovet sengen. Værsyk som jeg er, så blir jeg alltid i mye bedre humør og får mye mer enegi når solen titter frem. Det er vel veldig mange andre som kjenner seg igjen i det samme? 
  I dag åpner endelig Høyer igjen i Bergen, så jeg drar litt tidligere til byen i dag - for å rekke å shoppe før jobb! Jeg gjorde forresten et skikkelig salgskupp i går på H&M. Jeg fant en fin svart veske med fryser som henger ned fra den. Jeg kan også velge å ha skulderreimen på eller ikke. Perfekt for mine behover når jeg bare skal en tur til byen. Hårfrisyren for dagen er den trendy low bun. Det er ikke noe mer komplisert enn en helt enkel "dott" nedest på hodet, og den passer perfekt når jeg vil ha håret vekk fra ansiktet.

   

   

 • Two things I love  A year in the life of Facehunter er den perfekte boken for å se etter inspirasjon fra ulike mennesker og byer. Jeg og en venninne snakker om å reise til Paris i sommer, så jeg drømmer meg bort til den fantastiske byen hele tiden. Nye blomster kjøpte jeg også i dag, så nå kan jeg sitte under pleddet å kose meg, mens jeg prøver å bli kvit influensasymptomene.  

  Ha en fin kveld, herlige dere! I morgen er det endelig fredag!!♥

   

 • Outfit du jour: casual  Hei dere! 

  Kroppen min driver å brygger på influensa, så jeg gjør alt jeg kan for å unngå å bli syk nå. Jeg skal på jobb i helgen, og er midt i eksamensperioden - så influensa passer ekstremt dårlig nå. Jeg heller i meg sitron- og ingefærte hele tiden, og kjæresten min ga med klar beskjed om at nå må jeg kle meg litt varmere enn jeg pleier å gjøre. Det er ikke akkurat første gang jeg brygger på det jeg kaller for "fashion flu". Derfor gikk jeg for et helt casual antrekk i dag. Dieseljakken som har hengt i skapet i mange år fikk endelig komme frem, og det store Mulberry-sjalet mitt henger godt rundt halsen min, så jeg ikke fryser. 

  Nå kryper jeg under dynen en liten stund med en TV-serie og noe varmt i koppen. I kveld skal jeg egentlig på et moteshow, men det kan se ut som at det må droppes. I morgen blir en veldig travel dag, så det skader nok ikke med en kveld inne. 

    • Inspirasjon: Chanel shopping center
                                                                                                                                                                            Bildene fra Chanel FW14 er fra Daily Mail. 

  For tiden holder jeg på å sortere litt i sminken min. Bort med alt jeg ikke bruker, inn med ny og lett sminke til våren, også prøver jeg å finne smarte løsninger til hvordan jeg skal oppbevare alt av sminke og skjønnhetsprodukter på rommet. Jeg må finne en eller annen form for cosmetic organizer som jeg kan ha stående i hyller, men for meg er det lettere sagt enn gjort - jeg er faktisk utrolig kresen. En handlevogn synes jeg likevel kan være en morsom detalj. Jeg er inspirert av fall winter visninen til Chanel, hvor flere av modellene gikk rundt med handlevogner- og kurver. 

  Mens jeg googlet rundt etter bilder fra visningen tidligere, ble jeg helt imponert over alle de små detaljene. Visningen skulle jo være på en slags supermarked, så alle flaskene, boksene osv. rundt er av Chanel. Nå snakker vi om små detaljer som vingummi formet som Chanel vesker og hatter og frokostblandinger med navn Coco-Choco. 

 • THE PARISIAN WAY  Deilige makroner med sjokolade og chilli. Favorittboken min skal jeg drukne øynene ned i nå, og drømme meg bort til min neste tur til Paris som forhåpentligvis blir til sommeren med en venninne ♥
  Denne boken burde forresten alle jenter lese. Den er inspirerende og passer selvfølgelig perfekt for moteglade jenter. I tillegg inneholder den et tonn med selvironi og hvilken som helse kvinne kan nok kjenne seg godt igjen i mye som blir skrevet.
  Så et lite tips til makronglade jenter i Bergen. Glem de tørre makronene som kan kjøpes i matvarebutikker, og gå heller innom Konfektgalleriet. Prisen på makronene der er litt stivere, men de er helt fersk og utrolig gode. Min favoritt har smaken av sjokolade og champagne, men den var de dessverre tom for i går.

  xx  • Outfit du jour  Gårsdagens antrekk i byen for litt shopping. 

  Bukse: FWSS
  Genser: Zara
  Sjal: Mulberry
  Veske: Michael Kors (lillesøster sin)
  Sjal på vesken: Holzweiler
  Hårbøyle: Valentino  


 • Inspirasjon: Festival-look  Jeg klarer ikke å gi meg enda. Jeg må dele enda et innlegg med mine favorittantrekk fra Coachella. Kjendisene fortsetter å ankomme en etter en og jeg har virkelig lagt min elsk på antrekkene. Supermodellen Gigi Hadidi er alltid en stor favoritt hos meg, og etter å ha sett de ulike antrekkene hun har gått med i løpet av de siste festival-dagene - er jeg langt fra skuffet. Jeg skulle så gjerne vært på Coachella i år, men det ser ut som at det nærmeste jeg kommer noen festival i år, er Bergenfest. Men så lenge været holder seg fint her i Bergen i sommer - så skal jeg absolutt ikke klage på det. Disse dagene med Coachella har inspirert meg kjempe mye, og antrekkene jeg vil bruke for sommerens konserter er alt planlagt i hodet. 

  Jeg er veldig glad for at mange så ut til å ha droppet blomsterkransene i år.
  Her er mine favorittantrekk på noen av kjendisene fra Coachella.  

  Photo by Getty
 • Les mer i arkivet Oktober 2016 September 2016 August 2016
  hits