camillachristensens - Camilla Christensen

Mote og veldedighetNoe som betyr ekstra mye for meg, er ting jeg kan bruke med stolthet. Moteindustrien kan virke som noe av det mest overfladiske som finnes, så derfor blir jeg ekstra glad når jeg vet at tingene mine er produsert på en etisk riktig måte eller har et godt formål. 
De klassiske Iphone-dekslene fra det danske merket By Malene Birger ser man hvor enn man snur seg på gaten. Jeg har selv et rosa med blomster og et svart fra før, men nå har jeg kjøpt meg et nytt som merket har designet i samarbeid med organisasjonen Unicef. Dekselet koster som normalt 300kr, men alle inntektene går til Unicef. Jeg blir glad av å tenke på det når jeg ser på telefonen min. Blått og oransje er to av de heteste fargene denne sesongen, så det kunne virkelig ikke passet bedre. Mote og veldedighet sammen er noe av det fineste som finnes!  

 • Sommerfuglvinger  Skulle ønske Gud hadde skapt meg med sommerfuglvinger... 

   

  I dag kjørte jeg ut til Trollhaugen (Du vet,, der som Edvard Grieg bodde) med verdens fineste foreldre-to-be, for en gravid-photoshoot. Siden jeg for øyeblikket ikke er gravid fungerte jeg som fotograf, men på vei hjem knipset den kommende faren disse bildene av meg. Hvor idyllisk ser det ikke ut?! Det hele endte med at jeg falt fem meter lengre bak i buskene, men noen heldige bilder ble det hvert fall!    

 • Messy hair  How to get a messy hair look: 

  1. Ha sex hele natten
   eller...
  2. Sov med fletter, børst lett gjennom håret og spray det så med en texturizing spray. (Min favoritt er Oribe, dry texturizing spray) 

  Jeg er veldig glad i en messy hair look. Den passer perfekt til alle anledninger og gir meg en avslappet og kul stil, uten å se for anstrengt ut. Jeg elsker at det eneste jeg trenger å gjøre på morgenen er å dra ut flettene jeg har sovet med, børste gjennom håret og spraye det med Oribe-favoritten - før jeg tar på meg en rød leppestift og løper ut døren.    

 • Shirt with a twist  I år igjen er den stoppløse toppen eller kjolen super-trendy og du kan finne den i alle farger, mønstre og materialer i alt fra kjedebutikker til de største motehusene. Jeg er veldig glad i skjorter, de går til alt og jeg kan leke meg utrolig mye med de. Om det så er kjæresten (les: pappa) sin skjorte jeg kan bruke til å sove i eller sløve rundt i huset eller min egen som jeg bruker bak frem, jeg finner alltid nye og kreative måter til å bruke skjorten. I dag brukte jeg min egen herreskjorte til å knyte ermene rundt brystet, for å gjøre den stoppløs. Denne tidløse stripede skjorten fra Gestuz har en slitt på hver av sidene som gjør den mer feminin og ermene ble en perfekt rosett på brystet. Dessverre er det ikke varmt nok til å bare gå med den ute, men den fikk heldigvis vist seg litt frem under kåpen. I sommer skal jeg leke meg masse med skjorter, jeg gleder meg sånn! 

   


   

   

 • Bomberjakken  Uansett hvor du snur deg kommer du til å se bomberjakken denne våren. Sesongens It-jakke kommer i år i mange ulike farger og mønstre, og jeg har forelsket meg i denne med blomsterbroderier fra Zara.             

 • Who made my clothes  - Det var dødsbillig.

  Har du noen gang tatt deg selv i å si den setningen? Jeg har brukt det uttrykket flere ganger, men jeg har ikke alltid tenkt over hvilken betydning det har. 

  Flere kjedebutikker har prisskilt i vinduet ved siden av utstillingsdukken, hvor du ser hva prisen på de ulike plaggene er. Det kan eksempel være en utstillingsdukke som har på seg en av sesongens kjoler fra den aktuelle butikkjeden og på skiltet ved siden av kan det da stå 199kr. 

  Så greit. Tenk deg at denne kjolen koster 199kr. Du vil si det er dødsbillig, vil du ikke? Tenker du så på lønningene vi har i dette landet, så vil jeg si at 199 kr for en kjole er latterlig billig. 

  Så kan du spørre deg selv: Hvordan kan denne kjolen være så billig? For oss med norske lønninger er den dødsbillig, og vet du hvorfor? Fordi noen andre betaler prisen for oss. 

  Et sted i prosessen før denne kjolen kommer inn i butikken her i Norge, sitter det noen fattige tekstilarbeidere og syr denne kjolen på luselønn og under livsfarlige arbeidsforhold. 

  Her får plutselig ordet dødsbillig en ny og sterkere betydning, fordi du vet at personene som lager disse klærne lever under så farlige forhold at de kan dø. 

  Jeg betaler heller mer for et plagg som er lagd under trygge forhold og at arbeiderne får rettferdige lønninger. For meg er det viktig å ha respekt for hele klesproduksjonen og ikke minst at jeg kan bære klærne mine med stolthet, fordi jeg vet at de er produsert under gode forhold. 

  Ikke la noen andre betale prisen for at du skal få billige klær. 
   

   

 • Snapshots
         

   

 • Armbånd med en betydning  Jeg bruker ikke veldig mye tilbehør, men alle smykkene mine har en helt spesiell betydning for meg. Om det så er arvegods, noe jeg har fått av en som betyr mye for meg, noe som minner meg om en veldig fin tid eller best av alt: et smykke som gir noe til de mindre heldige menneskene i verden. 
  Jeg sier det stadig vekk: jeg elsker mote og det beste jeg vet er når mote møter kunst eller veldedighet. Jeg har funnet to armbånd som jeg har gått med nesten hver dag i lang tid nå. Om jeg skal ha en vertinne- eller venninnegave er det veldig ofte disse armbåndene jeg går for. De er fine, samtidig som de har en veldig fin betydning. 

  Childhood-armbåndet har jeg bestilt på nettet fra organisasjonen Childhood, som er startet opp av Dronning Silvia av Sverige. Denne organisasjonen jobber for å sikre at alle barn skal få en trykk barndom, med glede, trygghet, lek og nysgjerrighet. Hver av fargene på perlene i armbåndet har en betydning fra FNs barnekonvensjon. 

  Merket Lily and Laura har de fineste fairtrade-armbåndene i alle mulige farger. Disse armbåndene består av hundrevis av små glassperler og er håndlaget av kvinner i Nepal. Fairtrade-programet består av å sikre hver kvinne rettferdig lønn for arbeidet! 

   
   

 • Hudpleiemerket du må prøve!  Jeg har sverget til det australske hudpleiemerket Aesop, i over to år, så jeg føler det er på sin plass at jeg intruduserer merket for dere. For meg er hudpleie veldig viktig for at jeg skal føle meg bra både på innsiden og utsiden. Jeg sover aldri med sminke (med unntak om jeg har fått i meg alt for mye alkohol...), jeg prøver å spise mest mulig riktig mat og jeg renser huden hver dag, ofte morgen og kveld. 
  Gjennom årene har jeg prøvd utallige mange produkter, alt fra dyrt til billig, men ikke funnet noe jeg er helt fornøyd med. Helt til Aesop (endelig) kom til Norge. 

  Aesop er et plantebasert hudpleiemerke med dokumenterte effekter. Merkets DNA er å være ærlig, avslappet og etisk. 
  Ikke rart at mennesker over hele verden elsker dette merket. Embalasjen er miljøvennlig, produktene er rene og effektive og ikke minst ser hele hudpleieserien utrolig delikat ut og passer perfekt til å stå fremme på baderomshyllen. De som jobber med Aesop er utrolig dyktige, så uansett om du er mann eller kvinne og hvilken hudtype du har, kommer du nok til å finne noe som dekker dine ønsker. 

      

 • Drømmemannen  Bildet er tatt fra boken How to be Parisian wherever you are. 

  I dag vil jeg la tankene mine sveve fritt, mens de fantaserer om drømmemannen. Jeg har aldri verken hatt noe kjendis-crush eller en spesiell type jeg liker, men da jeg leste denne siden i boken ovenfor, begynte jeg å tenke på noe som for meg virker som drømmetypen.  Jeg tenker han er avslappet, stilig, morsom og rett og slett lett å være rundt. Den siste setningen er uten tvil det jeg likte best med denne teksten. For, let's face it: det finnes ikke noe sånn som et perfekt menneske. Vi har alle våre mindre heldige stunder og dårlige vaner, men er ikke det noe av sjarmen med oss? Jeg heier hvert fall på ekte mennesker! 
   

 • Look du jour   

  Solen har for alvor tittet frem, til min store glede! På varme solskinnsdager elsker jeg å kunne gå med ballerinasko. Det er et behagelig og veldig chic valg. I dag har jeg på meg favorittballerinaene fra Chanel, veske fra Mulberry, jeans fra Rag & Bone, stripet lingenser fra Samsøe & Samsøe, solbriller fra Céline og en pelsjakke fra Meotine. Et tidløst og enkelt antrekk, som jeg har piffet litt opp ved å bruke pelsjakken. 

  Happy day!! xx   

 • Et fristed   

  Av og til har jeg et behov for å være helt alene, jeg vil være anonym og ikke snakke med noen. Jeg er stort sett tilgjengelig for mennesker hele døgnet, og derfor synes jeg det er veldig viktig med et fristed hvor jeg kan slappe helt av med mine egne tanker. I dag har jeg vært på en av byens koseligste kaféer, lest en bok og drukket x-antall kopper med ingefærte. Jeg synes det kan være veldig deilig å være helt alene av og til, og ved å dra på kafé eller museum for meg selv utvider jeg også komfortsonen min. 


         

 • Det beste fra MTV Movie Awards  Sort, dramatisk og sexy. Her er mine favoritter blant kjendisene som strålte på den røde
  løperen på årets MTV Movie Awards. 

  BURBANK, CALIFORNIA - APRIL 09: Actress Charlize Theron attends the 2016 MTV Movie Awards at Warner Bros. Studios on April 9, 2016 in Burbank, California. MTV Movie Awards airs April 10, 2016 at 8pm ET/PT. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
   

  Charlize Theron i en transparent blondekjole fra Alexander McQueen. 
   

  BURBANK, CALIFORNIA - APRIL 09: Model Gigi Hadid attends the 2016 MTV Movie Awards at Warner Bros. Studios on April 9, 2016 in Burbank, California. MTV Movie Awards airs April 10, 2016 at 8pm ET/PT. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for MTV)

   

  Gigi Hadid stilte opp på den røde løperen med helt ny frisyre og jeg må si hun ser helt fantastisk ut med pannelugg. Antrekket er fra Versace. 

  BURBANK, CALIFORNIA - APRIL 09: Actress/model Cara Delevingne attends the 2016 MTV Movie Awards at Warner Bros. Studios on April 9, 2016 in Burbank, California. MTV Movie Awards airs April 10, 2016 at 8pm ET/PT. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

   

  Cara Delevigne så helt fantastisk ut med nøytral sminke og en drakt fra Balmain. 

  BURBANK, CALIFORNIA - APRIL 09: Model Kendall Jenner attends the 2016 MTV Movie Awards at Warner Bros. Studios on April 9, 2016 in Burbank, California. MTV Movie Awards airs April 10, 2016 at 8pm ET/PT. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

   

  Kendall Jenner ser utrolig lekker ut i denne kjolen fra den norske designeren Kristian Aadnevik. 

  Foto: Getty Images. 

 • Confessions of a single girl  Det mest komfortable valget er ikke alltid det beste. Enkelte valg må du ta selv om du vet at det kommer til å være skikkelig vanskelig. Komfor er aldri en god grunn til å fortsette noe som ikke føles helt rett, verken når det kommer til kjærlighet eller i livet generelt. 
  Selv om en person ikke vil at du skal gå, betyr ikke det at du må bli... 

  For noen måneder siden ble jeg singel, etter å ha vært i et forhold i mer enn to år. Dette er noe jeg egentlig ikke trives med å skrive om, fordi jeg mener at et forhold er noe som skal være mellom de to personene som er involvert. Men så tok forholdet slutt da, og da er det ikke lengre to personer. Det er bare meg. Bare meg, Camilla, en singel jente med en million tanker og følelser som strømmer rundt i hele kroppen min. Det er ingen andre enn meg som vet hva jeg føler, men av og til kan det være lettere å dele alle tankene mine. 

  Det er alltid trist når et forhold tar slutt, uansett bakgrunn. Jeg kan si så mye som at jeg ikke har hatt noe stygt brudd, jeg angrer ingenting og jeg har ikke kjærlighetssorg. Helt ærlig, jeg har et veldig stort hjerte, jeg blir fort glad i folk og jeg kan bli veldig forelsket. Til tross for at jeg blir veldig hardt forelsket er jeg veldig fornuftig, og hos meg veier alltid fornuften mer enn alt annet. Jeg tenker: jeg er 20-år, kjeder jeg meg nå må jeg finne på noe nytt. Jeg vil oppleve verden, treffe nye mennesker og ikke minst sette meg mål for fremtiden. Jeg er veldig ambisiøs og har alltid hatt store drømmer for livet mitt. Utrolig nok har jeg allerede i en så ung alder oppnådd mye av det jeg ønsker, og derfor kan jeg ikke la noe eller noen hindre meg i å jobbe videre. 

  For noen kan det gjerne virke egoistisk å gjøre det slutt for å heller fokusere på seg selv. Det gikk faktisk ganske lang tid før jeg fortalte alle venninnene og familien min om at jeg var blitt singel. Jeg var rett og slett redd for å bli sett på som mislykket. Men vet dere hva? Jeg har heldigvis funnet ut at jeg ikke har noe å bevise for noen andre, enn meg selv. 

  Til tross for omstendighetene har jeg det ganske fint, men jeg skal ikke legge skjul på at å bli singel igjen var mye tøffere enn hva jeg forventet. 

  1. Jeg er trist. Ikke hele tiden og det går aldri en dag hvor jeg er mer trist enn hva jeg er glad, men i løpet av den seneste tiden har jeg flere ganger tatt meg selv i å ligge tårevåt i sengen med en trist spilleliste fra Spotify. 
  2. Jeg fryser. This place is so cold without you. Den setningen stemmer bokstavligtalt helt. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg blir så kald, men kanskje den følelsen av å være forelsket varmer litt ekstra, og nå har jeg ikke lengre den følelsen i kroppen. Det er selvfølgelig litt trist å ikke lengre ha en armkrok å ligge i. 
  3. Hvordan treffer jeg nye menn? Jeg har ingen tro på at du skal finne deg en ny kjæreste med en gang du er ute av et forhold, men jeg tror det er sunt å treffe nye mennesker likevel. Det er så spennende og jeg synes menn er skikkelig fascinerende. Problemet mitt er bare at jeg virkelig ikke vet hvordan jeg blir kjent med nye. Det virker som at halve den mannlige befolkningen er gift og andre halvparten har hele oppmerksomheten sin på Tinder. (Jeg kommer nok aldri til å være på noen sjekke-app) 
  4. Når jeg ikke treffer nye menn, savner jeg selvfølgelig å flørte. For noen dager siden skulle jeg ringe til kundeserive for å fornye et bladabonnement, og det endte med at jeg synes han fyren var veldig hyggelig å prate med. Det var jo jobben hans å være snill, samtidig som han ville få meg til å bestille enda flere blader. Jeg ble kanskje litt revet med fordi han hørtes sååå søt ut. Litt synd å betale 3kr i minuttet for å prate med en mann. Jeg har forresten magasiner i 14 måneder fremover også. Ha-ha! 
  5. Det virker som at alle andre er i et forhold. Faktisk er 60% av befolkningen singel, men selv ser jeg bare par over alt hvor jeg går. Menmen.. jeg unner alle bare det beste. 

   Bilde: Sarah Moon. 

  Ellers er vel egentlig alt helt normalt. Jeg barberer fortsatt leggene, jeg ler og jeg har det kjempegøy med venninnene mine. Jeg blir på en måte kjent med meg selv igjen, noe som er veldig spennende. 

  Jeg vet godt at et brudd er noe du overlever og forandringer er sunt. Selvfølgelig tror jeg også at jeg en dag treffer Prince Charming, men ikke på Tinder. 

   

 • Don't take yourself too seriously   

  I en verden hvor folk ønsker å fremstå som perfekt, er jeg glad for dårlige vaner og uheldige øyeblikk som hindrer meg i å ta meg selv for høytidelig. 

   

  Bilde: Vee Speers 

   

  • Jeg lider av en sunnhets-bipolaritet. Ingenting er bedre å starte dagen med enn en grapefrukt, detox-te og en grønn juice, men dagens avsluttes helst med champagne - vodka - champagne - vodka. 
  • I stedet for å svare skikkelig på en melding sender jeg heller noen emojies. Det er gjerne hyggelig å svare med en tekst, men ofte kan en emoji beskrive mye bedre hva jeg føler,,, dessverre. 
  • X-antall av buksene mine har fått fransk åpning (hull mellom beina) etter at jeg har filmet meg selv på snapchat, mens jeg gjør alle mulige slags sprø ting. Jeg er virkelig fan av å filme meg selv, for å så spille den baklengs, så jeg ofrer ofte alt for å sende de beste videoene til venninner. Heldigvis er det ikke noe problem å sy igjen hull i buksene. 
  • Store pupper kan være en fordel, bare ikke når det kommer til skjorter og blonde BH-er, men jeg nekter å la meg stoppe. Når jeg skal kjøpe nytt undertøy bruker jeg ekstremt lang tid i prøverommet med butikkmedarbeideren, hvor jeg overbeviser oss begge to om at BH-en passer helt fint. Det samme gjelder med skjorter. I vinter kjøpte jeg meg en helt nydelig skjorte fra Céline, men etter å ha gått noen timer i Oslo sentrum på en lørdag, merket jeg at de to knappene ved brystpartiet var gått av. Jeg hadde ingen anelse om hvor lenge jeg hadde gått med skjorten halv-åpen, men jeg visste at byen av full av mennesker og at jeg hadde blitt filmet til et nyhetsinnslag. Heldigvis hadde jeg en fin BH under. he-he! 
  • Jeg har minst én gang brukt en time på å lage frokost, bare for å poste bilde av den på Instagram. 
  • Noe sier meg at det er mye mer fornuftig å bruke penger på magasiner og duftlys enn telefonregning og mat. 
  • Det tar alltid minst en time mer enn hva som er nødvendig for å gjøre det klar for å dra ut. Jeg skal tross alt ha tid til å synge og danse til x-antall sanger foran speilet. 
  • Jeg tør aldri spørre en mann om vi skal treffes... 
  • Jeg blir veldig fort ivrig og revet med på ting, før jeg egentlig vet hva jeg melder meg på. Det har skjedd at jeg meldte på meg og en venninne til å synge opera. Jeg trodde jeg ga beskjed om at vi kom som publikum, så jeg måtte selvfølgelig gi beskjed om at vi ikke kunne synge! 
  • Jeg elsker kunst, men det har skjedd at jeg har gått på gallerier bare for å poste et bilde på sosiale medier... 
  • Avflasset neglelakk er ikke noe problem, så lenge du tar to nye lag på toppen av det. Det er ikke alltid like fint, men kan redde deg om du har det travelt. 
  • Jeg er alltid redd for å bli spurt om min favoritt musikk, film eller bok. Mine favoritter er som oftest gamle og veldig jentete. Jeg tror neppe jeg fanger interessen til en mann ved å si at favorittfilmen min er Confessions of a shopaholic. Heldigvis er jeg glad i mye annet, så jeg kan alltid komme på med et mer passende svar!

   Hvordan får du ellers en mann? Snakk politikk med munnen og sex med øynene. 
 • Love Captured  Foto: Mario Testino, for Vogue mai 2016. 

  Disse bildene av superparet, Gigi Hadid og Zayn Malik, gir meg glede, inspirasjon og fyller kroppen min med en million følelser. Mest av alt føler jeg kjærlighet og nærhet. Jeg begynner å tro på ekte kjærlighet og jeg får lyst til å kjenne på den følelsen hvor du bare legger alle beskymringer og planer bak deg. You can't have it all, men jeg skulle gjerne hoppet på neste fly for en romantisk weekendtur med en hunk av en kjæreste. Frem til det drømmer jeg meg bort i disse bildene av dette stilsikre paret. 
      

 • INSTA LATELY  ♥ @camillachristensen__ 

   

   

 • Cara for Saint Laurent  - I never said I was quitting modeling

   


      


   

 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  Fishnet details 17.mai er vi så glad i! Look du jour Give me some love and hold me tight Céline Pre-Fall 2016 The flower skirt OOTD Throwback Avslappet vår Mote og veldedighet

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits