camillachristensens - Camilla Christensen

HINT OF BLUESå lenge jeg kan huske, har farmor alltid hatt blå øyenskygge og eyeliner. Utenom henne, ser jeg svært sjeldent kvinner som tør å være litt mer vågal med sminken. I sommer traff jeg og en venninne en mor og datter fra frankrike, som begge to brukte den samme blå mascaraen. Slikt ser vi så sjeldent at vi til og med måtte stoppe for å gi de komplimenter for det. Selv er jeg veldig enkel i sminken jeg bruker. Jeg bruker egentlig ikke mer enn en CC-cream fra Chanel, litt pudder og mascara. Veldig enkelt og det tar meg ikke mer enn fem minutter på morgenen. 

For noen uker siden kjøpte jeg meg min helt egen blå våtliner fra Lancome. Den skiller seg veldig ut i sminkevesken min og i begynnelsen var jeg ikke helt komfortabel med å bruke den. Nå er jeg derimot blitt kjempeglad i den og bruker den så ofte jeg kan.  


 • Deilig førjulstid  Forrige uke var utrolig travel med to eksamener og jobb hver dag. Da jeg endelig fikk et par dager fri var det første jeg møtte en artikkel jeg skulle skrive for femelle. Jeg er en sånn person som ofte tar på seg alt for mye, noe som for meg fører til at nettleseren min alltid står åpen med flere artikler jeg ikke har tid til å lese, men som jeg sparer til en senere anledning. 

  For noen dager siden tok jeg tak i meg selv og skrev ferdig artikkelen. Før jeg lukket PC-en passet jeg på at alle de sakene jeg hadde spart på ble lest og krysset vekk. Så hadde endelig jeg óg fri. Jeg sov lenge, kjøpte meg en ny bok, satt på julemusikk og drakk te i sengen. Jeg har kjøpt ferdig nesten alle julegavene og jeg har planlagt alle julens festantrekk. I tillegg til dette har jeg også vært på julebord og spist deilig julemat. I dag fyller min fine venninne Charlotte 20-år, så i morgen er vi flere jenter som skal ut for å spise god mat og skåle i bobler og gode drinker hele kvelden. 

  Håper dere har en helt herlig førjulstid!

 • Victoria's Secret fashion show 2015  I en måned har jeg ventet spent på å få se årets Victoria's secret fashion show. Mens de i USA fikk se det på TV i begynnelsen av desember, måtte resten av oss vente litt lengre. Det har enda ikke blitt vist på TV her i Norge, men nå ha VS lagt det ut på nettsiden sin. 

  Victoria's secret er verdens mest eksklusive undertøysmerke med et årlig moteshow som overgår alle andre moteshow. Her er noen av verdens vakreste supermodeller i vakre kreasjoner som overgår se villeste fantasier. Med på runwayen er det også fantastiske artister. I årets moteshow opptrer Ellie Goulding, The Weeknd og Selena Gomez. 

  Det som for meg gjør at dette er verdens beste moteshow er energien. Her er det er stort og livlig publikum, utrolige artister med bra musikk alle kjenner til og modeller i vakre vinger og undertøy. Jeg elsker at modellene får vise personligheten sin og at de alle er så sprudlende og flørtende. Det fanger meg og gjør at jeg vil fortsette å se på. 

  I tillegg til moteshowet får vi også se modellene fortelle om hva Victoria's secret betyr for dem, englenes beste selfietips og hvordan de trener. 

  Håper showet gir dere like mye glede som det gjør for meg!

  Dere kan se hele visningen på denne her. 


  Supermodellen Gigi Hadid gikk for første gang visning for Victoria's secret. Her i en fantastisk Exotic Butterflies kreasjon. 
  Foto: Victoria's secret 

 • Les mer i arkivet Desember 2015 November 2015 Oktober 2015

  Camilla Christensen. 20 år fra Bergen. Jeg har en stor interesse for mote og skjønnhet. Studerer journalistikk. Alle bildene jeg legger ut på bloggen min er tatt av meg, dersom ikke noe annet er oppgitt.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013

  Siste innlegg


  HINT OF BLUE Deilig førjulstid Victoria's Secret fashion show 2015 JIMMY CHOO Caroline Sieber's vakre hjem A spa day A mountain get away Bli i sengen Pressevisning H&M Studio ss16 Balmain x H&M

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits