camillachristensens - Camilla Christensen

Når en dør lukkes... åpnes en skoboks(?) 

I skrivende øyeblikk kan jeg ikke komme på at noen dører har lukket seg den seneste tiden, men denne skoboksen måtte jeg ha med meg hjem. Jeg kan motstå mye, men når jeg finner drømmesko fra Isabel Marant til minus 60%, da sliter jeg. 

 

 

 • LOCAL  Dagen hvor du kan snooze alarmen så lenge du ønsker, gå i kosetøy hele dagen, ligge i sengen med chick flicks, spise digg og drikke kaffe er her - og jeg har ingen planer om å la den gå forbi uten å nyte. Rett utenfor døren har jeg flere koselige kaféer og ikke minst verdens fineste grønnsak- og frukhandel. I dag går jeg gjerne hele dagen uten sminke, med en magasin i hånden og bytter mellom ulike uteserveringer hvor jeg kan drikke kaffe.

  Fin søndag til dere! 


   
   

 • Plissé  Jeg begynner så smått på høsten og har nå gått til innkjøp av et rosa plisséskjørt. Rosa var uten tvil favorittfargen min fra jeg var liten til den grusomme fjortisperioden, men etter det har jeg ikke brukt den sukkersøte fargen særlig mye - rett og slett fordi jeg synes det blonde håret mitt gjør at jeg ser ut som et stort sukkerspinn med ekstra sukker, glitter og paljetter. Det blir alt for klissete og søtt, at det nesten blir litt kvalmt. 

  Den holdningen er det derimot slutt på nå. Denne sesongen skal jeg være rosa. Alt fra negler, klær og lepper. Og det skal se bra ut. 

   

   

 • YELLOW  Gult er kult, eller hva? Det stemmer hvert fall for denne sesongen og også for den kommende høsten. Trendfargen er umulig å unngå i de fleste butikker, og har du alt sikret deg et gult plagg kan du være trygg på at du kan se like trendy ut i det til høsten.

  Det er ikke alltid Visa-kortet mitt er like glad i å shoppe som jeg gjerne skulle ønske, men heldigvis blir jeg veldig inspirert av en aldri så liten vindu-shoppingrunde også. Jeg går alltid forbi Acne-butikken i Oslo sentrum når jeg skal på jobb, og for noen uker siden la jeg merke til at de hadde fått ny vindusutstilling. Hengende ved siden av en blond parykk hang et par gule strikkesokker, som av en eller annen grunn fanget oppmerksomheten min med en gang. Kanskje hadde det noe å gjøre med at det var alt annet enn hva jeg hadde forventet, at jeg synes litt uvanlige ting blir utrolig kult eller rett og slett det at vi norske jenter elsker strikk, for det gjør vi vel? 

  Strikkesokkene festet seg i tankene mine, men jeg kan vel ærlig si at 1100 kroner blir litt i mye for meg å bruke på strikkesokker (som farmor og mormor har strikket gratis for meg i snart 21 år...) 
  Mormor  tok utfordringen på strak arm og etter bare noen dager hadde jeg nye strikkesokker. Nå skal det sies at jeg har enorm respekt for designere og deres arbeid, men disse sokkene var ikke noe veldig spesielt med og jeg skulle heller ikke få de strikket for å tjene penger på det selv - så da er det greit! 

  Nå har jeg hvert fall nye favorittsokker hjemme, så får vi se om jeg tør å ta de med meg ut på gaten til høsten. På høstvisningen til Acne viste merket sine gule strikkesokker i sko med slangeskinn. Det blir kanskje litt spesielt for meg, men hvem vet - kanskje jeg endrer mening om en måned. 


      

   

 • Can Fashion Make You Smarter?  Jeg er ikke i tvil om at klær påvirker hvordan vi føler eller oppfører oss. 


   

 • Helt søndag.  Søndag for meg er nærmest hellig. Dette er dagen jeg skal bruke til å virkelig senke skuldrene etter en travel uke og en helg med ofte alt for mye som skjer. I dag skal jeg sove, spise god frokost, lese magasiner og gjøre alt klart for en ny uke. Har jeg orden rundt meg, presterer jeg bedre. Derfor er rommet og klærne mine vasket, jeg har en kjole som henger til størk i vinduet med solen som steker og jeg sitter godt plassert i stolen for å dra til meg ny inspirasjon for den kommende uken. 
  I helgen har jeg bodd på hotell med familien og i går kveld var jeg på en helt nydelig utekonsert med Melissa Horn. Håper dere også har hatt en herlig helg! I dag tar vi det helt søndag, så får vi heller være fit for fight igjen i morgen. xx 

   

 • STATEMENT  For av og til stemmer det som de sier - more is more 
   

 • BLOCK HEEL  Føttene mine og jeg, vi har det ganske godt for tiden. Sko med blokkhæl er tilbake i motebildet, noe som gjør det mye lettere og mer behagelig å gå med hæler en hel dag. Disse går jeg gjerne med en lang dag og de er til og med så komfortabel at jeg også kan gå hjem fra jobb i de. Jeansene mine har et veldig avslappet uttrykk blir mye mer pyntet og den oransje fargen gir virkelig antrekket et løft! 

   

 • PRE-FALL 2016  I Norge kommer sommeren så sent at for meg er det mer fristene å planlegge høstgarderoben, enn å bruke mye penger på sommerklær. Høst er min favorittårstid og jeg blir skikkelig giret når jeg ser høstkolleksjonene fra favorittmerkene mine innta butikken. Det jeg gleder meg mest til ved den kommende sesongen er hettegenseren som inntar motebildet, gule strikkesokker, plagg av fløyel (spesielt en bukse med sleng fra Hunkydory) og at fargen rosa står utrolig sterkt. Det svenske motemerket Acne har blant annet en rosa strikkegenser og et skjørt jeg sikler skikkelig etter! 
  Jeg har en venninne som jobber hos Acne, noe som er veldig gøy - spesielt når jeg kommer hjem en blåmandag til en fin boks med bilder fra pre-fall kolleksjonen til merket. 
  Resten av kvelden bruker jeg altså på å drømme meg bort til blader som bytter farge, store skjerf og take away kaffe som tilbehør for å holde fingrene varme. Klar-ferdig-høst! xx

   

 • Aldri igjen  Ikke finn deg i å være med en person du enten må overbevise eller be
  om å behandle deg på den måten du vet du fortjener.  • Aesop  Velkommen til butikken som ikke bare ser skikkelig kul ut, men som også har de beste skjønnhetsproduktene du kan ønske deg. På ti minutter kunne jeg lett ha revet ned alt fra hyllene og brukt en halv månedeslønn, men heldigvis har jeg litt mer selvdisiplin enn som så. Hvert fall enn så lenge... I dag var det bare påfyll av produkter jeg har brukt opp som fikk bli med meg hjem, i tillegg til vareprøver på produkter jeg mest sannsynlig brenner Visa-kortet for ved neste besøk. 

  Jeg har prøvd mange shampoer i løpet av livet, men dessverre er det mange jeg ikke tåler på grunn av kunstiige tilsetninger. Jeg får rett og slett skikkelig oljete og flatt hår også begynner jeg å klø i hodepunnen. Volum shampoen fra Aesop er faktisk den første jeg har prøvd som jeg er skikkelig fornøyd med (andre favoritter er fra Oribe og Lanza). Denne fra Aesop har en naturlig lukt og tilføyer faktisk håret mitt mye volum som holder seg dagen gjennom. Deodoranten er en spray som lukter så godt at jeg vet om folk som bruker den som parfyme. Jeg bruker den ikke som parfyme, men jeg elsker den friske lukten som samtidig holder seg anonym når jeg får på meg parfymen min. Mange lukter blandet er ikke godt!! Dessuten er denne deodoranten kjempesunn og snill mot kroppen, så nå blir det aldri mer søte billigdeodoranter fra Rema 1000! 
   

 • FLORA  Et silkesjal i halsen trenger absolutt ikke bare være for eldre damer. Jeg tok dette blomstermønstrede silkesjalet å lagde en knute bak i nakken og satt håret opp i en "dott" for at sjalet skulle få mest mulig oppmerksomhet. Dette jeg har på meg her er et salgskupp jeg gjorde i vinter hos Gucci. For det meste bruker jeg det rundt halsen eller på hodet, men det kan brukes så utrolig mange andre måter også. Om du fortrekker å bruke det som et belte, på vesken, rundt hånden eller som en topp. Alternativene er mange og her er det bare fantasien som setter grenser. 

   

 • En våt drøm  Det italienske motehuset Fendi feirer 90-år og feiret i kveld med en storslagen haute couture-visning i Roma. Den eksklusive visningen ble holdt ingen andre steder enn midt i den berømte Trevifontenen, som er den største og mest kjente fontenen i Roma. Tenk dere det da!! Nå snakker vi en fin sommerkveld i Roma, rolig musikk, lys og rennende vann, noen av de største stjernene i motebransjen var til stede og Bella Hadid avsluttet showet. Haute couture-kolleksjonen er den mest eksklusive, sydd for hånd og av de beste materialene. Hos Fendi fikk vi blant annet se kjoler og kåper som ser ut som en er tatt ut fra en eventyrskog, med en blanding av lyse og mørke farger og mønster av blant annet blomster, fugler og trær. Så med de fantastiske plaggene og fontenen, kan vi vel oppsummere Fendi-visningen som en våt drøm. 

  Alle bildene er skjermdump fra Instagram

      

 • I live here  Husker dere den scenen fra Sex and the City hvor Carrie og Mr. Big er på visning i den store fine leiligheten og Carrie stiller seg i døren mot balkongen og sier:

  Hello, I live here! 

  Siden den første gang jeg så den scenen har jeg hatt lyst til å gjøre det samme. Det er noe med den situasjonen som gir meg en skikkelig herlig følelse av å føle seg hjemme og skikkelig lykkelig. Nå kan kollektivet jeg bor i neppe sammenlignes med en toppleilighet i New York, men jeg har likevel litt den samme følelsen (tror jeg...). Jeg føler hvert fall at jeg er så nær den følelsen som jeg kan være i den situasjonen jeg er i nå. Nå har jeg ikke bodd lenge nok i Oslo til at rommet mitt har fått den personligheten jeg ønsker, men likevel har det koselige vibber med en dobbel dør og en rosett i taket. Leiligheten ligger sentralt på Frogner og jeg har tilgang til alt rett utenfor døren. I begynnelsen merket jeg godt hvor mye bråk det er om natten når man bor såpass sentralt, men det går seg fort til. Alt fra et koselig bakeri, fine butikker, frukt- og grønnsaksforhandlere til 7-eleven og Mc Donalds ligger rett utenfor, så jeg kunne vel ikke bedt om mye mer. For ikke å glemme trikken som stopper 1 min fra inngangsdøren min, slottet som jeg bruker 5 min å gå til og Frognerparken som er en fin gåtur å komme seg til. Best at alt har jeg er kjempegod venninne i samme gate, så vi kan stadig møtes utenfor på en koselig uteservering for et glass rosèvin. Nei, her har jeg det godt altså og jeg tror jeg kan få det veldig fint i tiden fremover. Nå er jeg så glad at jeg like gjerne kan danse litt foran speilet til Cher. For ja, jeg er en strong and independent woman, som believe in life after love og som er strong enough to live without you. 


  Rosévin på Kolonihagen med Jessica! 

   

 • HAIR AFFAIR  Frisørsalongen jeg går til er i seg selv så utrolig fin og inspirerende, at jeg ikke kunne dy meg fra å knipse noen bilder. Håret mitt som var så slitt at det nesten var flaut, fikk seg en velfortjent klipp, kur og styling av en av de flinkeste og hyggeligste frisørene jeg har vært hos. Og trust me: jeg har vært hos mange. Det er få steder jeg koser meg så mye som når jeg er hos frisøren, så lørdagen min startet skikkelig bra og endte nesten enda bedre, med rosèvin, dans og godt selskap!! Det er godt med helg altså. 
   

 • Les mer i arkivet Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  Når en dør lukkes LOCAL Plissé YELLOW Can Fashion Make You Smarter? Helt søndag. STATEMENT BLOCK HEEL PRE-FALL 2016 Aldri igjen

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits