camillachristensens - Camilla Christensen

Latest beauty favoriteChanel CC Cream 

Nå er det på tide å kvitte seg med tunge foundationer!! 

Jeg trodde jeg hadde hørt alt, når jeg først ble introdusert for mirakelkremen, BB cream. Jeg byttet fort ut foundation mot en billig, men utrolig god bb creme fra Garnier eller Maybelline. Jeg var lenge fornøyd med de, men når jeg gikk tom denne gangen, bestemte jeg meg heller for å prøve Chanel sin CC creme. Store motemagasiner som ELLE og Vogue har skrevet om denne flere ganger, og det virker nesten som at de ikke kan få skrytt nok av den. 

Jeg liker veldig godt sminke fra Chanel, men dette er blitt en absolutt favoritt. Den er utrolig lett å påføre. Jeg bruker en kost, som hjelper med å fordele kremen utover hele ansiktet og som forhindrer at du blir skitten på fingrene. Det er god fuktighet i den, og den dekker bra. Jeg pleier å bli litt rød/rosa i ansiktet av foundation, men denne skjer ikke med denne. 

Det eneste minuset med denne er egentlig at den er veldig stiv i prisen. Tuben er litt liten, og den koster ca 650kr. For mitt behov varer en tube lenge, og med tanke på resultatet er den vel verdt pengene. Står denne på ønskelisten din, og du skal ut å reise i nærmeste fremtid, er det lurt å notere seg at det er en 200kr å spare, om du kjøper den på Tax Free. 


 • London Street Style  Photo by Phil Oh 

  London Fashion Week, Street Style  • Weekend is on!  Fri-yay

  Happy friday, fine dere!! Høsten er her for alvor nå, og det får hele kroppen min kjenne godt på. I dag pakker jeg meg inn i favorittskjerfet mitt fra Holzweiler. Det er utrolig godt og varmt, og med de fineste fargene. Kaffen må selvfølgelig også være med. Nå skal jeg en liten tur til byen og innom skomakeren, før jeg begynner på jobb. 

  Håper helgen deres blir helt FAB!!  • The perfect lace bra  Lace bra // Anine Bing

  Anine Bing, er en av mine favorittdesignere når det kommer til basicplagg. Hun designer alt fra små, deilikate smykker til kule og stilrene skinnjakker. Denne blonde-bhen har jeg hatt på ønskelisten min lenge, så som belønning etter vel overstått eksamensinnlevering, kjøpte jeg meg den. Jeg er veldig glad i blonder, og denne gjør litt mer ut av seg enn en "vanlig" bh. Det kan også være veldig delikat å la litt av blondene stikke frem fra en dyp V-hals, eller at det svarte viser seg under en hvit bluse.

   

 • Bianco by Camilla Pihl  Halleluja!!! Endelig er det helg! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde skikkelig helgefølelse. De siste ukene har jeg vært opptatt med alt for mye jobb og skole, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd med å endelig få en hel helg hjemme. Jeg må bruke resten av dagen og søndagen på å jobbe med eksamen, men det gjør meg absolutt ingenting. Faktisk er det ganske gøy. I dag har jeg vært på Bianco for å se på den nye skokolleksjonen til Camilla Pihl. Jeg var der for å gjøre et intervju til eksamen, og endte opp med masse fine bilder, et bra intervju og et par sko. Planen var at jeg ikke skulle kjøpe noe i dag, men det er vanskelig når du prøver et par sko som sitter sååå fint på. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle kjøpe et brunt par med croco-mønster, men disse falt jeg helt pladask for.

  I går var jeg på Ikea med Charlotte, og da kjøpte jeg med meg et kuskinn og en plante til rommet mitt. Det gjør seg virkelig, og jeg føler at hele rommet får så mye mer personlighet nå. 

  Ha en fin fredag! xx  • IN MY PURSE  Vesken min fra Gucci, er helt perfekt når jeg bare trenger det mest nødvendige med meg ut. Dette har lenge vært drømmevesken min, så gleden var stor når jeg fant den i Paris, forrige måned. Enda bedre var det når jeg heldigvis klarte å sikre meg den siste de hadde igjen av vesken i plommefarge. Nå er jeg på full utkikk etter en perfekt lommebok til. Den jeg har nå er fra Mulberry, og er perfekt i størrelsen, men gjerne litt stor for akkurat denne vesken. Fargen på lommeboken er indigo, så det kræsjer med fargen på vesken også. 

  I vesken min har jeg alltid med meg solbriller og en liten paraply. I Bergen vet man virkelig aldri hvordan været kommer til å endre seg, så det er best å være klar for alt. Jeg har en veldig liten paraply fra Fulton, som er en fin størrelse til å ha i vesken, den er også utrolig sterk i spilene, så den knekker ikke like lett som "vanlige" paraplyer. Solbrillene mine er fra Celine. Nøkler er alltid helt nødvendig, og samme med leppepomaden fra Aesop. Leppestifen fra Chanel er også alltid med. I Paris fant jeg også en liten roll on parfyme, fra Jimmy Choo. Denne har lenge vært favorittparfymen min, så ingenting er bedre enn å ha den i en mindre størrelse i vesken òg. 

  Nå glemte jeg nesten å ta med det viktigste: telefonen min. Iphonen er selvfølgelig også alltid med. 
  Jeg har dessverre klart å rote vekk laderen til kameraet mitt, så jeg måtte ta bildene med telefonen i dag. Jeg skal til byen for å se om jeg finner en ny lader nå, før jeg begynner på jobb. 

  Ha en fin fredag! xx  • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  hits