camillachristensens - Camilla Christensen

Go for it!Favorittrenden min denne sesongen er en kjole eller singlett utenpå en basic t-skjorte. Det gjør virkelig et helt enkelt antrekk mye mer spennende. I dag knipset Marte (7) dette bildet av meg mens vi matet endene. T-skjorten er fra Isabel Marant og kjolen fra Weekday. I natt sitter jeg oppe med en øl i hånden, sengen dekket av klær og en koffert som allerede er stappfull. I morgen flytter jeg tilbake til hovedstaden!!! wihiii. 
Godnatt 

 
 

 • Hungry mind and thirsty heart  you'll always be the person I met too soon; 

  when the world was still much too big

  and there were too many dreams in my heart

  to make room for love.


   

 • Bohemian
  I dag var det stas å kunne tusle rundt i en deilig sommerkjole. Fine sommerdager gjør meg skikkelig glad og denne bohemske kjolen er et budsjettkupp fra H&M, som jeg stylet med en clutch fra Saint Laurent og  ankel boots fra Acne for å gjøre looken litt røffere. 
   

   

 • Fishnet details  Med et par jeans har du det perfekte utgangspunktet for et trendy antrekk denne sesongen. Løse og korte jeans, som gjerne er oppklipt, er i virkelig i vinden nå. Denne buksen fra Rag & Bone har jeg klippet opp litt lengre fremme enn bak, noe som gir den et veldig avslappet og tilfeldig uttrykk. For å gjøre antrekket litt mer lekent og sexy i dag, har jeg tatt en fishnet-strømpebukse under. Til dette kan jeg like gjerne gå med sneakers som pumps.    

 • 17.mai er vi så glad i!  Hurra-hurra-hurra og gratulerer med dagen!! Nå håper jeg alle er godt førnøyd med dagen som har vært. 17.mai er en av de fineste dagene jeg vet om, og selv startet jeg dagen 07.00, klar for å hoppe i bunaden og dra i vei til champagnefrokost. Etter bobler grytidlig på morgenen, en bytur og et koselig familiebesøk, var jeg rett og slett ferdig, og avsluttet nasjonaldagen med en paracet, masse vann og koseklær. Det må da være helt greit!!    

 • Look du jour  Her i byen er vi langt fra bortskjemt med solskinnsdager, og i tiden fremover har jeg heller ikke mange fridager å skryte av - så her gjelder det å nyte hvert sekund av fine dager så godt vi kan! Middag i godt selskap og vin ute i solen, var altså helt på sin plass i dag. 
  For anledningen gikk jeg for en avslappet stil, med ankel boots og jeans fra ACNE, en ny favorittskjorte med vide ermer fra H&M og en jakke fra Monki! Solbrillene fra Céline reddet i dag igjen et par med veldig trøtte øyne. 

  Nyt søndagen! xx 
   

 • Give me some love and hold me tight  Nå er det rett under tre uker til jeg starter med flyttingen tilbake til hovedstaden. Og vet dere hva? Jeg er helt utslitt. Jeg går flere runder med meg selv om dagen, hvor frykten for å forlate de jeg bryr meg mest om, gjør meg til en følelsesmessig-bombe. Noe som skremmer meg er at andre skal tro av jeg er egoistisk. Det kan gjerne virke veldig overfladisk å jobbe med mote, men så er det akkurtat det jeg har en brennende lidenskap for. Likevel er det ingenting som betyr mer for meg enn at vennene mine og familien har det bra, derfor skremmer det meg at jeg nå flytter vekk. 
  Jeg prøver å slappe mest mulig av, og har til og med deaktivert Facebook-profilen min nå, bare for å kunne holde fokuset akkurat der jeg ønsker. En lang morgen i sengen eller en god armkrok å krype inntil, hjelper heldigvis også veldig.    

 • Céline Pre-Fall 2016  Foto: Céline

  Om du spør meg hvilket merke jeg helst vil skal pryde høstgarderoben min dette året, ville jeg uten tvil svart Céline, Céline, Céline! Denne våren ser vi mye til kjolen utenpå buksen, og dette går også igjen til høsten. Det beste med at det blir litt kjøligere ute er at du kan leke deg mer med stylingen. Lag på lag setter ingen grenser, så her gjelder det å være kreativ. Sett prikken over i-en med en overdimensjoner jakke, og du er klar for høst! 
   

 • The flower skirt  ​Sunday is funday, eller hva? Forrige søndag var jeg i familiebesøk og etter en lang vinter kunne jeg endelig gå med skjørt uten strømpebukse. Favorittskjørtet mitt fra Sportmax Code fikk endelig luftet seg igjen. Skjørtet er i silke og blomstermønstret i farger som gult, blått, svart, grønt og lilla. Pumpsene er fra Jimmy Choo, clutchen fra Saint Laurent og toppen fra Designers Remix. Nå gleder jeg meg til flere anledninger hvor jeg kan pynte meg på varme sommerdager. Og husk: året består av flerst hverdager, så det er lov å pynte seg litt ekstra hver dag. 

   

   

 • OOTD  Termometeret viser 20 grader og vips: så var sommeren her. På søndager som dette ligger jeg helst i hagen å soler meg, men i dag måtte jeg ut for en aldri så liten sunday stroll også! Sneakers og pappas skjorte passet perfekte over jeansen fra Acne. Håret har jeg satt opp i ikke bare én half bun, men to! 

  Ha en herlig søndag! xx 


   

 • Throwback  Jeg er godt i gang med å planlegge flyttingen tilbake til hovedstaden, så hva bedre enn å bruke tilbakeblikk torsdagen til et av mine favorittantrekk jeg hadde på Oslo Runway i vinter. Tyllskjørtet fra Cathrine Hammel fikk meg virkelig til å føle meg som en prinsesse, men for at uttrykket ikke skulle bli for sukkersøtt valgte jeg å bruke noen ankelboots, en høyhalsen FWSS genser og et skinnbelte fra Cala & Jade til. 

   

 • Avslappet vår  *Gjeeeesp...* I dag har jeg hatt eksamen i emnet samfunn og internasjonale forhold, og hodet mitt er mildt sagt helt utstlitt. Dette emnet er utrolig krevende og jeg har blant annet vært i kontakt med gutt i Syria som kjenner den blodige konflinkten landet står oppi, tett på kroppen. Det har gitt veldig sterke inntrykk på meg, så nå trenger jeg virkelig å hvile. Mai-utgaven av britisk Vogue har ventet på meg i over en uke nå, så jeg skal straks lene meg tilbake i sengen med en kopp te og bedre lesestoff. 
  Jeg er alltid veldig nervøs før en eksamen, så i natt ble det ikke mange timene med søvn. Det var altså en trøtt frøken som skulle kle på seg i dag tidlig, men trøtt eller ei, kle meg måtte jeg: og jeg går aldri ut døren i joggebukse. Heldigvis er en av vårens kuleste trender avslappet og behagelig. På få minutter hev jeg derfor på meg sneakers, et par jeans fra Acne som er rette, høy på livet og korte i bena. Denne jeansen er sesongens kuleste, og jeg synes min fra Acne blir hakket mer moderne og feminin enn den klassiske 501-jeansen fra Levis. Overdelen jeg gikk for i dag var ingen annen enn vårens It T-skjorte fra Ganni. Med dette antrekket, rotete hår og naturlig sminke følte jeg meg utrolig fresh og eksamen gikk nok endra bedre fordi jeg følte meg bra! 


   

 • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  hits