camillachristensens - Camilla Christensen

Holzweiler ponchoenHøstens fineste plagg 

Ponchoen som i vi i vår og sommer har sett på flere it-jenter, ble endelig min for et par dager siden. Jeg er svak for plagg som ser fine ut og som samtidig er utrolig behagelig å ha på seg; så jeg kunne ikke annet enn å elske denne ponchoen. Den er fra Holzweiler og i 100 prosen lammeull. Dette blir helt klart en favoritt hos meg i høst. Med et belte rundt livet ser det også utrolig bra ut. I dag har jeg på meg et skinnbelte i navyfarge med sølvdetaljer. Det er fra Cala & Jade, og det kjøpte jeg på Høyer! 

 • It's called a sketch show!  Moteillustrasjonene som tar av på Instagram

  Det er mandag morgen og jeg setter alarmen på snooze mode. Før jeg står opp av sengen skal jeg ha minst femten minutter til å bla gjennom Instagram. Mens jeg skroller meg nedover nyhetsfeeden er hvert fjerde bilde en moteillustrasjon av en absolutt fabulous jente med en designerveske, hæler og en stor kopp kaffe!   Samme reglen gjentar seg også på fredag morgen. Denne gangen er antrekkene enda finere, kaffen er byttet ut med en drink og på illustrasjonen står det Friday! Ja -  nå er det helg, så hvorfor ikke starte det hele med en inspirerende og kul illustrasjon?!    

  Bak disse bildene står den vakre moteillustratøren Megan Hess. Hess har klienter som Prada, Chanel, Tiffany & Co, Dior, Cartier og Louis Vuitton på CV-en. I tillegg har hun sin egen nettside hvor hun selger alt fra bøker og serveringsfat, til sjal og plakater. 

  Illustrasjonene hennes tar av på Instagram og er til stor inspirasjon og glede for mange jenter. De siste årene er det blitt ekstremt populært å bruke illustrasjoner på alt fra menyer til kort og bilder. Jeg kan ikke annet enn å elske the sketch show!   Alle illustrasjonene er fra Megan Hess!

   

 • NEW IN!  Nytt til garderoben   Det er alltid gøy med noe nytt, så i går før jeg dro på jobb var jeg en rask tur innom Høyer. Nå i salgstidene synes jeg det beste man kan gjøre er å finne fine basicplagg, som man kan bruke mye og som varer lenge. Denne skjorten fra Tom Wood falt jeg helt for. Den er helt enkel og kan brukes ved så mange ulike anledninger. Det var bare en størrelse igjen, og det var heldigvis min. Jeg fikk den til og med til 40%. Jeg gikk også ut fra butikken med et nytt skinnbelte fra Cala&Jade. Det er i fargen navy med fine sølvdetaljer. Dette var ikke på salg, men absolutt en god investering. I dag bruker jeg det rundt livet på skjorten, men jeg kan også bruke det vanlig på buksen eller til en kjole. Her setter fantasien ingen grenser!! 

  Nå skal jeg på jobb igjen. Håper dere får en kjempe fin lørdag!! 

   

 • Please return to Tiffany  A little blue box with a white ribbon

  Hos meg bobler det over av materialistisk lykke nå. Jeg har i mange år ønsket meg et smykke fra Tiffany, og i går fikk jeg det endelig. Den lille blå boksen var det mamma og Anette som tok med seg hjem fra Paris. Det er egentlig en gave jeg skulle få til 20-årsdagen min, men denne boksen kunne rett og slett ikke ligge gjemt i en hel måned til. Dette smykket skal jeg ha for alltid. Jeg er så glad!   "Crowned with a white ribbon,

  the Tiffany Blue Box is an international symbol of

  style and sophistication." 

   


   

 • Christian Louboutin nail polish  Vi tester neglelakker fra Christian Louboutin 

  ...And it was love at first sight! 

  Lillesøsteren min, Anette, kom hjem fra Paris i går. Med seg fra en uke hvor lommeboken fikk kjørt seg, hadde hun med seg to neglelakker fra Christian Louboutin. Jeg har lenge hatt øye på disse fine flaskene, og gledet meg til å prøve de. Flaskene er kunst i seg selv, og passer perfekt å ha som pynt på sminkebordet. 

  Jeg reiser selv til Paris om en måned, så i dag har vi hatt en test på disse neglelakkene for å se om de er verdt å kjøpe eller ikke. 

  o    For det første så ser negelakken kjempe fin ut. Som nevnt ser den kjempe fin ut på jenterommet, så god eller ikke - denne negelakken er stas å eie!! 

  Kosten på neglelakken er god størrelse på og dekker godt. Eneste negative er at det er ubehagelig å holde i den, fordi skaftet er så stort og tykt. Kosten er likevel veldig            god, og minner mye om de gode kostene fra Chanel. 

  Selve lakken var lett å påføre, men den kan lett virke veldig tykk, så pass på at det ikke kommer alt for mye på kosten når du skal føre den på neglen. 

  Lakken ser veldig fin ut på neglene, og halleluja(!!!), den tørker kjempe fort! 

  Jeg har ikke hatt på meg neglelakken i mer enn et par timer nå, men den har holdt seg helt fin under både gulvvask og matlaging. Satser på at den holder seg fint i hvertfall ut morgendagen også! 

  Etter å ha prøvd neglelakken er jeg alt i alt veldig fornøyd. Designet ser fint ut, den er lett å påføre og den ser bra ut på neglene. Prisen på en neglelakk er ganske stiv. For en koster det 45 euro, noe som er mer enn hva de fleste neglelakker koster. Her betaler vi nok ekstra mye for merket og hvordan designet ser ut! 

   


 • Unngå dette i sommer  Hjemme eller på ferie - dette vil jeg unngå i sommer 


  Min siste utenlandske manikyr fikk jeg i Praha for to år siden!

  Dropp den billige manikyren: Jeg har tatt billige manikyrer både i Bulgaria og Praha - det kommer jeg aldri til å gjøre igjen. Mange av oss nordmenn utnytter oss godt av rimlige priser hos utenlanske neglepleiere, når vi er på ferie. Kvaliteten er langt ifra så god som det vi får i Norge, og i mai avslørte New York Times, at flere av neglepleinere blir underbetalt og jobber under elendige arbeidsforhold. Jeg vet hverfall at jeg har tatt min siste manikyr i utlandet. 

  Falske merkerklær: Spesielt på chartertur er det lett å la seg frise av å utnytte seg av det brede tilbudet av kopier på de mest populære designerveskene, klokker eller klesplagg. Dette ser ikke bare forferdelig harry ut, men det er også ulovelig. Gjør dere selv en tjeneste: ikke kjøp falske merkevarer. Og er du i tvil om det er ekte eller ikke, så er det nok en falsk vare. Tro meg! Jeg kjøpte en gang en Louis Vuitton-veske for veldig(!) mye penger, som falt fra hverandre så fort jeg var hjemme i Norge igjen. 

  Blomsterkrans av plastikk: Jeg er ikke så veldig stor fan av blomsterkranser, men om du først skal ha en - lag en av ekte blomster! De fleste kjedebutikker som Glitter, BikBok, H&M og Cubus har hyller fulle av blomsterkranser i plastikk nå, og det ser virkelig ikke fint ut. En blomsterkrans du lager selv at ekte blomster kan være sjamerende, men i 99,9% av tilfellene så ser man mye bedre ut uten en krans på hodet. 

  Hudfarget strømpebukser: Hudfarget strømpebukse er alltid fy-fy! Virkelig. Det er noe av det styggeste jeg vet om, og noe jeg ikke klarer å overse når jeg er ute. Har du glemt å barbere leggene eller føler du deg ikke brun nok? Det er uansett ikke en grunn til å ta på deg en hudfarget strømpebukse. Og den der hudfargede strømebuksen er heller ikke i nærheten av å være i samme farge som kroppen din... 

  Alt for korte shorts: Jeg er egentlig ikke så veldig stor fan av shorts, men på sommeren kan det være deilig å hive på seg at par når det er veldig varmt ute. Da er det viktig å passe på at shortsen ikke er alt for kort, for det er rett og slett bare skikkelig ekkelt og tacky. Så har du et eller flere par shorts i skapet som du er i tvil om kanskje er litt for kort? Kast de med en gang!! En regel: Rumpeballene dine skal ALDRI(!!!) vises når du er ute. 

  Kle deg for anledningen: For to år siden gikk jeg på skole på Voss. I en time satt jeg sammen med noen andre fra klassen å snakket om hva som er typisk norsk i utlandet. Det første som slår meg når jeg tenker på nordmenn på ferie er folk i godt brukte joggesko og ryggsekk. Når jeg sa dette brøt han ene ut "Ka ska me ellers gå med? Fjellsko???" Heldigvis fikk jeg forklart at det finnes andre alternativer enn joggesko og fjellsko. Men jeg står for det jeg mener er typisk norsk i utlandet, og jeg synes det er utrolig teit. For tre år siden var jeg på feire i Paris. Etter flere dager med mye shopping og sightseeing var jeg veldig trøtt i føttene, så en dag vi skulle ut å gå litt tok jeg på meg denimshorts og et par knallrosa Nike-joggesko. Uheldigvis var det akkurat denne dagen jeg skulle se på drømmeskoene fra YSL og fine smykker. På grunn av måten jeg gikk kledd fikk jeg utrolig dårlig behandling i butikkene. Selvfølgelig skal det ikke ha noe å si hva jeg har på meg, men i de fleste tilfellene så gjør det det. Damen i butikken hadde nok inntrykk av at jeg var ung og "fattig", og bar innom butikken for å se på alle tingene. Sannheten var at jeg var et ungt moteoffer, som hadde jobbet hele sommeren for å dra til Paris med en feit lommebok. 

  Etter dette har jeg skjønt at det alltid er viktig å kle seg for anledningen. Jeg går aldri lengre inn i fine butikker når jeg er sliten og lite velkledd. Jeg er helt for at man skal gå behagelig, spesielt viktig er det med godt fottøy. Heldigvis er det trendy med sneakers nå, så de slitte joggeskoene trenger ikke bli med på ferien i år! 

  Sommermånedene her i landet kan variere veldig, men som oftest får vi noen veldig varme dager også. Da er det viktig å huske at den lille shortsen som ser ut som en truse og magetoppen ikke alltid er like passende. Det kan fint gå på hytten eller ved stranden, men ikke gå sånn på shopping. Det tar seg heller ikke bra ut på flyplassen, jobb eller på restauranter. 

   

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 August 2015

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  Hverdagschic En drøm av en kåpe STAY IN Latest beauty favorite London Street Style Weekend is on! The perfect lace bra Bianco by Camilla Pihl IN MY PURSE This is not a Moschino toy

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits