camillachristensens - Camilla Christensen

Play dress up!De neste ukene sitter jeg med øynene langt inn i Macbooken min, dokumentarer og bøker. Bacheloroppgaven i journalistikk skal snart leveres, og selv om jeg i skrivende øyeblikk har god kontroll - er det utrolig mye som skal gjøres. Kaffekoppen er en trofast venn gjennom hele dagen, og på kvelden kan den i helgene bli byttet ut med ett eller to glass rødvin. Dagene er travle, søvnen litt dårligere, men snart er det over - og det kommer så sykt til å være verdt alle våken netter og stressende øyeblikk. 
Men for å gjøre det litt mer stas å sitte med Macbooken hjemme, liker jeg å kunne pynte meg litt ekstra. Jeg er helt sikker på at vi alle har noe kjempebra i oss, og vi er nok ofte mye flinkere enn vi selv tror. Likevel tror jeg ikke litt sminke skader, og kler vi oss i noe vi føler oss bra vi: Så tror jeg faktisk det finnes beviser på at vi også presterer mye bedre. 

På dager hvor solen skinner og himmelen er blå, er det litt kjedelig å sitte inne, men jeg har funnet ut at et metalliskt plisséskjørt gjør saken mye bedre!  

 • Dior blomstrer opp i Japan  For å feire at motehuset Dior åpner sin største butikk i Japan, holdt de i dag sin haute couture SS17 visning Tokyo. Visningen var en reshowing av kolleksjonen som ble presentert under haute couture-uken i Paris i januar. Men i tillegg til å vise tidligere plagg, hadde Dior-sjefdesigner Maria Grazia Chiuri, kommet med åtte nye couture-antrekk, inspirert av den japanske kulturen. De nye lookene oste av japanske vibber med kirsebærblomster på de mest eksklusive kjolene, jakkene og hodeplagg som slør og blomsterkranser. 

  Maria Grazia Chiuri har imponert stort etter hun overtok sjefsstolen hos Dior i fjor. Som hennes tidligere kolleksjoner for motehuset, kommer også disse couture-plaggene kommer til å bli en hit på den røde løperen og hos gatemotestjernene. 

  Se den romantiske og vårfriske kolleksjonen her: 


   

 • Mine veskedrømmer denne våren  Så får jeg heller se hvor langt feriepengene rekker - men uansett: Det er lov å drømme.
  Her er luksusveskene som troner øverst på ønskelisten min denne sesongen. 
   

 • Den gode hverdagsfølelsen  Som selvutnevnt blomsterelsker er det lite som får meg så glad og avslappet som når jeg kan gå rundt i leiligheten eller ute, og se på de fineste blomstene i de friskeste fargene. 

  For meg er påsken den skikkelige starten på våren, så nå tenker jeg det bare blir lysere og varmere fremover. Da er det ekstra deilig å kunne pynte litt opp i hjemmet og spesielt ved sengekanten. 

  Så pynt opp med friske blomster rundt i hjemmet eller bruk litt ekstra tid når du går ute, for å se de herlige vårtegnene som har begynt å vise deg. 
  Det gir en skikkelig god følelse i kropp og sinn!   ... But first coffee    

 • Månedens sterkeste magasinforside  Populærkultur- og musikkmagasinet Rolling Stone har denne måneden gitt æren av å pryde forsiden til den ustoppelige idrettsutøveren Bebe Vio. Den italienske fekteren med et handikap, inspirerer en hel verden med sitt enorme pågangsmot og viljestyrke og deler denne måneden sin historie med magasinet. 

  Det er derfor ikke rart av Rolling Stone valgte å plassere denne ustoppelige 20-åringen på forsiden, og heller ikke merkelig at Maria Grazia Chiuri og motehuset Dior valgte å kle henne opp i sin vår- og sommerkolleksjon 2017. 

  Bildene er tatt av fotografen Giovanni Gastel. 

  På sin offesielle Instagramprofil skriver motehuset Dior at de er ydmyk og blir inspirert av å få kle opp Bebe Vio. Videre skriver de at det for de er en ære å være vitne til at hun deler sin sterke historie iført motehusets kolleksjon. 

  Se så rått!    

   

 • Sesongens fineste designsamarbeid  Personlig er jeg ikke så veldig stor fan av designsamarbeid, for jeg føler det ofte ender med et stort PR-sirkus av kjendiser eller halvhjertet design. 

  Men det er selvfølgelig ikke alltid slik, så da nyheten om at det legendariske motehuset Louis Vuitton inngikk et samarbeid med amerikanske samtidskunstneren Jeff Koons, ble jeg interessert. 

  Designsamarbeidet mellom motehuset og kunstnereren introduserer vesker fra Louis Vuitton for ikoniske kunstverk. Vi får se klassiske LV-vesker med malerier av Da Vinci, Van Gogh, Fragonard, Rubens og Titan. 

  I kolleksjonen som består av 12 artikler, får vi se veskemodeller som Speedy og Neverfull MM, i tillegg til flere andre LV-vesker, nøkkelhanker, en lommebok og silkesjal. 

  Mote i møte med kunst viser seg igjen å være en suksess!    

 • Men mine skader du aldri  Kall meg gjerne naiv, ja - jeg vil faktisk selv kalle meg naiv til tider. 
  Slår du opp ordet naiv i Store Norske Leksikon vil du få opp ordene troskyldig og enfoldig godtroende. Det kan være en person som antar at verden er slik sansene våre sier oss. 

  Selv liker jeg å tro at alle mennesker er gode, kanskje ikke hele tiden, men hvert fall for det meste. Jeg vil være åpen for alle mennesker og jeg vil være glad i alle. 
  Dette gjør meg til en åpen person og jeg har veldig lett for å bli kjent med nye mennesker og få mange gode venner - men det gjør også at jeg blir såret når jeg ser at ikke alle er slik jeg ønsker. 

  Så kanskje er jeg litt naiv akkurat der. Jeg vil så gjerne tro det beste om alle, og selv om jeg vet at det er noe godt i alle mennesker - så er det kanskje noen som har noen dårlige egenskaper som til tider skimter litt for godt gjennom? 

  For jeg vil alltid jobbe for å bli kjent med ny mennesker, jeg vil alltid møte folk med et smil, jeg tror på at vi alle bør heie hverandre frem og jeg tror at godhet slår alt annet. Og dette vil jeg gjøre alt jeg kan for å nå, uansett hvor mange sjanser jeg gir noen mennesker eller hvor såret jeg kan bli.

  Men denne tankegangen har gjort at jeg flere ganger har glemt alt om godhet og rett og slett innsett at det finnes flere mennesker som ikke kan unne andre noe godt. Mennesker som ikke bryr seg om å heie andre enn seg selv frem og som har det godt så lenge de får dekket sine egne behov. 

  Jeg er helt for at vi skal kunne være egoistiske og at vi selvfølgelig skal få gjøre som vi selv vil - men det får vi gjøre uten at det skal gå på bekostning av andre mennesker. 

  For personer som ødelegger for andre, det er mennesker jeg ikke heier på. 

  De gangene jeg glemmer alt om at alle mennesker er gode, er nemlig når jeg ser at en person kan gjøre en annen vondt. Når jeg ser noen på gaten, noen bekjente eller noen som står meg nært ha det vondt, da klarer jeg ikke holde munn. Jeg vil ikke holde munn eller sitte stille. For jeg er en sånn person som kan se når noen har det vondt og jeg gjør noe med det. Det har jeg alltid vært og jeg vil alltid være det. 

  For om du velger å fryse ut en person, baksnakke, fysisk skade en eller drive med en annen type mobbing av en person jeg er glad i - så kommer jeg selvfølgelig til å gi beskjed. 

  Jeg er mer redd for å sitte å se på at noen har det vondt, enn jeg er for å konfrontere en person som gjør en annen vondt.

  Det kan provosere de som utfører handlingen jeg ser på som negativ, men det kan ikke jeg ta hensyn til. Og det synes ikke jeg andre skal heller. 

  For om du står for det du mener er rett og tar vare på de menneskene du bryr deg om - hva gjør det da at en person med helt ulike verdier fra deg selv blir irritert og i verste fall ikke vil snakke med deg, sletter det på Facebook eller unfollower deg på Instagram? Spiller det egentlig noen rolle? 

  Jeg tenker at rett skal være rett, og vi bør alle stå opp for våre egne verdier og meninger. 

  Jeg vil alltid tenke det beste om personer jeg møter, helt til de viser meg det motsatte. For jeg heier på alle som gjør det vi vil, så lenge det ikke skader noen andre. Og det kan jeg stå for og jeg er stolt av det!    

   

 • Give me some LOVE  Det eneste jeg vil ønske meg i påskeegget er favorittsmågodtet mitt og kjærlighet.

  Kjærlighet kan tolkes så mangt, men årets påskehare brukte motehuset Givenchy som hjelp. Et deksel med LOVE gjør meg dog ingenting, for litt kjærlighet vil jeg ha med meg over alt - og er det én til jeg bruker mye tid med i løpet av dagen så er det nettopp iPhonen min. 

      

 • Mote med en dæsj humor  Victoria Beckham viser humor og selvironi i en ny t-skjorte hun har designet i sin siste kolleksjon for merke som går under samme navn. 
  Det er ingen hemmelighet at fru Beckham har fått gjennomgå for sitt stive ansiktsuttrykk gjennom sin tid i rampelyset - og det er designeren ikke redd for å spille for. 

  For til tross for krass kritikk for at hun ikke smiler mye i offentligheten - viser ikke Victoria Beckham at hun bærer noe nag til det. Hun blir heller inspirert til en ny it-t-skjorte som med teksten Fashion stole my smile får stor oppmerksomhet i motepressen.    

 • Blå Konst  Det svenske suksessmerket Acne Studios, lanserte forrige uke en ny linje med navnet Blå Konst. Denne linjen skal ta oss tilbake til røttene av Acne Studios, som startet stort sett som et denimmerke. I første kolleksjon fra den ferske linjen får vi se lange kåper og kjoler i lys blå og rød denim, flere jeansmodeller, jakker, skjorer og sko. 

  Denne kolleksjonen må du få med deg om du er fan av Acne og denim! 
   

 • Det kalles hygge  Det danske og norske ordet hygge har den tiden fått stor oppmerksomhet internasjonalt. I Harpers Bazaar UK januarutgaven 2017, skriver de at hygge er et skandinavisk konsept for å ha det koselig. Å ha det hyggelig skal være et snev av luksus og me time, i form av å tenne et godt duftlys, sette seg godt under et pledd, lage en kopp te og nyte. Rett og slett ha det koselig og sette pris på de enkle tingene i livet. 

  Det skal være vakkert og enkelt. 

  Andre land ser at skandinavere troner listen over verdens lykkeligste mennesker, så det er kanskje ikke så rart at de også i Storbritannia vil innføre hygge som en naturlig del av dagen eller uken. 

  I dag tillater jeg meg selv å sitte inne i en god og oversize strikkegenser fra Tiger of Sweden, mens jeg tenner lys og leser det som anses å være litteraturhistoriens vakreste kjærlighetsskildringer - Og solen går sin gang av Ernest Hemingway. Det er hygge for meg.    

 • Trenger vi drama i forholdet?  Vi er hele tiden ute etter å finne kjærligheten. Å finne den personen som er der for deg når vinden blåser på sitt sterkeste, gjennom hver sesong og når tidene forandrer seg. Den personen som du stadig tar deg selv i å tenke på og som får deg til å føle deg bra... og trygg. En person du gløder når du ser på - og som ser tilbake på deg på den samme måten. 

  Hvem vil du elske og hvem vil du at skal elske deg tilbake?

  Vet du selv hvordan du fortjener å bli behandlet? Og vet du selv hvordan du bør behandle en person du er sammen med? 

  Hva vil du ha i et forhold? Hva er viktig for akkurat deg? 

  Si at du finner denne personen som får deg til å føle deg elsket, trygg, som får huden din til å gløde og som får det til å smile uten grunn. En sånn persom som får deg til å føle at du er full, selv om du er helt edru. 

  .

  Vil du tenke at dette er den perfekte personen for deg og slå deg til ro med den tanken - eller vil du se etter feil? Kommer du til å bli sjalu uten grunn, overanalysere og grave etter feil, fordi... det må jo være noe? 

  Har det at de fleste av oss mest sannsynlig har upplevd én eller flere gutter som har behandlet oss dårlig, gjort at vi tror det er noe gale med alle? At vi ikke lengre tror å at en person bare kan ha gode hensikter? 

  Jeg tror vi kan slappe av, for noen av oss er faktisk så heldig at de klarer å kapre hjertet til sånne fullstendig gode gutter. Men kan vi likevel bli usikker? Jeg mener, tro at noe er gale med han, selv om han støtt og stadig beviser det motsatte? 

  Jeg lurer på om alt vi har sett og opplevd av drittsekker tidligere, har gjort at vi har vanskeligere å stole på fremtidige menn, til tross for hva de beviser for deg. For er det sånn at vi trenger drama i forholdet for at det skal fungere? 

  Blir det for kjedelig om vi ikke kan krangle om noe, lure på noe vi ikke vil spørre om eller være sjalu for noe helt unødvendig? 

  Men er det oppskriften på å ødelegge forholdet? En person må jo bli helt sprø av å hele tiden bli analysert med lupe og tvilt på - bare på grunn av den andre personens tidligere erfaringer og usikkerhet. 

  Kan dette rett og slett gjøre at vi blir sprø og ødelegger det som kunne vært et bra forhold?

  Og hva gjør at vi kan gå fra en bra person for grunner som egentlig ikke eksisterer, men de personene som har skadet oss vil vi ikke glemme? 

  Gå fra de personene som ikke vil deg godt, fokuser og sett pris på de som får deg til å føle deg bra, trygg og elsket - og aldri se tilbake på de som en gang prøvde å ødelegge deg.    

   

 • Ferdig på jobb? Dette kan du gjøre!  Jeg er veldig glad i kultur, jeg er veldig sosial som person og jeg elsker å finne på nye ting med vennene mine. Jeg synes en date (for det meste den første daten) kan bli skikkelig klein om vi ikke gjør noe gøy og ett av mine verste mareritt er å ende opp med en type jeg må runde Netflix med. Jeg orker rett og slett ikke enda en type jeg må se Family Guy med - for nei, jeg synes ikke det er noe gøy. Spesielt ikke på en fredag- eller lørdagskveld. 

  Derfor ser jeg hele tiden etter nye ting jeg vil gjøre og når jeg finner noe jeg har skikkelig lyst til å gjøre - da gjenstår det bare å mase hull i hodet på venninnene mine så de blir med. Det blir som oftest en suksess, så jeg vil tipse dere om litt gøyale ting dere kan gjøre på fritiden. Hva pleier du å gjøre når du er ferdig på jobb? Her er mine favoritting som du burde mase hull i hodet på vennene eller kjæresten din for at de skal bli med på. Dere vil ikke angre! 

  Vinsmaking: 

  Jeg og vennene mine er veldig glad i vin, men det betyr ikke nødvendigvis at jeg vet så mye om det jeg drikker. På polet surrer jeg stadig rundt som en forvirret vegglus mens jeg ser etter en vin - og da helst rødvin, som vil falle i smak. Vinkvelder hjemme er koselig, men hva med å dra ut på en vinsmaking også? Det er sosial, dere får drikke vin og dere lærer mer om vinen vi er så glad i. Mange restauranter og barer tilbyr vinsmakinger med ulike temaer, så her er det bare til å holde øynene åpen eller gå innom for å spørre om det er noe de tilbyr. 


   

  Konserter:

  I dag hører mange av oss på musikk stort sett gjennom hele døgnet. Vi har den musikken vi hører på tidlig på morgenkvisten, den du bruker når du går (løper) til bussen eller for å rekke jobb, den du setter på mens du lager middag, den du hører på mens du studerer, den du setter på om du er på en hot date og den du hører på når du har allsang i dusjen. Også har vi selvfølgelig de som hører på TIX gjennom hele døgnet (...skriver jeg mens jeg smiler for meg selv og tenker på en god venninne av meg). 
  Uansett, vi hører mye på musikk. Så hvorfor ikke nyte muligheten til å høre favorittartistene live, eller hva med å bli kjent med ny musikk? Alt fra store til små konserter holdes støtt og stadig, så få på dere danseskoene og kom dere på konsert!    

  Museum: 

  Jeg er sikker i min sak om at et museumsbesøk er bra for huden og humøret vårt. En dose kultur er viktig og de aller fleste byer har flotte museumer som er godt verdt et besøk. Bli kjent med berømte kunstnere, eller besøk mindre gallerier som viser frem nye kunstnere og kreative bilder. Her er mulighetene uendelige!    

  Spillkveld: 

  En kveld hjemme med gode venner er noe av det beste jeg vet. I tillegg til det er jeg en skikkelig brettspillnerd, så når muligheten byr jeg inviterer jeg gjerne til spillkveld. Her blir det alltid god stemning, gjerne så god stemning at jeg også glemme å knipse bilder. 
  By på vin og enkle, men morsomme brettspill. En favoritt hos oss er Ryktet går (18+) og Politisk ukorrekt. Hehe, veldig enkle spill - men det er ofte det som er morsomt! Yatzy, sjakk og Trival Trivial Pursuit er selvfølgelig også noen favoritter, men kanskje heller på en søndag enn en fredag og lørdag. 

  Teater: 

  En av de fineste kulturopplevelsene jeg vet om er å gå på teater. Jeg hadde gjort det mye oftere om byen hadde flere forestillinger å by på, men når det først kommer noe nytt - er ikke jeg vondt å be! Gjør litt ekstra stas ved å kle deg litt finere, ta et glass vin i fine omgivelser i pausen og nyt de flotte følelsene og engasjementet fra de dyktige skuespillerne!    

 • Få best resultat på intimbarberingen  Får du røde prikker, nupper det eller blir fiffien litt irritert i det du begynner med barberhøvelen nedentil? 
  Intimbarbering er noe vi tenker mye på, bruker en del tid på - men noe som ikke alltid er like gøy å prate om. Jeg og venninnene mine prater en del om det og vi kommer stadig over mye tips og trisk for hvordan vi kan få det perfekte resultatet. 

  På en Facebook-side som heter Hønehjørnet leste jeg et innlegg fra en jente som sliter med røde prikket etter at hun har shavet seg. I kommentarfeltet var det mange som delte sine beste kjerringtips, men det var ett råd som gikk hyppig igjen: Bruk vibratorrens på fiffien etter du har shavet deg. Mange valgte også å tørrbarbere seg, altså at de ikke brukte noe vann, gelé osv. før de dro barberhøvelen over. 

  Jeg personlig er ikke noen barberingsekspert, men i løpet av mine 21 år har jeg hørt, lest og opplevd en del. De to rådene over ville jeg derfor styrt langt unna. 

  For å få det beste resultatet tror jeg heller på å høre på ekspertene og styre langt unna kjerringråd. Det er nok det tryggeste og absolutt letteste valget. 

  Jeg har blitt introdusert for boken Gleden med skjeden, som er en gave for alle som vil bli bedre kjent med det kvinnelige underlivet og som lurer på ting som ikke alltid er like gøy å spørre om. Boken er skrevet av legestudentene Ellen Støkken Dahl og Nina Brochmann, som gir deg svar på alt du kan lure på om underlivet - om ikke mer. 

  Og tilbake til intimbarberingen: Dette er tipsene fra boken som har gjort det hele litt enklere for meg og flere venninner.   Og du? Sist men ikke minst: pass på såpebruken du bruker der nede da. Vi skal vaske oss, men bruk varmt vann og en såpe med en ph-verdi som er egnet for underlivet. Vi vil vel helst unngå unødvendig irritasjon og i verste fall en soppinfeksjon! 

   

  God søndag! 

 • Les mer i arkivet Juni 2017 Mai 2017 April 2017

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015

  Siste innlegg  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits