camillachristensens - Camilla Christensen

Kjærlighet ved første blikkSmå esker inneholder ofte de fineste gavene. 26.oktober kunne jeg og Daniel feire to år som kjærester, og i den anledning fikk jeg denne fine gaven. Jeg har svart belte i shopping, men smykker har jeg aldri vært flink til å kjøpe meg, så derfor setter jeg veldig stor pris på å få det i gaver. Disse øredobbene fra Anton Heunis har jeg ønsket meg lenge, så jeg ble utrolig glad da jeg fikk de av Daniel. De passer perfekt til en kjole jeg kjøpte meg for litt siden, og de kan like gjerne brukes til å pynte opp et helt enkelt hverdagsantrekk, som de kan brukes til fest og mer spesielle anledninger.  • Deilige høstdager  Høstdager hvor solen titter frem og det verken er for varmt eller kaldt, er virkelig gull verdt! I dag startet jeg dagen sammen med kjæresten min på en koselig kafé, hvor vi satt ute og nøt en kopp kaffe sammen med noe søtt. I Bergen finnes det så utrolig mange fine og koselig gater, med masse søte butikker og kaféer, så på stille dager hvor det ikke skjer så mye annet, synes jeg det er kjempekoselig å ta turen innom disse. 

  I dag har jeg på meg sjal fra Becksøndergaard, kåpe fra Max Mara, skinnbukse fra Stand og Boots fra Bianco x Camilla Pihl.

   

 • Min stil: Charlotte Larsen   

  Charlotte Larsen (19), er en av de kuleste, fineste og morsomste menneskene jeg vet om. Hun er en utrolig god venninne for meg, og som en bonus har hun en helt fantastisk garderobe og stil! 

  Min stil: 

  - Jeg kler meg i naturlige farger som svart, hvit og camel. Stilen min er "casual" og jeg bruker lite detaljer. Jeg kjører min egen stil og liker ting som ikke alle andre har. 

  Garderobefavoritt:

  - Overdeler med turtleneck. 

  Her finner jeg inspirasjon: 

  - Jeg finner mye inspirasjon på internett, i magasiner, bøker og fra folk på gaten. 

  Jeg shopper helst: 

  - Skal jeg på ferie for å shoppe drar jeg helst til New York. På internett handler jeg mest på missguided.co.uk  Mitt beste kjøp:

  - Saint Laurent monogramme clutch. Den kjøpte jeg i Paris med en matchende kortholder til. 

  Største bomkjøp:

  Noen sko fra Jeffrey Campbell. De har jeg brukt en gang, og nå ligger de bare i esken sin. 

  Dette ville jeg aldri hatt på meg:

  Magetopp til jeans og boblejakke/parkas. 

  Nå drømmer jeg om:

  Den perfekte skinnjakken fra Céline eller Saint Laurent

  Mitt neste kjøp:

  En fin trenchcoat jeg kan bruke til alt 

     Skjønnhetsfavoritt:

  - Leppestift og lipliner fra MAC. 

  Beste bok:

  Paris street style og Don't go to the cosmetics counter without me

  Beste film:

  - Dette er litt flaut, men jeg elsker Harry Potter og Batman - the dark night. Jeg har sett begge sikkert fem ganger. 

  Beste serie:

  - Sex and the City. 

  Denne musikken hører jeg helst på:

  Egentlig alt. Sanger som man kan synge til er alltid gøy og gamle sanger som man aldri går lei av. 

  Min gulity pleasure: 

  - Jeg elsker å synge til musikk fra 80-tallet når jeg kjører bil. AC/DC - you shook me all night long, er en favoritt. 

 • Få orden i skosamlingen  For å gjøre det lettere for meg selv når jeg skal kle meg, har jeg begynt å sette polaroidbilder på skoeskene mine. Nå glemmer jeg hvertfall ikke hvilken sko jeg eier og skosamlingen min blir mer organisert. Med tiden har jeg kastet mange av skoeskene mine, så nå skal jeg på Søstrene Grene for å kjøpe nye. 

 • A perfect day  For meg er søndager hellig. Dette er den dagen jeg irriterer meg over naboer som velger å snekre på huset, fordi jeg selv prøver å lese eller skrive ute på terrassen. Søndager bruker jeg til å forberede meg til en ny uke, komme opp med nye idéer til hva jeg kan skrive om, planlegge antrekk, vaske og ha selvspa. Jeg vil rett og slett slappe skikkelig av, utnytte fridagen og få ro i sjelen. 

  I dag gjorde ikke jeg eller Daniel ut før klokken var tre. Vi lå flere timer i sengen med god frokost og Netflix. Etter det var jeg bare en liten tur hjemme, før jeg dro ut med Charlotte. Fine høstdager må vi virkelig utnytte, så vi valgte å dra opp på Fløyen. Vi tok banen opp, noe som var en utrolig fin tur. Utsikten over Bergen er virkelig noe for seg selv, og nå er det masse fine høstfarger over det hele. På toppen av fjellet fikk vi nyte utsikten, men når vi fant ut at de ikke hadde kaffe, dro vi fort ned igjen til byen. Vi spiste så deilig mat på Friday's, etterfulgt av varm sjokolade på vei hjem. 

  Søndager altså.... 

  Nå skal jeg jobbe litt også legge meg i badekaret med Vogue og te. mmm...

   


 • Eksamenshuden  puuust.... 

  De fire siste ukene har vært utrolig travle og lange. Jeg har sammen med åtte andre jobbet med det som har vært mitt livs lengste eksamen. Fristen for å levere oppgaven var i går klokken 09.00, og etter en natt uten søvn fikk vi levert ti minutter før deadline. Da kan jeg love dere at vi var trøtte og lettet altså. 

  I eksamensperioden stresset jeg alltid mye mer enn normalt, noe som gjør at jeg får stresskviser. Denne gangen ble det mye verre enn hva jeg har opplevd før, så de to siste døgnene før deadline var jeg full i kviser som virkelig gjorde vondt. Det var så gale at jeg nesten ikke klarte å få sminket meg engang. I tillegg til masse kviser, fikk jeg også store mørke ringer under øynene, på grunn av alt for lite søvn den siste tiden. 

  Da jeg gikk hjem fra skolen i går, gikk jeg derfor innom for å kjøpe blomster (til meg.. fra meg... Vel fortjent), kaffe og pads til øynene. Friske blomster gjør meg alltid glad, og lykken var stor når jeg endelig kunne legge meg ned i sengen og bare slappe av. For å bli kvitt posene under øynene mine bruker jeg eyes pads, som etter 10-15 minutter får deg til å se mye friskere og freshere ut. For å bli kvitt stresskvisene mine er det beste å gjøre bare å slappe av. I tillegg renset jeg huden og tok på en fuktighetsmaske fra Clarins. 
  Nå er nesten alle kvisene borte, jeg er uthvilt og klar for nye prosjekter! 

  I går kveld var jeg forresten ute for å feire at eksamen var levert. Jeg var sammen med to venninner for å spise, også gikk vi videre for drinker og masseeee sladder og snikk-snakk. I kveld skal jeg feire sammen med noen fra klassen min! 

   

 • Min stil: Ylva Live  Ylva Live Lohne Lavik (17), bruker minst mulig penger på klær og ønsker at unge skal begynne å tenke litt mer utenfor boksen når de kler seg. Selv handler hun helst på loppemarked eller i vintagebutikker.  Min stil:

  - Stilen min er litt tilfeldig. Jeg liker mørke klær, med en del kontraster. Jeg ville aldri gått med noe jeg ikke synes er komfortabelt. Jeg bruker for eksempel aldri høye hæler.

  Garderobefavoritt:

  - En svart trenchcoat. Den er helt enkel, går til alt og gir ethvert antrekk et ulikt uttrykk.

  Beste kupp:

  - En kjole fra Levis jeg kjøpte til 75 kr på loppemarked.  Største bomkjøp:

  - I fjor kjøpte jeg en parkas fra Nelly. Den passet absolutt ikke til stilen min, og fuskepelsen på hetten så skikkelig tacky ut. Jeg betalte 1500 kr for den, og endte opp med å bare bruke den en gang. Nå ligger den bakerst i skapet mitt.

  Her shopper jeg helst:

  - Jeg er ikke så veldig glad i shopping i Bergen, så jeg reiser helst til storbyer. Aller helst shopper jeg i København, der har de utrolig mange kule og orginale vintagebutikker.  Mine beste tips når du er på loppemarked:

  - Du bør alltid se gjennom ting to ganger. Gå helst gjennom alt med en gang du kommer, også gjør du det igjen før du drar. Da er du helt sikker på at du får med deg alt.
  Vær kreativ og prøv å se for deg antrekkene du kan sette sammen av de ulike plaggene. Viktig-viktig: Vask alltid klærene du kjøper!

  Det billigste plagget jeg eier:

  - Hodeplaggene mine. Jeg kjøpte en rød hatt for 5 kr og en svart cap fra Nike til 2 kr.  Hva ville du aldri gått med:

  - Jeg hadde aldri i livet gått med UGG, 2XU-tights eller bombshell bh.

  Min guilty pleasure:

  - Klassisk musikk... Jeg er veldig glad i musikk fra Edvard Grieg, gamle film- og reklamesanger.

   

   

 • Sniktitt i garderoben til Anette  Anette Christensen (17), mener ungdom er blitt mer opptatt av å kjøpe plagg av bedre kvalitet og som kan vare lenge. Hun mener det er viktig å ta avstand fra bruk og kast samfunnet, og investerer heller i plagg som gjerne koster litt mer, men som kan bli brukt mye og i mange år fremover.   Min stil: 

  - Jeg har en veldig variert stil. En dag kan jeg kle meg skikkelig rock-chic og en annen dag har jeg gjerne en veldig jentete og feminin stil. Jeg vil si at jeg er ganske opptatt av trender, men jeg følger de aldri til punkt og prikke. 

  Her får jeg inspirasjon fra:

  - Den største kilden min til inspirasjon er på Instagram. Der kan jeg bruke mye tid på å bla meg gjennom kjendiser og andre jenter med en god klesstil. Jeg og søsteren min har ganske ulik stil, men likevel inspirerer hun meg også. Hun er også den som har lært meg hvor jeg bør shoppe og vist meg hvilken merker jeg kan like. 

  Mitt beste kjøp:

  - I Sommer gjorde jeg et skikkelig salgskupp. På Høyer solgte de Jimmy Choo sko til 50%, så da klarte jeg ikke holde meg unna.   Mitt største bomkjøp:

  - For tre år siden ville jeg kjøpe alt som var av leopardmønster. Da jeg var i Paris fant jeg noen støvler fra Dolce & Gabbana, som var lange og med leopard på sidene. Jeg var med første øyekast solgt, og gikk i flere timer og maste på mamma etter de. Det endte opp med at hun kjøpte de til meg som en bursdagsgave, men jeg har bare brukt de en gang. 

  Dette kjøpte jeg sist:

  - En army green jakke fra Barbour. Jeg ønsket meg en jakke som tåler regn og vind nå i høst, så da er denne helt perfekt.   Garderobefavoritt denne høsten: 

  Til bursdagen min i august fikk jeg et skjerf fra Mulberry av søsteren min. Det er en blanding av ull og kashmir, og holder meg god og varm i høst. Fargene passer også perfekt sammen med jakken fra Barbour. 

  Favorittilbehør:

  - Solbrillene mine fra Celiné.   Skjønnhetsfavoritt: 

  - En leppestift og lipliner jeg har fra Mac.   Her shopper jeg helst:

  - I Bergen elsker jeg Vrimmel, men skal jeg til utlandet for å shoppe, drar jeg helst til Paris. 

  Favorittfilm:

  - Nobody puts baby in the corner... Hehe, jeg elsker Dirty Dancing. 

  Favorittveske: 

  - Jeg har tre vesker fra Michael Kors, som jeg er veldig glad i. Skolesekken min er fra Marc Jacobs, og den bruker jeg veldig mye. Men akkurat nå er favoritten min en bucket bag fra Modalu.   Min guilty pleasure: 

  - Jeg elsker musikk fra 80 og 90-tallet. Har du hørt Brother Louie, eller?! Haha! Utenom det er jeg veldig glad i å slappe av med pizza, Cola og Netflix. 

 • Genseren du kan ha resten av livet  Om du skal kjøpe en genser du vil bruke hver dag eller som du kan ha for resten av livet - pass på at den er i kashmir. 
  Kashmir er et eksklusivt naturstoff, det er utrolig mykt og holder deg varm. Min favorittgenser er denne kashmirgenseren fra Samsøe & Samsøe. Den er lett og god mot huden min, og kan bli brukt gjennom hele året. Spesielt nå på høsten er den god å ha på seg. Jeg liker veldig godt den dype V-halsen den har. Det er den perfekte muligheten til å ta en topp med blonder eller andre fine detaljer under, for å få en mer delikat look. 

  Tar du godt vare på genseren, kan du ha den for resten av livet! 

    • Stilsikker som Siri Victoria  Siri Victoria Christensen, er pensjonert bioingeniør, livsnyter, strikkeentusiast og ikke minst: verdens sprekeste og godeste farmor. Helst kler hun seg i rosa fra topp til tå, og i likhet med Vogue-redaktør Anna Wintour, ville hun aldri gått i et helsvart antrekk. 

  Min stil:

  - Jeg liker ting som ikke alle andre har, og kler meg gjerne litt sporty. Helst går jeg i langbukser, og foretrekker at plaggene er rosa. 

  Garderobefavoritt: 

  - En jumpsuit jeg kjøpte hos Filippa K. 

  Beste kjøp:

  - Jakken min fra Parajumpers, som jeg kjøpte for 6 år siden. Den bruker jeg veldig mye. 

  Største bomkjøp: 

  - Jeg har nok en del plagg i skapet mitt som jeg aldri har brukt før... 

  Hva ville du aldri gått med:

  - Jeg ville aldri gått i et helsvart antrekk.   Hvilket plagg har du hatt lengst:

  - En skinnjakke med pelskrage jeg kjøpte for 15-20 år siden. Den har jeg brukt mye, men de siste årene har den bare hengt i skapet. Nå vurderer jeg å begynne å bruke den igjen. 

  Hvilket plagg drømmer du om å kjøpe nå: 

  - En rosa poncho fra Sportmax. 

  Favorittilbehør: 

  - Sølvsmykker fra det finske merket, Lapponia.   Skjønnhetsfavoritter: 

  - Jeg har alltid brukt hårsprayen Elnett fra Loreal og leppestift fra YSL. 

  Veskefavoritt: 

  - En Mulberry-veske jeg fikk av mannen min i Stockholm, for mange år siden. Den bruker jeg mye, sammen med en Mulberry-lommebok, som jeg fikk av datteren min. 

   

   

   

 • Outfit du jour  Denne faux fur jakken fra Samsøe & Samsøe, setter virkelig prikken over i-en, på et hvert antrekk. I dag er det grått og kaldt i Bergen, så da er det spesielt deilig med en jakke som i tillegg til å være fin, er varm og god. Under jakken har jeg på meg en skjorte fra Tom Wood og buksen min er fra Topshop. 

  Nyt søndagen! 

   

 • Hverdagschic  Det er oktober, og jeg kan fortsatt gå med skjørt uten strømpebukse under. Tidligere i uken kjøpte jeg et nytt skjørt på Lindex, som er helt perfekt nå i høst. Det knelange skjørtet med en twist på midten passer perfekt bådt til hverdags og når jeg vil pynte meg litt ekstra. Jeg er veldig glad i å kle meg hverdagschic, så i dag kombinerte jeg det med en svart topp fra Samsøe & Samsøe, kåpe fra Max Mara og sko fra Bianco by Camilla Pihl. Vesken min fra Mulberry er helt perfekt når jeg skal på skolen eller shopping. Jeg elsker den spreke fargen som frisker opp et hvert antrekk, og det at den har plass til alt jeg trenger.    

 • En drøm av en kåpe  Jeg har vært svak for de klassiske kamelkåpene fra Max Mara, i lang tid. I høstens kampanje har det italienske motehuset, brukt supemodellen, Gigi Hadid, som ser helt fantastisk ut. Dette førte til at jeg virkelig ikke klarte å få denne kåpen ut av tankene mine, så da Høyer her i Bergen begynte å selge de nå i høst, kunne jeg ikke holde meg lengre. 

  Max Mara, er kjent for sine nydelig kåper, som er laget av 100% kamelhår, den er tidløs og virkelig en god investering, som jeg skal ha så lenge jeg lever. 

  Nå gleder jeg meg til mange fine høstdager!
   

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 August 2015

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  Kjærlighet ved første blikk Deilige høstdager Min stil: Charlotte Larsen Få orden i skosamlingen A perfect day Eksamenshuden Min stil: Ylva Live Sniktitt i garderoben til Anette Genseren du kan ha resten av livet Stilsikker som Siri Victoria

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits