camillachristensens - Camilla Christensen

Frokostshopping med Malene BirgerGod morgen! ♥

Det er utrolig alt vi kan få tid til, om vi bare står opp litt tidlig. Selv om det er lørdag ringte vekkerklokken min allerede 06.45. Da var det bare for meg å svinge meg på badet, også var jeg klar for frokostshopping allerede klokken 9. Jeg er veldig glad i Malene Birger, så for meg var det en perfekt start på dagen. Butikken hadde disket opp med druer, kjeks og juice, i tillegg til masse fine nyheter! Jeg holder på å skrive seks (!!) artikler til eksamen denne uken, så da tok jeg to fluer i en smekk - og fikk shoppet og gjort intervjuer i butikken. Frokostshopping er i løpet av den siste tiden blitt kjempe populært, så jeg mener absolutt at det er noe verdt å skrive om. Jeg fikk altså unnagjort shopping og et intervju, før klokken var blitt 10! 

Nå skal jeg snart dra på jobb, også har jeg enda et intervju hos en frisør i ettermiddag. Ønsker dere en kjempe fin lørdag♥ 
 • Min verste fiende  Den brosteinen altså... Så fin, men likevel så jævlig. Brosteinen er nok en stor fiende til mange jenter her i Bergen. Tre par med pumps står på rekke hjemme hos meg, og bare venter på at jeg skal ta de med til skomakeren. Å gå på spikeren er noe av det styggeste jeg vet om, så jeg har som mål å få fikset skoene mine før sommeren. Jeg kommer hvertfall ikke til å bruke de før de er fikset, så det er vel best å få gjort det så fort som mulig. Den jævla brosteinen altså... Jeg kjøpte et par med pudderrosa Valentino Rockstud for over en måned siden. De skoene drømte jeg om i over ett år. Likevel måtte jeg tørke støv av skoboksen for en uke siden. I skoboksen ligger skoene så fint, helt ubrukt. Jeg er livredd for å gå ut med de, for da blir nok lakken på hælen skrapt opp med en gang. Det skjedde med et par jeg har fra Loubourtin, og jeg vil ikke at det skal skje igjen. Så jeg får vel finne frem støvkluten en del ganger til, før jeg tar på meg hælene for en dag på byen. Det skjer nok i sommer, men ikke i Bergen. I Paris blir det nok mye bedre vær, finere restauranter og mindre brostein. Så jeg tror heller jeg venter til jeg kommer dit. 
  En venninne sa til meg at vi jenter i Bergen burde få igjen penger på skatten, etter alle de gangene vi må reparere skoene våres hos skomaker. Jeg er enig.  

      

 • ÅRETS FINESTE DAG  17.mai er vi så glad i ♥

  Jeg har prøvd å legge skolearbeid mest mulig til sides, for å kunne nyte denne fine dagen. Vi har drukket champagne og spist kjempe god mat. Først sushi også en mer tradisjonell middag hjemme. Jeg skulle ønske vi kunne feire 17.mai i morgen også. hihi! 

  Jeg håper dagen deres har vært helt fantastisk! Norge er verdens fineste land, og vi er alle så heldige som bor her. Hipp-Hurra!! 

  Nå stikker jeg nesen litt ned i notatblokken før jeg lukker øynene. Drøm søtt ♥


 • EN SIKKER VINNER   

   Lupita er alltid en vinner på den røde løperen. Her i en nydelig kjole fra Gucci. Bildet er tatt fra film festivalen i Cannes. Foto fra Getty Images 

   

   

 • OUT AND ABOUT  I går var det 70 år siden frigjøringen av Norge. Det var også 70 år siden det som for meg er det fineste mennesket i verden, ble født. Farmoren min fylte 70 år i går, og det feiret hun med venner og familie. Det var en fantastisk kveld med god mat og vin, fine taler og et herlig stemning. Farmor er mitt største forbilde. Jeg kjenner ikke noen som er så snill og god som henne. Til tross for sine 70 år, er hun likevel en av de sprekeste menneskene jeg vet om, og hun er uten tvil den beste personen man kan gå på shopping med. Så farmor er mye som en venninne for meg, men hun er også den beste farmoren man kan tenke seg. Uansett hvor vanskelig jeg har det, så føles alt mye lettere når jeg snakker med farmor og farfar. Hjemme hos de er det en fantastisk energi, som gir meg ro i hele kroppen, og jeg vet at så lenge de finnes i livet mitt, så kommer alt til å gå bra. 
  I selskapet i går traff jeg mange av venninnene hennes. Hun har to klubber med fantastiske damer. For meg er det kjempe koselig å se hvor gode venner farmor har, og ikke minst til stor inspirasjon for meg selv. Gode venner er kjempe viktig å ta godt vare på, og jeg håper at jeg har like mange gode venner som farmor når jeg blir eldre.

  For anledningen i går var jeg hos frisøren for å ordne håret mitt. Jeg er helt elendig på håroppsett, så jeg tok ikke sjansen på å fikse det selv. Jeg fikk en utrolig fin festivalflette, som jeg skal vise dere senere. Med en dyktig frisør og masse hårprodukter sitter faktisk fletten fint i dag også. Kjolen jeg hadde på meg er fra Samsøe Samsøe og skoene er fra Hope Stockholm. I hånden på bildet har jeg ikke en veske, men en veldig fint innpakket gave fra Malene Birger.    

 • H&M SHOPPINGFROKOST  God morgen, fine dere ♥ Flere enn meg som er skikkelig klar for helg nå? Men nå er det bare en dag igjen, så se til å heng i!! Jeg kickstartet dagen med shoppingfrokost i dag tidlig sammen med en venninne og lillesøsteren min. Vi gikk god juice, croissant og frukt, så nå er jeg god og mett. Men kanskje litt trøtt også. haha. Jeg ser på bildet av meg nå at jeg ser ganske trøtt ut i øynene, og jeg kan vel la dagens hårfrisyre snakke for seg selv! Det er kanskje grunnen til at jeg ikke fant noe jeg likte spesielt på dagens shoppingrunde også. 

  Nå skal jeg hvile meg i en time, også må jeg ut igjen, for jeg har en time hos frisøren i dag. 

  Ha en fin torsdag! 
 • THE FRENCH WAY  Jeg er såååå glad!!! I forrige uke bestilte jeg og en venninne flybilletter til Paris, og for to dager siden fikk vi leilighet!! Så nå er mine planer for sommeren hvertfall lagt. Vi reiser en uke til Paris 10. august. Jeg er så utrolig glad i den byen, og klarer knapt tenke på noe annet. Nå skal en sparekonto opprettes og fransken må øves på! En uke med venninnekos, shopping, god mat, vin og sightseeing kommer til å bli helt perfekt! 

  I dag kom mamma hjem fra Frankrike, så jeg avslutter dagen med et glass Chablis og fransk Vogue. oh-la-la! 

  xx

   

 • OUTFIT DU JOUR  Top fra Designer Remix

  Jeans fra Cubus

  Sko fra Louboutin 

 • THE MET BALL 2015  Rihanna i Guo Pei. Bilde av Alessandro Garofalo 

  Kim Kardashian i en kjole lagd av den norske stjernedesigneren, Peter Dundas. Bilde fra Getty

  Smellvakre Gigi Hadid i en kjole fra Diane von Furstenberg

  Rita Ora i Tom Ford. Foto av Rex Features

  Sarah Jessica Parker i en kjole fra H&M og hodepynt fra Philip Treacy. Foto fra Getty

  Selena Gomez i kjole fra Vera Wang. Bilde av Rex Features

  Sofia Vergara i en nydelig kjole fra Marchesa. Foto av Getty

  Voguer redaktør Anna Wintour i kjole fra Chanel. Foto av Alessandro Garafalo

  Beyonce i en avslørende kjole fra Givenchy. Foto av Kevin Mazur 
   

   

 • THE BEST FEELING  Halleluja!!! Årets nest siste eksamen er endelig levert, og jeg sier takk for nå til den enorme klumpen som har bodd i magen min i to uker nå. I går var en ekstremt stressende dag. Jeg var tidlig oppe for å komme meg på skolen for siste innspurt med eksamen. 15.00 begynte jeg på jobb, så middagen min ble en energibar som jeg måtte spise på veien mellom skolen og jobb. haha. Etter jobb var jeg rett tilbake på skolen, og etter to timer var jeg endelig ferdig. Det var virkelig verdens beste følelse. Jeg har vært så stresset og nervøs i det siste, at kroppen min har knapt nok fungert skikkelig. Jeg har stått opp om morgenen med en klump magen og skjelven i hele kroppen. Men nå er jeg ferdig, for denne gang. Det er så godt at jeg nesten er på gråten bare ved tanken på det. Nå kan jeg endelig slappe av og få tid til alt jeg vil. 

  Jeg har lagt i sengen til 13.30 i dag, med sjokolade og Vogue på fanget. For en herlig følelse.

  Nå skal jeg på trening med Daniel. Men jeg oppdaterer mer senere. Jeg gleder meg veldig til å kunne blogge skikkelig igjen. Jeg har utrolig mye å fortelle dere! 
  xx 
 • My skin will love me for this  Får jobb i dag tidlig kunne jeg ikke unngå fristelsen i å besøke det nye (og eneste) nisjeparfymeriet her i Bergen. Pepper åpnet for noen uker siden opp et parfymeri hvor de selger de fineste produktene. De har blant annet noen av mine favorittmerker som Aesop, Byredo og Diptyque. Ansiktsrensen fra Aesop som heter Amazing face cleanser er min absolutt favoritt. Den er litt stiv i prisen, men absolutt med verdt det. Jeg har brukt utrolig mange ulike renseprodukter i løpet av årene, og jeg kan med hånden på hjertet si at denne er det eneste produktet som har fungert på meg. 

  Den siste uken har ikke ansiktet mitt vært annet enn et stort kaos. Jeg er dekket av kviser, så man skulle nesten tro at jeg akkurat var kommet i puberteten. Og ikke nok med det: jeg har vært på Frøken Reykjavik (gjør dere selv en tjeneste: aaaldri gå der) og vokset øyenbrynene mine. 15 minutter og 250kr senere hadde jeg et langt bryn og et som var halvparten så kort.  

  Så med et kaos av et ansikt, så syntes jeg rett og slett at jeg fortjente noe nytt i dag. Ansiktsrensen var et absolutt must, og en håndkrem fra Aesop har jeg ønsket meg lenge. Så hvorfor ikke? haha. 

  Nå slenger jeg meg selv i sengen med en iskaffe og rekebaguette. Høres kanskje helt herlig ut, men sammen med det har jeg eksamen. Ush, jeg er sliten nå!!! 

  Håper lørdagen deres er fantastisk! Stor klem 
 • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  hits