camillachristensens - Camilla Christensen

LE WEEKENDHelgen som begynte hektisk, men utrolig gøy, gikk over til å bli avslappende og rolig. Jeg har jobbet, vært på fest og tilbrakt flere timer i sengen med kaffe og magasiner. Rett nedenfor soveromsvinduet mitt har det åpnet et nytt bakeri som serverer alt fra deilige søtsaker til fullkorns croissanter. Søndagen min starter derfor med at jeg hev på meg ull cardiganen og løp ut for en kopp cappuccino, croissant og baguett. Med den frokosten, messy hår og et kunst magasin, følte jeg nesten at jeg var tilbake i Frankrike. 
Det må være lov å drømme. Nå avslutter jeg helgen med The devil wears Prada, for å lade opp til en ny og spennende uke. 
Håper helgen deres har vært helt knall!! 


 


 

 • HYMEN X MUNCH  Det er lite som slår rosévin, godt selskap og kunst på en ellers helt vanlig torsdag. I går var jeg og noen venner på lanseringsfesten av den tredjeutgaven av kunstmagasinet Hymen på Munch museet. En kunstutstilling, pianist, iskald vin, god musikk og godt selskap gjorde at kvelden ble helt magisk og varte selvfølgelig til langt ut på natten. 


   

 • HYTTALOVE  Takk og pris for denne helgen. På torsdag dekket jeg Elle-festen for minmote og saken kan dere lese her. Det var en helt fantastisk gøy kveld, men det ble sent før jeg var ferdig på jobb og jeg skulle opp klokken seks dagen etter for å rekke flyet hjem til Bergen. På Flesland ble jeg hentet av mamma også var det rett hjem for å pakke for å reise på hytten. Etter travle dager i hovedstaden, var det utrolig deilig å droppe alt av sminke, høye hæler og sosiale medier. Jeg har for det meste sovet og gått rundt i koseklær. Digg!! Det er noe helt spesielt med hytten, for står mitt hjerte nært. Her kan jeg slappe helt av og glemme alt styr og stress. Men selvfølgelig er det godt å være hjemme igjen også. Resten av søndagen skal jeg bruke sammen med en venninne for å lese til eksamen. I morgen er semesterets siste eksamen og jeg kunne ikke vært mer klar for sommer! Oh yeah!!! xx 


      

 • Snapshots baby!  Etter lang tids fravær sender jeg endelig et stort hallo og smil fra Oslo! De siste dagene har jeg lagt paddeflat i Frognerparken for å slikke sol, badet på Tjuvholmen, vært med en venninne og lest masse til eksamen. Størst av alt har jeg begynt i drømmejobben i MinMote. Det er virkelig stas og jeg kunne ikke vært mer stolt over meg selv. Jeg har drømt om å jobbe med mote så lenge jeg kan huske, så nå kan jeg ikke gjøre annet enn å smile fra øre til øre. Jeg trives så godt og jeg har fått enormt stor støtte fra verdens beste familie og venner. 

  Kameraet fikk dessverre ikke bli med på første runde med flyttelasset, så her byr jeg heller på noen snapshots fra min tid i hovedstaden. I kveld skal jeg på jobb, også reiser jeg tilbake til Bergen i morgen tidlig. Det har vært veldig mye å ta innover de siste dagene, så det skal bli godt med to uker i Bergen. Eksamen, hyttetur og venninnekos står nå på timeplanen! 

  xx


   
   

 • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  hits