camillachristensens - Camilla Christensen

Skål for 2016Nyforelsket i livet gikk jeg utenfor min egen komfortsonen og flyttet alene til Oslo. I 2016 hadde jeg et ønske om at det skulle bli det beste og største eventyret jeg har vært med på. Det ble det - og her er noen av høydepunktene året har gitt meg. 

Min favorittrend:

Moteåret 2016 har vært veldig spennende. Vi har igjen kledd oss i rosa, bruke pysjamas ute og gå behagelig kledd i myk fløyel. Blokkhælen har stått sterkt og jeg har gjerne brukt et par lekre strømper i de, for hvorfor ikke? Bohemske kjoler fikk luftet seg i sommer og singletter og stroppekjoler fikk komme utenpå t-skjorten. 
Skinnyjeansen ble byttet ut med rette vintagejeans fra Levis, gjerne med en nettingstrømpebukse under. Metalliskeelementer og plissèskjørt ble en favoritt i vår og har gjennom vinteren lyst opp mørke kvelder. 

Mitt beste kjøp:

En dressbukse fra Prada som jeg kjøpte helt i begynnelsen av året troner høyt på listen. Den passer perfekt til jobb og fest. Ellers kjøpte jeg en leopardkåpe fra by Malene Birger i en vintagebutikk i København og et par Isabel Marant ankelstøvletter som jeg bruker så ofte som mulig. 

Hit reiste jeg: 

På Norwegian-kontoen min kan jeg se alle reisene jeg har hatt i løpet av dette året. 11 flyturer mellom Oslo og Bergen og 1 tur-retur mellom Oslo og København. Jeg har altså ikke hatt noe særlig med turer til utlandet, men den helgen jeg fikk i København var helt fantastisk. Shopping, fine matopplevelser og kultur står sterkt hos meg, så jeg er mer enn fornøyd! Jeg fikk blant annet se en utstillingen No Limits av stjernefotografen Mario Testino, som jeg synes var helt nydelig.  


 

Disse menneskene traff jeg:

Det gjør godt i hjertet når jeg tenker på alle de fine menneskene jeg har lært å kjenne dette året.
Det tøffeste da jeg først flyttet i Oslo var jo nettopp det at jeg ikke kjente så veldig mange der. Heldigvis tok det ikke lang tid før jeg traff jenter jeg klikket godt med og som har blitt viktige personer i livet mitt i dag.
Bestevenninnen min fikk en sønn i år, som jeg er fadder for. Han er den fineste jeg har truffet og en av mange fine ting som har skjedd dette året 

Kort oppsummert: verdens fineste fadderbarn, mange herlige venninner og uten å røpe for mye så kan det jo tenkes at jeg har truffet en mann som er både kjekk og snill som få. 

Beste kulturopplevelse:

Oslo Runway lot dyktige norske designere vise hva de har å by på i Operaen i februar og på Sentralen i august. Jeg heier på norsk mote og synes begge moteukene har helt fantastiske. 
Utstillingene Icons av Terry O'Neill og No Limits av Mario Testino traff meg midt i hjertet og i sommer fikk jeg endelig se Melissa Horn spille på Sukkerbiten. 


 

Årets beste moteshow: 

Internasjonalt må det være Fendi som fikk alle gjestene flydd til Roma for å holde moteshow i Trevifontenen. Modellene ble sendt ut på glassplater på vannet i plagg som var inspirert av eventyr. Karl Lagerfeld imponerte igjen! 
I Norge er det byTiMo og Admir Batlak som troner øverst hos med. I august viste de begge to helt nydelige visninger på Sentralen, som fikk stor hyllest i mote-Norge. 

Dette er jeg mest stolt over: 

Jeg er stolt over at jeg gjennom hele året har jobbet beinhardt for å nå de målene jeg har satt meg. Alt jeg har fått til har jeg gjort helt selv og det gjør at jeg sitter igjen med en god følelse nå.
Jeg har vært snill mot alle jeg møter og alltid prøvd å hjelpe og finnes for de personene jeg har i livet mitt. 

 

Dette gleder jeg meg mest til i 2017: 

På lik linje som 2016, tror jeg 2017 vil bli et veldig spennende år. Jeg vil fortsette å jobbe hardt mot de drømmene jeg har. Jeg har mitt siste semester på bachelorstudie i journalistikk og jeg skal begynne å studere moteindustri til høsten. Alt dette gleder jeg meg veldig til. 
Utenom det håper jeg at jeg får reise, bruke mye tid med mine beste venner og familie, forelske meg og bygge enda mer på garderoben min. (hihi). 

 

 • Shine bright  Julebesøk nummer fire er vel overstått - og heldigvis dette siste på en veldig god stund. Julen er koselig, men lange dager og fet mat får kroppen virkelig kjenne på, så nå blir det godt med noen rolige og litt mer fornuftige dager før nyttår. 

  I dag hadde jeg på meg en ny skjorte fra Filippa K, nettingstrømpebukse og en kjole fra Ganni. 

   

 • Christmas party look  Lille julaften starter vi julefeiringen med god middag og champagne. Vi holder på fire dager i strekk og noe av det beste ved det er at jeg har en grunn til å pynte meg hver dag.

  PÅ lille julaften gikk jeg for et enkelt antrekk med blyantskjørt, en oversize skjorte og en blazer. Jeg synes det er gøy å kunne leke meg med ulike strømpebukser til antrekkene, så denne dagen gikk jeg for en annen variant av den populære nettingstrømpebuksen, med større hull. 

  Håper dere har en nydelig jul!    

   

 • En fashionistas julekaker  Om julen velger jeg heller å legge bort kakeformene, til fordel for å heller lage mine egne figurer på julekakene. Selve bakingen tar gjerne litt lengre tid, men blir i gjengjeld mye gøyere (og mer Instagram-vennlig) hehe... 
   

  Her er det bare fantasien som setter grenser. Nyt førjulstiden!       

 • One to follow  La fotograf og illustratør, Gregory Masouras, gjøre instagram-feeden din litt mer spennende når han intruduserer Disneyprinsesser for moteverden. 

  For hvem ønsker ikke å se Tornerose i den store hjertepelsen fra Saint Laurent? 

  Askepott i Taylor Swifts kropp på forsiden av amerikanske Vogue: 


  Belle stepper gjerne inn for supermodellen Alessandra Ambrosio på forsiden av Vogue Brasil: 


  Hvorfor ikke samle alle favorittprinsessene våre i paljettkjoler på catwalken til Dolce&Gabbana? 


  Og gutta kan selvfølgelig de og. Gatemote à la Aladdin: 

   

 • Let's make a YSL-statement  The Party Season er i gang for fullt og nyttårsaften - årets største more-is-more-dag, er like rundt hjørnet. Det er altså ingenting som sier at vi ikke har grunn til å Bling it on!

  Butikkene bugner over av lekre statementsmykker og på catwalken for denne sesongen fikk vi se store motehus som Lanvin og Saint Laurent, sende modeller nedover catwalken iført skinnende tilbehør. 
  Saint Laurent har den berømte YSL-logoen, som lever godt på vesker og annet tilbehør - uten at vi som bruker det skal se ut som en reklameplakat. 

  Denne sesongen har merket, med sin nye sjefsdesigner, Anthony Vaccarello, gitt oss logomania og latt logoen leve videre i alt fra strømpebukser og sko til øredobber. 

  Bli inspirert av det franske motehuset og lys opp mørke vinterkvelder med store og skinnende detaljer! 

  Legg merke til den kule hælen av YSL-logoen og diamantene på strømpebuksen. 


  Hva med å gi oppmerksomheten til en YSL-logo av diamanter i øret? 

 • Baby it's cold  Harpers Bazaar deler sine beste vinterbilder gjennom tidene som viser at det er godt mulig å kle seg chic, til tross for at gradestokken viser minusgrader. Her er mine fire favoritter. 


  I 2010 fotograferte Karl Lagerfeld, supermodellen Abbey Lee Kershaw. Rosa står knallsterkt i motebildet denne sesongen, så dette seks år gamle bildet kan være til inspirasjon for hvordan vi kan friske opp mørke vinterdager. 


  Farger kunne også fotografen Terry Richardson by på da han i 2011 fotograferte Eniko Mihalik i et antrekk av rødt fra topp til tå. 

  I den samme moteserien av Terry Richardson fra 2011 fikk vi se Eniko Mihalik iført en lekker cape med broderier. Capen er et perfekt plagg å bruke over en tykk genser eller jakke, for at antrekket skal være varmt, men chic. 


  I september 2015 fotograferte Nathaniel Goldberg moteserien til Harpers Bazaar. Store jakker og lange frakker sier vi "ja, takk!" til på både høsten og vinteren, men med et belte på midjen blir antrekket mer feminint. 

   

 • Høydepunktene fra Chanel Pre-Fall  Chanel får alltid alles øyne rettet mot seg når de arrangerer moteshow og mandagens visning var intet unntak. Karl Lagerfeld og Chanel inviterte denne gangen til cocktailparty på luksushotellet The Ritz i Paris. For hva er vel mer fransk enn Chanel? 

  Cara Delevingne, som lenge har hatt en pause fra catwalken, men over lang tid vært en Chane-muse for sjefen selv, Karl Lagerfeld, var å se i flere antrekk under visninger. Med blomster i håret strålte supermodellen mellom bordene i caféen, med noen innslag av dans. 

  Chanel-visningen var hadde høy kjendisfaktor. En av de som gjestet visningen var artisten og låtskriveren Pharrell Williams, som viste at selv Chanel-perlesmykker kan være sexy på menn. 


  Kjendisdatter og Chanel-muse, Lily-Rose Depp, gikk for første gang en visning for det franske motehuset. I etterkant av visningen takket hun ydmykt Chanel-familien for at hun fikk æren av å åpne showet og bære to antrekk.  

  BNtYD3ChfDZ


   

 • Follow me  Jeg skulle gjerne vist deg hele verden, men akkurat i dag kan jeg ikke by på mer enn brostein og smale gater. 
  Men selvfølgelig: Med gullsko og leopardkåpe blir alt litt mer spennende. 

  Jeg tror mange har kjent på den følelsen at vi kan bli så redd og nervøs for en ting, men etter en stund husker vi ikke lengre hva vi egentlig var redd for i utgangspunktet. 

  Når det skjer med meg vil jeg ordne opp i det fortest mulig og det resulterer som oftest i at jeg bestiller en spontantur til hjembyen min, Bergen. 

  For her kjenner jeg alt. Jeg startet hele livet mitt her og det er kanskje det som gjør at byen føles litt for liten for meg nå.

  Hjemme føles litt som en alt for trang kjole. Du vet en sånn kjole som ser mer ut som et pølseskinn og som du egentlig ikke bør ta på deg? 
  En sånn kjole trenger du strengt talt ikke ha i garderoben, men følelsen av en slik kjole er ikke alltid like gale; Synes i alle fall ikke jeg. 
  Det kan nemlig føles trygt og kjent. 

  For er byen litt mindre og alt rundt meg litt mer kjent, så har jeg ikke plass til å være noe annet enn meg selv. Skepsis og usikkerhet forsvinner gjerne litt mer. 

  Faktisk får jeg motivasjonen tilbake og friske tanker som skriker etter å dra ut igjen for å virkelig gi alt og aldri gi meg før jeg har det jeg vil. 

  Sånn har jeg alltid tenkt og det gjør at jeg alltid gleder meg over nye drømmer, mål og utfordringer. 

  Store ønsker og mål skal skremme meg litt, men da er det godt å alltid ha en liten gate med brostein hvor jeg kan planlegge de neste stegene jeg skal ta. Og det selvfølgelig iført lekre sko. 

   

 • Les mer i arkivet Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017
  hits