camillachristensens - Camilla Christensen

LOOK DU JOUR 

 • Pepret parfyme  Byens fineste parfymeri 

  Jeg elsker fine butikker, og byen eneste nisjeparfymeri, Pepper parfymeri, ligger høyt oppe på listen over mine favoritter. Stilen er minimalistisk, og med merker som Byredo, Aesop og Diptyque, er det vanskelig å gå ut av butikken, tomhendt. Takket være en spontan tur innom parfymeriet før jobb i dag, kan både jeg og Ragnhild tenne på verdens beste duftlys, Ambre, fra Diptyque. Jeg kjøpte også med meg en leppepomade fra Aesop. Aesop er mitt favorittmerke på hudpleieprodukter, leppepomaden, håndkremene og renseproduktene gjør virkelig underverker for huden. Jeg kjøpte også en spray med laveldelduft, som jeg kan bruke på sengetøyet mitt, eller klær som jeg må stryke. Lavelden skal virke beroliggende for kroppen, og jeg er virkelig fan av alt som kan få meg til å slappe av - når jeg først har fri og tid for meg selv. 
 • I've done some shopping!  Gucci Soho Disco bag & classic Chanel ballerina flats 

  Er man på jentetur til en storby som Paris, så kan man ikke vente annet enn at det blir en del shopping. Denne gangen ble det nok litt mer enn forventet, men jeg har bare kjøpt skikkelige ting som jeg både har ønsket meg og hatt bruk for. Av tingene jeg er mest fornøyd med står vesken fra Gucci og ballerinaskoene fra Chanel, øverst på listen. Vesken har jeg siklet og slevet over i et år, så de kunne jeg ikke la være å kjøpe når jeg først var i butikken. Plommefargen er kjempe fin, og går like bra til høst som vår. Ballerinaskoene fra Chanel har jeg også hatt et ønske om lenge, så jeg tenkte rett og slett at livet er for kort til å ikke kjøpe de med en gang. De er helt klassisk, og kan brukes til alle anledninger.  • We're going home  Grey and cloudy, but still so beautiful... 

  God morgen, fine!!
  Nå er kofferten pakket og frokosten halvspist, så vi sitter å venter på bilen som skal kjøre oss til flyplassen. Det blir nok deilig å komme hjem til egen seng og faste rutiner, men akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne ta en liten time til på puten, før vi drar hjemover. Det siste døgnet har vært veldig grått, og iblant har det regnet. Likevel er det utrolig vakkert her, og jeg kommer til å savne denne fine byen veldig mye. 

  Ha en fin mandag!! xx • C is for Chanel  When in Paris... 

  For rundt et halvt år siden begynte jeg å bli skikkelig stresset over tanken på at jeg snart skulle fylle 20-år. Jeg begynte å stresse over ting som at jeg ikke kan strikke skikkelig, til at jeg om noen år må begynne å tenke på barn og bryllup. De tankene har jeg nå slettet helt fra hjernen min, men noe jeg alltid har vært bestemt på er at når jeg fyller 20-år, finnes det ingen unnskyldning til å ikke ha en skikkelig fin garderobe, med minst en luksusveske, fine sko og en god basic-garderobe. Basic-garderoben jobber jeg stadig med, de fine skoene har jeg begynt å kjøpe for lenge siden, og dagen før 20-årsdagen min fikk jeg en nydelig Mulberry-veske. Noen dager senere gikk jeg også til innkjøp av Gucci Discobag, som jeg har ønsket meg lenge. 20-årene er for meg en tid jeg mener man skal leve livet til det meste, og samtidig må man lære av sine egne opplevelser og finne sine egne verdier og egenskaper. Jeg bestilte mitt første Mastercard for to uker siden, og tenker at nå skal jeg virkelig lære hvordan jeg må være fornuftig med pengene mine. Pappa, mamma og til og med lillesøsteren min maser stadig på meg om hvordan jeg skal være fornuftig med økonomien min, men jeg tror ikke jeg lærer noe om jeg ikke får oppleve ting selv. Spesielt søsteren min som kanskje har en tildens til å undervurdere meg, satt nok med hjertet i halsen når jeg fikk kredittkortet noen dager før jeg og en venninne dro på storbyferie til Paris. Kredittkortet står forsatt på den samme plassen i lommeboken, og det har ikke blitt brukt en eneste gang. Derimot har vi uten å tenke på det brukt veldig lite penger på mat, og kanskje litt mer penger på shopping. Det er opp til hvert enkelt menneske å bestemme hva en vil bruke penger på, og jeg ser nok litt mer glede i å bruke penger på et fint par sko enn en ekstra stor biff til middag. Jeg sier som Carrie, "Sometimes I bought Vogue instead of dinner. I found it fed me more."

  Dette er vår siste kveld her i Paris, så nå tusler vi rundt i leiligheten med pysjamasen på og champagne i glassene, mens vi pakker. Vi hadde egentlig ikke planer om å drikke champagne i dag, men for å kunne betale med bankkort på supermarkedet, måtte vi handle for mer enn 10-euro. Vi hadde egentlig bare funnet varer for 5-euro, så jeg så meg tvungen til å kjøpe en liten flaske med Mumm! 

  C står både for Camilla og Chanel, og her i posen har jeg med meg mine nye ballerinasko. 

   

 • Outfit du jour  Street style of the day 

  Etter fem dager i motebyen, Paris, var det på høy tid med noen street style bilder. Charlotte er ikke bare et av de kuleste menneskene som finnes - hun er også skikkelig støttende!! I dag knipset hun bilder for meg på vei hjem etter en dag med litt shopping og lunch. Vi satt som ekte parisere på en gatecafé i Bastille. Bastille ligger rett ved Charlie Hebdo, så når jeg skulle kjøpe med meg Vogue på veien hjem, var mannen i kiosken helt bestemt på at jeg måtte ha med meg den avisen også. 

  I dag har jeg på meg jeans fra Topshop, t-shirt fra & other stories, vest fra Zara, sunnies fra Celine og veske fra Gucci. 

  Nå skal vi ut for drinker og sjømat! xx 

 • & Other Stories  Mens vi var ute på shopping i dag var det klart at vi måtte innom butikken, & Other Stories. Butikken finnes i noen av de støreste motebyene i verden, og har alt fra skjønnhetsprodukter og magasiner, til klær og tilbehør. Prisene i butikken er ikke gale i det hele tatt, så her er det gøy å plukke med seg og prøve alt mulig. Jeg endte opp med en helt basic t-skjorte, som var veldig fin i snittet, noen enkle armbånd og en skrubb - som lukter helt fantastisk. Jeg prøvde skrubben på hendene i butikken, og de er helt silkemyke nå!


   

 • Bonjour   

  God morgen og god fredag!!! 

  Ukens beste dag er her endelig, og i dag har vi timeplanen stapfull av gøye ting!! Nå skal vi ut på kafe og shopping, og i kveld skal vi på Moulin Rouge. Men først starter jeg dagen litt fransk med baguette, te, en stor skjorte og franske fletter fra igår. 

  xx   

 • Happiest place on earth  Polaroidbilder fra Disneyland i går.  • Eiffel tower by night  What a beautiful night 

  Etter en lang dag med shopping og mye gåing i Paris' vakre gater, kom vi hjem trøtte og slitne. Det var derimot ikke en god nok grunn til å sitte inne resten av kvelden. Det er ikke meningen å sitte inne i leilighet når man er på jentetur i Paris, så vi freshet opp sminken litt, tok et fotbad (i kjøkkenvasken...), spiste en is og tok på oss hælene. Vi hentet sushi fra en restaurant i nærheten av leiligheten vår og hoppet på metroen til eiffeltårnet. Ved eiffeltårnet er det en stor gressplen som vi satt oss ned på. Der spiste vi godt og drakk en god vin. Veldig fransk!! Etter klokken 22.00 begynner eiffeltårnet å glitre i ti minutter en gang vi timen. Det høres nydelig ut, men det var virkelig enda finere. 

  Nå gjør vi oss klar for Disneyland!! 

 • Paris day 1  Les snapshots 


  Hei fine!! I går formiddag kom vi oss encellig frem til Paris, etter mye "frem-og-tilbake" på flyplassen. Vi ble hentet av en sjåfør og kjørt rett til leiligheten vår, som ligger rett ved Triumfbuen. Leiligheten vår er liten, men utrolig søt!! Resten av dagen og kvelden brukte vi på å gå i butikkene på Champs elysees. Vi spise lunch midt i shoppinggaten også. Er vi i Paris, så er det klart vi skal spise snegler - og det var faktisk utrolig godt!! Nå skal vi ut døren igjen for mer sight-seeing. 

  Ha en fin dag!! XX 

 • Mulberry blossom tote  My man sure can!! 

  En av gavene jeg fikk til 20-årsdagen min var denne fine vesken fra Mulberry, som jeg fikk av Daniel. Han er virkelig verdens snilleste, og vesken er ikke annet enn helt perfekt. Fargen gjør seg virkelig, og den har god plass - noe som er bra for meg som ofte bærer med meg alt for mye. Både Vogue og Macbook-en passer perfekt oppi, så denne kan like godt brukes på en shoppingtur som når jeg skal på skolen. I dag bruker jeg den til å ha håndbagasjen min i. Jeg har god plass til magasiner, toalettvesken, telefon og reisedokumenter. Helt perfekt!! 

 • Sweet 20!  It's time to drink champagne and dance on the table 

  På fredag var det endelig min tur til å fylle 20 år. Dagen min startet grytidlig med sang og croissanter på sengen fra mamma og Anette. Senere på dagen var jeg ute til lunch med farmor, farfar, mine søte bonuskusiner og lillesøster. På kvelden inviterte mamma venner og familie hjem til henne på besøk. Jeg ble gjennom hele dagen skjemt bort med ballonger, blomster, god mat, vin og utrolig fine gaver. For en dag!! 

  I går hadde jeg besøk hjemme med mange gode venninner. Igjen ble jeg skjemt bort med de fineste gavene, og vi satt å pratet og drakk god vin i mange timer. I morgen reiser jeg og Charlotte til Paris, og i bursdagsgave fra henne til jeg tur til Disneyland. For en gave altså!! Vi skal dit på onsdag, og jeg gleder meg sååå masse! 

   

 • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  hits