camillachristensens - Camilla Christensen

JIMMY CHOOEt must i den perfekte basisgarderoben, er det perfekte paret med svarte pumps. Svarte pumps kan brukes til alt fra helt vanlige jeans til fine kjoler, og er du i tvil om hva du skal ta på føttene er disse pumpsene alltid et godt og trygt valg. Jeg har lenge sett etter det perfekte paret, med en ikke alt for høy hæl og som skal være god på foten. Det har alltid stått mellom Saint Laurent, Jimmy Choo eller Christian Louboutin, så når jeg fant dette paret, som til og med var nedsatt 30% akkurat den dagen, så kunne jeg ikke holde meg. Og det i perfekt timing for the party season!! 

 • Caroline Sieber's vakre hjem  Foto: Oberto Gili, for Vogue.com

  Stylisten og stilikonet, Caroline Sieber, bor i London sammen med mannen, Fritz von Westenholz. I går da Vogue publiserte disse bildene fra hjemmet deres, ble jeg helt forelsket. Farger og mønstre gjør meg skikkelig glad, og jeg skulle virkelig ønske jeg var flinkere til å bruke det selv. Dette er et skikkelig fun-house, med fine detaljer i alle rom. Jeg elsker virkelig alt i dette hjemmet, men skal jeg sette fingeren på favorittrommet mitt, må det være badet. Her elsker jeg fargebruken, marmoren, orkideen og det store speilet på veggen.  • A spa day  I dag har jeg og kjæresten vært flere timer på spa med ansiktsbehandling og massasje. Jeg har slappet helt av i en solseng, med deilig frukt, drikke og desemberutgaven av Vogue. For ikke å glemme at jeg har svømt så mye at kroppen min er helt utslitt. Dette har vært en helt fantastisk dag og vi avslutter det hele med deilig mat og drikke på restauranten. I morgen skal vi hjem, og det er jeg absolutt ikke klar for!!  • A mountain get away  I dag pakken jeg kofferten med full av varme klær, rødvin og Vogue. De tre neste dagene bor jeg og kjæresten i en suite på Geilo, og jeg kunne virkelig ikke være mer fornøyd. Her skal vi kose oss de neste dagene med spa og god mat. Vi skal rett og slett slappe helt av og lade opp batteriene igjen til en hektisk tid hjemme i Bergen.   Bilder fra Vogue Paris 

 • Bli i sengen  De to siste døgnene har jeg ikke sovet mer enn fem-seks timer til sammen, så nå sier kroppen klart og tydelig i fra om at det er på tide å slappe litt av. Jeg er akkurat kommet hjem etter en veldig spennende tur til Oslo, men det er veldig godt å være tilbake i egen seng.

  God natt!  • Pressevisning H&M Studio ss16  I dag har jeg vært å sniktittet litt på H&M Studio ss16 kolleksjonen, som kommer ut i butikk 25.februar. Kolleksjonen består av plagg til både mann og kvinne. Denne gangen er H&M inspirert av mennesker som reiser, og spesielt filmen eat pray love. Klesplaggene kommer blant annet i materialene silke og økologisk bomull, og er ment for å være lett å kle på seg.

  Her er det mye å glede seg til!!

   

  pr • Balmain x H&M  Var du en av de som ikke orket å stå opp av sengen i dag tidlig, for å sikre deg noe fra H&M siste designsamarbeid? Slapp helt av - du gikk ikke glipp av noe. 

  Hvert år samarbeider klesgiganten H&M, med noen av verdens største designere og motehus. I år var det det franske motehuset Balmain, med den unge sjefdesigneren Olivier Rousteing, som designet det som til nå har vært kleskjedens mest eksklusive kolleksjon. 

  Det rimligste tilbehøret i kolleksjonen koser 149kr og prisene på de mest detaljerte kjolene gikk helt opp til svimlende 4999kr. 
  Prisene var mye lavere enn hva orginale plagg fra Balmain koster, men veldig høye for å være ment for plagg mannen i gaten skal ha råd til. Overpriset eller ikke, i dag tidlig var køene utenfor H&M-butikkene uendelige. 

   Inne i butikken var det helt Justin Bieber tilstander, og etter bare et par minutter var så og si alle plaggene revet bort fra hyllene. De fleste tenkte nok at de gjorde et skikkelig kupp, men var det egentlig det?

  Det har blitt sagt at kolleksjonen skal være i god kvalitet og alle plaggene har et visst Balmain-preg over seg. Likevel mye alt for voldsomt og alt for dyrt. De fleste lavpriskjedene lever godt på å etterligne designerplagg, så det at denne kolleksjonen er merket med Balmain, veier ikke opp for de svimlende prisene.

  Jeg tror dessverre at mange ble revet med på dette designsamarbeidet og en del gjorde nok kjøp i dag som de kommer til å angre på. Heldigvis er det H&M, så klærene kan leveres tilbake. (he-he)... 

  På eBay og finn.no selges nå mange av plaggene til den boble prisen og mer. Noen av kjolene har faktisk gått opp til mer enn hva en orginal Balmain-kjole koster. Det er altså fortsatt mulig å få tak i plaggene, men det koste deg. 

  Selv fikk jeg med meg en T-skjorte og ring i dag. Tøy med logo på har vært i vinden i over et år nå, så jeg tenkte at det ville være det tryggeste å kjøpe med meg. Ringen aner jeg ikke helt hvorfor jeg kjøpte, men heldigvis kostet den ikke mer enn 149 kr. T-skjorten fikk jeg i en dresspose av silke, ringen i en fin boks og alt sammen i en alt for stor pose. Jeg liker det at kolleksjonen føles mer eksklusiv ut, men den ble dessverre alt for dyr.  • Et Mulberry-mirakel  Hvert år kommer de største motehusene med egen julekampanjer. Mulberry slapp sin denne uken og det ser ut som at denne julen blir intet mindre enn et mirakel.

  Juleevangeliet anno 2015 går til i stuen til et britisk par, hvor årets julegave fra Mulberry får stor oppmerksomhet fra flere enn bare mottakeren. Akkurat som i juleevangeliet vi kjenner fra før, kommer gjestene med stor begeistelse og gaver.
  Kom i julestemning med denne fine videoen fra Mulberry og kryss alle fingre og tær for å at det skal ligge et Mulberry-mirakel under treet på julaften. 

   

   

   

 • Seydoux, Léa Seydoux   

  Foto: Vogue

  Moteverdens nye girlcrush, stilikon og Bond-girl, Léa Seydoux. 

  Den franske skjønnheten trodde ikke hun var pen nok til å være en Bond-girl, noe som viste seg å være helt feil. Seydoux er å se i den nyeste James Bond-filmen, Spectre. I tillegg til å være en fantastisk skuespiller, har hun også moteverden for sine føtter. 

  Men hvordan blir man egentlig en Bond-girl? Vel, hvem er bedre å lære det av, enn Léa Seydoux?    

 • Les mer i arkivet November 2015 Oktober 2015 September 2015

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  JIMMY CHOO Caroline Sieber's vakre hjem A spa day A mountain get away Bli i sengen Pressevisning H&M Studio ss16 Balmain x H&M Et Mulberry-mirakel Seydoux, Léa Seydoux Kjærlighet ved første blikk

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits