camillachristensens - Camilla Christensen

Look du jourÅret består av flest hverdager, så jeg er opptatt av å gjøre litt ekstra ut av antrekkene hver dag - og ikke bare til fest.

Blazeren er et viktig nøkkelplagg i garderoben min og jeg bruker den like gjerne til jeans som over en fin kjole. I dag knappet jeg den like gjerne igjen og tok et Gucci-belte rundt midjen.  

 • Vi kommer alltid ha Paris  På mørke og triste novemberkvelder dykker jeg heller ned i telefonen til Paris. Til lekre Galleri LaFayette, marmorgulv og drømmeantrekk hos Saint Laurent, Eiffeltårnet og kaffe og venninneprat på en fortauskafé. 
   

   

 • It's a party over here  The party season er endelig her igjen - og de nyeste tilskuddene i garderoben min er glittersokker som jeg bruker i pumps. Dette er en trend som står sterkt i motebildet denne sesongen igjen og det er en perfekt og enkel detalj som virkelig kan løfte antrekket. 

  Er du ute etter glittersokker i ulike farger vil jeg tipse om COS og Monki. Jeg slet med å ikke dra med meg alle parene til kassen! 

  God lørdag! 


      

   

 • Snooze  På med sovemasken og opp i sengen - jeg blir gjerne liggende ut november.
   

 • La det bli vått  I dag er en god dag for denne bergensjenten i hovedstaden. Vinteren ser nemlig ut til å ha tatt en liten pause til fordel for høst og regnbyger. Regn gjør meg nemlig ingenting - jeg får en god følelse som minner meg om hjemme også ga det meg endelig muligheten til å tørke støv og disse støvlene fra Valentino og gå en tur ute. 

  Ha en fin mandag! xx 

   

 • Rosa drømmer  Rosa er en av høstens råeste farger og kan brukes til så mye, uten å se ut som det er dratt rett ut av en våt Barbie-drøm. 

  Blomster, interiør, klesplagg eller tilbehør. Med hint av rosa kan du være sikker på å sette en mer trendy farge på kalde og mørke vinterdager. 
  Og du...? Glemt forresten alt mamma har sagt om å ikke mikse rødt og rosa. Begge de to fargene står sterkt denne sesongen og går like bra sammen som hver for seg!    

      

    

   

 • Abso-fucking-lutley
   

 • Let's dance  Når muligheten til å danse iført et rosa tyllskjørt i et stort vindu er ikke jeg vondt å be. 
  God helg! 
   

 • Les mer i arkivet November 2016 Oktober 2016 September 2016
  hits