camillachristensens - Camilla Christensen

CÈLINE SUNNIESYou had me at Hello! 


Lønningsdag og nye solbriller. Halleluja!! I dag etter jobb klarte jeg ikke motstå fristelsen i å kjøpe meg et nytt par solbriller. Denne modellen er fra Cèline og heter New Audrey. Nå kan solen bare komme!! 

 

 • Mine beste shoppingtips  - Ikke heng deg opp i størrelser 


  Bilde fra et shoppingevent hos Malene Birger. 

   

  1 Klær og sko kan variere helt på størrelser. Derfor anbefaler jeg ingen til å henge seg helt opp i hvilken størrelse man må bruke. Franske og italienske størrelser er for eksempel ofte mye mindre enn hva vi er vant med i Norge. Til min store fortvilelse har jeg ofte gått opp minst en størrelser når jeg har kjøpt italienske klær eller franske sko. Derimot det danske merket by Malene Birger har veldig store størrelser. Jeg er normalt en M-størrelse, men når jeg kjøper klær fra Malene Birger bruker jeg S eller XS. Derfor har jeg heller lært meg å se på størrelser som ikke noe mer enn et tall. På den måten unngår jeg alltid skuffelser i prøverommet. 

  2 Tenk på hva du trenger eller har lyst på før du kommer til butikkene. Dersom du ikke har noen tanker om hva du har lyst på, er det mye lettere å gjøre bomkjøp. Spontanshopping kan selvfølgelig iblant gå veldig bra, men som oftest blir utfallet av spontankjøp plassert bakerst i skapet. 

  3 Sikre deg gode og fine plagg til den perfekte basisgarderoben. Svarte pumps, det perfekte paret med jeans, en cardigan, en hverdagskjole, den lille svarte, svarte og hvite t-shirts og en hvit skjorte. Har du alt dette, kan du unngå en hver kleskrise. Når du først har den perfekte basisgarderoben er det også gøyere å kunne finne andre sprekere plagg. 

  4 Hva skal du bruke det til? Er du ute etter en veske til et antrekk du skal bruke i et bryllup eller trenger du nye sko til en kjole? Ta med deg

  plaggene du skal bruke det til. Er du ute etter en kjole kan det alltid være lurt å ha et par pumps med seg i vesken. På den måten vil du kunne se hvordan helheten av antrekket blir. 

   

   

 • Sportmax Code  I dag ble jeg introdusert for Sportmax Code, som er et undermerke av Max Mara. Dette blyantskjørtet er av 100% silke, i utrolig fine farger og mønster. Det var kjærlighet ved første blikk, så jeg kunne ikke la være å kjøpe det. Nå står nudler på menyen for resten av uken, men det er sååå verdt det! hihi. 

  Jeg skal ut med en venninne nå. Vi trengte begge å prøve-gå noen nye pumps, så mine favoritter fra Valentino skal endelig ut i dagslys. Nå blir det jentesnakk og vin!!! 

  Ha en fin torsdag, fine dere!! xx • Ta vare på håret i sommersolen!  Om du enten skal på storbyferie eller tilbringe sommeren på en solseng i varmere strøk er det viktig å beskytte håret fra solen og varmen.

  Frisør, Jan Arne Petersen, jobber hos Dada hårstudio på Telegrafen. Han forteller at det er viktig å være observant på hvordan man behandler håret på sommeren, for å unngå at håret blir slitt og tørker ut. Sommeren er også den tiden på året hvor de fleste av oss merker at håret blekes av solen. Dersom du vil unngå at det skjer, er det spesielt viktig med gode produkter. Her er Petersens beste tips til hvordan du tar vare på håret i sommersolen.
  ♥ Dersom du ikke ønsker at håret skal blekes i solen er det viktig å bruke UV-beskyttende shampoo og balsam. 

  ♥ Om du er på steder med veldig sterk sol kan det være lurt å dekke til håret med en solhatt eller et sjal. Dette gjelder spesielt om du ligger å soler deg, men også om du er ute å på sightseeing.

  ♥ I løpet av de siste feriedagene eller når du er kommet hjem fra ferie kan det være lurt å bruke en hårkur i håret. Dette gir håret den fuktigheten det trenger. En god leave in balsam kan også      være et bra alternativ for daglig fuktighet til håret.


  ♥ Ønsker du at solen skal bleke håret ditt bør du ha det løst mens du soler deg. Har du håret i en hestehale vil det føre til at håret blir lysere på toppen enn nederst av håret.

  ♥ Før du drar på ferie bør du ta turen til en frisør for å stusse håret. Ta gjerne en hårkur også. Da vil håret være friskest mulig når du reiser, og håret vil være mye friskere når du kommer hjem.

  ♥ Pleier du å farge håret bør du vente til du er kommet hjem fra ferien. • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 August 2015

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  Outfit du jour Hverdagschic En drøm av en kåpe Latest beauty favorite London Street Style Weekend is on! The perfect lace bra Bianco by Camilla Pihl IN MY PURSE LOOK DU JOUR

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits